- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Годините проблем ли са?
Първоначално написано от addictedtou
Какви биват приятелите? Приятелите са истински, другите са познати.Първоначално написано от NaSkO_
Ami ima vsqkakvi priqteli>ti okude naprimer znaesh kakvo govorqt priqtelite ti kato ti ne si tam,.Първоначално написано от `Death`Whore`
In dreams there are no rules...
аз пък ще ви кажа че истински приятели няма!! Всички гледат как да те прекарат и ако си по будала ще се хванеш! Такова нещо като приятел несаществува,аааа само кучето може да се нарече приятел
em ili ne te obi4a dostaty4no zashtoto liubovta nqma granitzi ili naistina problema i e vgodinite zashtoto nie momi4etata si tyrsime vinagi po golemi mom4eta ot nas s nqkolko godini a pri vas e obratnoto i moje tova da e vid problem za neq neznam pogovori s neq
Не ме събличай с очи.Имаш ръце!!!
[ЧАЛГА`ФЕНОВЕ]`[ФУТБОЛНИ`СЪПРУГИ]
druga e pri4inata da ne iska da se obvurje s tebe ...
Позволявам си да не съм особено съгласен с твоето мнение.Първоначално написано от `Death`Whore`
![]()
Левски шампион але але!
awe spored men ne bi trqqloda ima problem za6oto se obi4ate.no za sujalenie ima hora koito obi4at da se podigravat s tozi fakt.. ne kazvam,4e trqbva da se vliqe6 ot 4ujdi mneniq,no kolkoto i da ne iska6 te okazvat izvesno vliqnie..![]()
The PerfekT LiFe [LoVe,SeX,SkaTe,MetALL,FrienDs]
My LifE iS PerFecT
,BuT i STilL lifE in HelL,
yes ,i lOve The DeviL
благодаря ви за коментарите ,но нещата потрагнаха и благодарение на вашите мнения БЛАГОДАРЯ МНОГО
Споко 4 години въобще не са много !
Много са ако ти си на 13 а тя е на 17-18 тогава е направо смешно но във вашия случай няма абсолютно никакав проблем. Приятелката ти явно само си тарси оправдание за да не се обвързва с теб.
ako te obi4a 6te iska ako ne nqma.... no 4 godini ne sa koi znae kolko
Godinite nqmam zna4enie,Puk i 4 godini izob6to ne sa mnogo.Oba4e to ne zavisi ot godinite zavisi ot tova kak se dyrji6... ako ti si na 18 i se durji6 kato na 25 i misli6 raznumno ili misli6 kato neq... godinite ne trqbva da sa i problem da opita s teb.Smisal... samo ne trqbva da se durji6 kato nqkakv 15 godi6en... tova naistina bi bilo problem.![]()
![]()
Бъди красив{а} за тези които те мразят, а още по- красив{а} за тези които тe ОбичаТ!!!
KOGATO MOGA PROSHTAVAM!!!
KOGATO ISKAM USPQVAM!!!
KOGATO DOKOSVAM VYZPLAMENQVAM!!!
KOGATO CELUVAM SGRQVAM!!!KOGATO OBICHAM NARANQVAM!!!
За любовта граници няма !!! важно е да се обичате няма значение годините![]()
![]()
А кОгаТо се сТраХуваш,че щЕ ме ЗагУбиш
иЛи вЯрАтя ти В мен На крЪстОпъТ стои
знай,че сЪн е и щЕ се сЪбуДиш
и пАк Ще зНаеШ,че в моЯ свЯт си сАмО ти...{{P}}
Няма никакъв смисъл.Разликата(жената да е по-голяма от мъжа) е много неблагоприятна.Няма да се разбирате след време...загубена кауза
4 godini ne sa 4ak tolkova mn, ama tq e momi4e i moje da i e malko nelovko. Po-dobre si ostavete samo priqteliПървоначално написано от hforce
4 godini opredeleno ne sam mn osobeno ako imate silni chuvstva s partiora![]()
![]()
![]()
-* Най-голямото щастие в живота е да бъдеш обичан заради самия теб,или по-точно да си обичан,въпреки тебе! *-
тоя па ти чуваш ли се кво говориш бе ??Първоначално написано от air_J
4 godini ne sa nikak mnogo.No moje bi tq ne iska da se obvarzvate poradi druga pri4ina,no ne ti e kazala.
4 godini spored nakoi sa malko spored drugi mnogo!Qvno tq e ot tezi koito mislqt che sa mnogo!!No za lubovta nqmagranici!Spored men tq ne moje da prieme da ima priqtel koito e s 4 godini po maluk ot neq a bi iskala chovek koito da e po golqm mot neq
(no tova sa samo moi predpolojeniq!)