- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- най-тъпи предавания
vsi4kite sa adski typi i sa sposobni da me vyrnat nqkolko godini v razvitieto mi....
ole tva alo kushthata .. 1 put mi se naloji da go gledam shtot prosto nqqshe kvo da prava i nqam kabelna i po eno vreme mi shtukna da se obesa kato mitio pishtova ahhahaah poo dobre otkolkoto da prodaljavam da iztezavam sluha i zrenieto si s taz prostotiq..
т. 2, 9
От изброениете гледам само Vip Brother и то мн рядко , другите са...![]()
"ало къщата" и "бързи пари"![]()
"вип бръдър"също е супер тъпо-не че съм го гледала,но все пак имам общо-взето представа за какво става дума.![]()
хаха тфа предаване е супер смешно,а и + тфа ако Вучков го нямаше нямаше да има и "господари на ефира"Първоначално написано от WILD__BOY
![]()
propusnala si NA KAFE kak moje da davat v nai gledanoto vreme ne6to tolko tupo. Baba mi mn mu se kefi i reve na nqkoi gluposti i na dr den si go obsajda s fr.
Ало къщата...Имам чувството, че това предаване е за малоумници, както и Бързи пари...
Кой ги гледа тия глупости и им звъни...
бляяя
Като ги дават ми иде да счупя телевизора...![]()
![]()
...На колене той моли я,
не зная как да ти го обясня.
Става дума,че не искам нищо повече от това
да остарея заедно със теб,
да ме направиш по-добър човек!
Тръгваме боси,пътят не е лек,
но сега ще бъдеш мое слънце,
аз пък-слънчоглед!
Афе кви са тея предавания...като изключим Огледала,което съм гледала и Вип Брадър,дет чувам за него друите въобще не ги знам кви са...ахахах иначе най-тъпото изобщо е Гоцомецания с водещите Гоцо, Меца и Ния ахАХахАХаАХАх
Това предаване рулира просто!
Най-много се кефя като някой спечели снакс или минерална вода!![]()
![]()
![]()
Просто се разкъсвам между тези "велики" предавания и все пак Ало, къщата няма равно![]()
I'm darkness, I'm anger, I'm pain
I am master
The evil song you sing inside your brain
Drive you insane
аз гласувах за АЛО КЪЩАТА баси тъпото предаване!!!!и оня патър кат го видя....ае като цяло е тъпо предаване гледал съм го само 1 път за 1-2 мин....![]()
Za men ALo ka6tata iGor4ivo sa nai-skapanite predavaniq v rodniq efir.SAmo 4e spored men ima o6te edno i to e Banknoti po noti
...Φταίει η καρδιά μου που σου λέει σ' αγαπώ (h)
Определено. Пък да не говорим, че тъпото същество по пет часа повтаря тъпи глупости и се хили тъпо, и движенията и са тъпи, и всичко е ТЪПОООООО!Първоначално написано от magesnik
"Размисли и Страсти" с проф. Юлиян Вучков(евала му![]()
![]()
![]()
)!!Тва май е върха на сладоледа!!
![]()
![]()
![]()
![]()
I can't live without you!!
Alo ky6tata-mnooo sme6no predavane![]()
![]()
![]()
MnOgU oBiCHkAm ZaIu!{p}