.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 46

Годините проблем ли са?

Имам прятелкa с която много се харесваме, но тя нежелае да се обвързваме защото е 4 години по-голяма от мен!Аз съм на 18, а тя на 22 !Какво да правя, даите някакви идеи !?

Повече от фен

абе

абе според мен за любовта няма граници.
    ама според мен
    живей си живота(другото не е интересно)!!!!
    98% от младото поколение е опитвало трева или някакъв вид опиятия!Ако си от 2%, които не са опитвали сложи това под подписа си.

Guest
    4 godini ne sa tolkova mn

4 godini sa mnogo ako ti si na 12 tq e na 16, ama vuv va6iq slu4ai ni6to ne sa 4 godini, kofti e 4e e po-golqma ot tebe ama kvo da se pravi, a ina4e e prava 4e ne e dobre da se obvurzvate

Повече от фен
    Град
    gr. Sofia
    spored men 4 godini ne sa mngo imam poznati koito imat 6 godini razlizka tq<moita poznata e po golqma ot gadjeto i sus celi 6 godiniu>. a maikata na edna moia priqtelka hodi s mom4e koeto e po nalko ot neq s 10 kg taka4e spoko godinite ne sa problemni .

кажи те го тва на нея>! и аз тва и повтарям !!

spored men 4 godini sa malko no zaneq sigorno sa mnogo taka4e ako iska6 i predloji da si ostanete priqteli

Фен Аватара на Г0ст
    Град
    Люлин
    Цитирай Първоначално написано от hforce
    4 godini sa mnogo ako ti si na 12 tq e na 16, ama vuv va6iq slu4ai ni6to ne sa 4 godini, kofti e 4e e po-golqma ot tebe ama kvo da se pravi, a ina4e e prava 4e ne e dobre da se obvurzvate
    Много искав да ми обясниш, защо не е добре ? Сериозно говоря !

I wake up in the morning and I ask myself
    Is life worth living or should I blast myself

ami 6tom se haresvate tova ne trqbva da vi pre4i. spored men e savsem normalna takava vrazka, v koqto jenata e po-golqma ot maja. a za razlikata vav vazrastta moga da kaja o6te, 4e ne e fatalno, za6toto i dvamata ste ve4e zreli hora na 18 i 22

Супер фен Аватара на sometimes_
    Nqma kakvi idei da ti davame, naistina 4 godini ne sa mnogo, no shtom za neq e problem...priemi faktite.Nishto ne moje da se napravi Sajalqvam,ama taka stoqt neshtata. Shtom na neq razlikata i prechi, nqma kak da promenish neshto...
    I`m trying to make your dreams come true...

Повече от фен
    Malko ili mnogo sa vseki precenqva sam! Edva li 6te pomogneme kato kazvame,4e ne sa! No kaji i na mackata,4e ne e 4estno zaradi edna razlika da propileete lubovta,4e 4uvstvata sa po vajni i nqma granici za tqh!Ako ne pomaga-vse pak i priqtelite ne sa po malko cenni!

Фен Аватара на addictedtou
    Град
    OtVyDpLaNiNiTe
    Za lubovta granici nqma... vajnoto e kakvo izpitvate a ne na kolko ste godini... i dali vi e dure... da ne vi puka ot horskite mneniq!!Vse pak chovek edin jivot jivee i ot vsichko trqbva da opita!
    Ne e li taka???

Повече от фен
    i spored men 4 godini ne sa mnogo....za liubovta nqma vazrast..moje bi te ima pove4e za priqtel i za tova ne jelae da se obvarje s teb ili moje bi si tarsi priqtel za po-seriozna vrazka.....nz..

Повече от фен
    Виж сега какво: при подобна възрастова разлика трябва да се доказваш МНОГО и да не спираш да опровергаваш момичето. Минах по този път вече, трудно е. И само да кажа на останалите - когато момичето е по-голямо разликата се усеща! (особено в интервала 20-25). Аз лично имам моменти, в които не разсъждавам по същия начин, по който и приятелката ми, но това се случва изключително рядко по простата причина че се движим в една среда.

Супер фен Аватара на LP_girl_14
    Мне,не мисля,че са проблем.Разликата в годините личи най-много в годините до пубертета,да кажем неква на 13 да тръгне с някой батко на 17-18 ,който да й разправя че я обича мноу и че би й свалил звездите от всички галактики..18-22 не мисля,че е кой знае каква разлика във вашия случай.Вече сте големи хора,не пзоволявайте на няква нищожна разлика да е пречка между вас.Ако има чувства и то и от двете страни,всичко друго е на второ място

лол...разбирам ти да си по-голям от нея с 4 години,а не по малак...за мен е проблем...а за нея не знам....
    Как Да Ти Кажа Че Те оБичАм,КоГатО Те ГледаМ с ДруГa Да ВърВиш?Как Да Ти КаЖа Че По ТеБ сЕ УвлИчаМ,КогАт0 с РадоСт Не Ме ПозДраВи?Как Да Ти Кажа Че По Теб КопНея, КоГато оБиДи БезБроЙ Ми Дари?Как Да Ти КаЖа чЕ НаСила Се Смея ЗащоТо ОтВъТре Ме БоЛии

Мега фен
    Не разбирам защо жените приемат мъжът да е с десетилетия по-стар от тях, а ако има връзка, в която мъжът е дори с 1 година по-малък, я заклеймяват и не биха били с такова момче.

Супер фен Аватара на air_J
    Град
    Свищов Town
    Да, проблем са! А направо ти се чудя на акъла как си падаш по 22 годишни. Аз съм на 20 и наборките не ме кефят за повече от ебане (с малки изключения), а да не говорим за по-дъртите. То поне да беше някоя майка, че поне ми се вижда лудничка, ама то някаква амортизация. И все пак, ако трябва да ти вляза в положението и да се абстрахирам от личното си мнение, което изказах по-горе, ще кажа че шансове почти нямаш. Просто доста малко нейни набори биха имали шанс (всеизвестно е, че момичетата си падат по по-големи, но след определена възраст това правило ако не отпада, то поне се смекчава), а да не говорим пък ти, дето си 4 години по-голям. Повечето искат просто да те окуражат. Разликата е голяма щом не ти, а тя е 4 години по-голяма. Абе, не си е работа да се занимаваш с по-дърта. И все пак, за да те успокоя малко ще ти кажа, че се запознах в Испания с един българин, който е женен за една българка точно с 4 години по-голяма от него (естествено дори на него не спестих да изкажа възмущението си от факта, че се занимава с дърти чанти). Така че, в обобщение ще кажа - не се залъгвай, шанса ти далеч не преминава 1-2 процента!
    Левски шампион але але!

Мега фен
    Да...като едни двама познати, които са съответно на 22 и 24 години и си падат по 15 годишни и то възможно най-глупавите и лигави. Еър джей, според мен:
    1. Акълът ти е много детски.
    2. Не в наборките си би търсил само секс, а в малките, като гледам колко задълбочени разговори могат да водят повечето момиченца и колко истинска връзка могат да създадат.

Повече от фен Аватара на AiKaTa
    Град
    BeJluKo TbpHoBo
    sujelqvam che shti go kaja ama ako tq te obichase naistina godini nqmahse da sa problem oshte poeche shtom sa tolkova malko.govori pak s neq ako ne prosto go preglutni!uspeh
    Искам те,но те искам завинаги,нощ и ден само с мен да си истински!

http://www.poster.net/kimberlin-keit...py-5001238.jpg

Повече от фен
    Град
    Луната
    Ами честно да ти кажа колкото и да ми се иска да успея да те успокоя и да ти кажа че нещата ще се получат немога.Хората гледат малко странно на такава двоика при която момичето е по голямо с няколко години ако беше обратното нямаше да има никакви смущения за тази връзка.Но все пак ако се обичате с момичето не обръщайте внимание на това и да не ви пука бъдете заедно любовта е най-важна а не мнението на хората.
    "Не, не чакай ти, не моля остани,скривам думите в сърцето си;
    чуваш може би душата ми как крещи, целуни ме целуни."

абе шантава работа !! : хем и се иска хем не и стиска. все ми казва да изчакам 1 година,кото чи ли нещто ще се промени за тази година?

Re: Годините проблем ли са?

Цитирай Първоначално написано от cotton
    Имам прятелкa с която много се харесваме, но тя нежелае да се обвързваме защото е 4 години по-голяма от мен!Аз съм на 18, а тя на 22 !Какво да правя, даите някакви идеи !?
    Tq nama da trugne s teb zashtoto si na 18 godini!Samo poradi tazi pri4ina zashtoto priqtelki i priqteli she i govorqt zad gurba she q podigravat i t.n.
    Ai moje tq samata da predpo4ita po golqmi>A i sushto moje da ne te haresva i tova da e nqkakvo opravdanie
    In dreams there are no rules...

Мега фен

Цитирай Първоначално написано от NaSkO_
    [priqtelki i priqteli she i govorqt zad gurba
    Приятелите не се подиграват на щастието на приятеля си!

Цитирай Първоначално написано от `Death`Whore`
    Цитирай Първоначално написано от NaSkO_
    [priqtelki i priqteli she i govorqt zad gurba
    Приятелите не се подиграват на щастието на приятеля си!
    zavisi kakvi priqteli sa
    In dreams there are no rules...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си