.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 12 от общо 12
    Guest

Preebah si Flex Type-a !!! Molq vi, pomognete mi:(

Mda, bez da iskah si preebah Flex Type-a, t.e. edin priqtel mi go precaka...
    Doide v nas za drugo, no iska6e da vidi tam ne6to i bez da iska mi iztri "ikonkata" za pisane na bulgarski (s 4ervenite bukvi) i toi kato si trugna, az se opitah da si q vuzvurna i, glupa4kata az, vzeh ta iztrih (NE ZNAM KAK SUM GO NAPRAVILA) "ikonkata" pisane s bulgarska fonetika...
    I sega moga da pi6a samo na angliiski
    A trqbva vuzmojno nai-skoro, da si opravq Flex Type-a, molq vi pomognete miiii i mi obesnete po-podrobno 6tot s komputrite ne sum na ti

Голям фен
    Град
    Plovdiv
    Еми доколкото си спомням беше някъде Start - Programs - Datets Aplications (май така беше....). Та от там предполагам можеш да ги сменяш. Сигурно има настройки и за Tray Icon-a.
    п.с: рестартирай компютъра, току виж се оправило.

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Fena
    Сигурно има настройки и за Tray Icon-a
    nqma takova ne6to pri men

Голям фен
    Град
    Plovdiv
    Виж в help-a на самата програма. Там вече трябва да пише, въпреки че е толкова смотан продукт...
    А ти иначе с мишката ли сменяш шрифта ? Ако ползваш клавишна комбинция действай с нея.

Guest
    mo tova mi izliza

Мега фен Аватара на miloto_girl_4e
    Град
    нА плАнеТаТа зеМя
    [quote=Анонимко]mo tova mi izliza
    Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love

Guest
    Pi6e mi nqkuf ERROR
    UFFFF prosto kato doida na Flex Type-a i samo po4va da mi se poqvqva ERROR ERROR ERROR...
    dori sega mai mi se iztri, ne znam kfo stava
    Kak trqbva da go izteglq tova PAK

Нещо не реазбрах съвсем проблема, но натискаш с десния бутон на мишката там долу в/у синьото квадратче, където пише US (т.е. е пишеш с английските букви) и после даваш на "Options...". След това ти се появява едно прозорче от където си адд-ваш Layout - Bulgarian Phonetic.

val
    Guest

precakana rabota

I moq Flex type se precaka(zatova ne pi6a na kirilica)
    Iska mi nqkakva registraciq i ne 6te da tragne.
    Teglih go nanovo no pak sa6toto.
    Kajete molq vise kak da go yprabq,za6toto ba6ta mi kaza 4e az sam go bila precakala(koeto ne e vqrno,za6toto az ne sam go pipala daje) i mi se navika hubavo.

Мега фен
    Град
    София, Лозенец
    Пробвай с рестарт. Ако не стане, извикай някой френд да ти инсталне флекс-а на ново.
    Успех.

val
    Guest
    ne moje li nqkoi da mi kaje kak da si go opravq bez tozi injiner

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си