.
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 56

Тема: revnostta!!!..ujas

l{}ver4e3e
    Guest

revnostta!!!..ujas

знам,че има такива теми много,но....
    кажете ми...нормално ли е да ревнувам гаджето си от всяко момиче
    защо той не ревнува?значи ли че не държи на мен и,че въобще не му пука с кого се зарибявам докато ходим
    искам поне малко да ревнува
    нз защо така става,но прекалено го ревнувам....защо???
    момчета,как показвате на гаджето си че я обичате?
    момичета,ревнувате ли,много ли?

4ui me sa:

kogato 4ovek revnuva toi ne obi4a ,a iska da bude obi4an!!!!!!!

zemi si poluka ot tova !!!!
    felacio za si4ki

Град
    на луната

-

Az li4no mn revnuvam... mrazq ligli koito se navartat okolo moi4kiq... taka 4e mislq 4e e normalno da revnuva6, no ne go pokazvai vyv slu4aite kogato revnuva6 i za nai malkoto... za6toto dokolkoto znam majete se draznqt ot tova. i az vinagi sym si mislela 4e 6tom edno mom4e ne me revnuva zna4i ne darji dostata4no na men... i za men e o6te zagadka...
    Admin-Coki:
    неподходящ размер на автар / широчина/

Po princip revnuvaneto e normalno tova pokazva 4e darji6 mn na gadjeto si i 4e go obi4a6. Az sa6to revnuvah biv6iq mi priqtel ot vsqko momi4e i toi men. No ne trqbva da se prekalqva 6toto taka go pritiska6. Prosto ne mu go pokazvai ponqkoga a tova 4e toi ne pokazva 4e te revnuva ne zna4i 4e ne e taka. No se radvai 4e ne ti pravi postoqno problemi 4e govori6 s razli4ni mom4eta.
    I'm a bad ass girl in this messed up world!
    I'm the sexy girl in this crazy world!
    I'm a simple girl in a complex world!

Голям фен
    Град
    В нечие сърчице:){P}
    kogato ima lubov ima i revnost,no ot druga strana previ6avaneto na revnostta ubiva 4uvstvata
    prosto ne trqbva da ti pravi vpe4atlenie..kogato go vidi6 da se zaribqva s druga prosto si kaji"da no toi e s men"moje i da podeistva
    za6to toi ne revnuva....moje bi ne si mu dala povod pove4eto mom4eta imat ogromno samo4uvstvie i si mislqt,4e te moje a nie ne mojem da se zaribqvame s drugi.nakarai go da revnuva 6tom tolkova iska6....makar 4e li4no az ne sym i nqma da go napravq
    mii...az poprincip ne sym revniva,makar 4e ima izklu4eniq koito osirat vsi4ko!
    nz kakvo da ti kaja..revnostta e kofti ne6to
    btw...postarai se avera ti da ne razbere,za6toto ili 6te se zaradva,koeto ne mi se vqrva ili 6te se otdrypne i posle 6te ti stane gadno ,za6toto toi 6te e razo4arovan ot teb
    znam go ot li4no....PRQSNO nabludenie
    uspeh mila{}

Revnuvaneto e normalno samo kato ima predpostavka , a tvoito ne e na dobre po dobre obi4ai 4oveka do teb i zabravqi taq revnost
    Admin-Coki: неподходящ размер и съдържание на аватар.
    /забрана за ползване на такъв.

Голям фен
    Град
    Цитирай Първоначално написано от momi4eto_M_!_S_T
    4ui me sa:

kogato 4ovek revnuva toi ne obi4a ,a iska da bude obi4an!!!!!!!

zemi si poluka ot tova !!!!
    mda taka e;\
    no ne tq trqbva da si vzeme pouka...sama si go kaza,4e iska toi da i pokaje po nqkyv na4in 4e dyrji na neq i 4e q obi4a..spored men revnostta ne e nai-podhodq6tiq variant no....misylta mi e...mom4eta,slu6aite vnimatelno!

feNka`Na`CuHu{{o4u}}
    Guest
    CuHu{{o4u}} пак си писала...да знаеш,много те уважавам страшни мнения браво
    забелязвам,че има доста хора,които ревнуват.
    вие си решавате какво ще правите,но да знаете,че момчетата мразят ревността
    с гаджето ми сме разделени от една седмица и ми е супер кофти..както каза и CuHu{{o4u}} явно наистина го е изпитала.той знае.че няма да му се извиня в чата,пък камо ли на живо.тук идва другия въпрос.МОМЧЕТА,ЗАЩО БЕ?!ЗАЩО!?ЗАЩО ГО ПРАВИТЕ?ЯВНО НЕ ИСКАТЕ ДА РАЗБЕРЕТЕ И ПРОУМЕЕТЕ,НО КОГАТО РЕВНУВАМЕ ЗНАЧИ ЧЕ ВИ ОБИЧАМЕ.КАКВО НИ ТОРМОЗИТЕ?!
    нашата връзка вече е загубена.не позволявайте и вашите да свършат така
    преди време CuHu{{o4u}} беше казала за любовта,че е като огъня и постоянно трябва някой да я разпалва.това ми хареса.нека всички да се постараем да я разпалим!
    и пак.не позволявайте на ТЪПАТА РЕВНОСТ да преебе връзката с човека,който явно ви обича

Град
    sofia
    Az ne renuvam.Po-skoro men me revnuvat!KAkto i da e!Po-dobre spri da go revnuva6, za6toto tva ne e dobre za va6ata vruzka!A za6to iska6 i toi da te revnuva?!Tova 4e ne te revnuva ne zna4i 4e ne te obi4a!

Голям фен
    Град
    feNka`Na`CuHu{{o4u}} axaxa mersi mersi {}
    i ne smqta6 li da govori6 s gadjeto si

Цитирай Първоначално написано от CuHu{{o4u}}
    kogato ima lubov ima i revnost,no ot druga strana previ6avaneto na revnostta ubiva 4uvstvata
    prosto ne trqbva da ti pravi vpe4atlenie..kogato go vidi6 da se zaribqva s druga prosto si kaji"da no toi e s men"moje i da podeistva
    za6to toi ne revnuva....moje bi ne si mu dala povod pove4eto mom4eta imat ogromno samo4uvstvie i si mislqt,4e te moje a nie ne mojem da se zaribqvame s drugi.nakarai go da revnuva 6tom tolkova iska6....makar 4e li4no az ne sym i nqma da go napravq

uspeh mila{}
    ave dein pak trqq se syglasq s tebe prosto nqq smisal da si kaazvam mnenieto 6otu mislq absoluitno sy6toto
    ednakvi mozadi =D>
    AkO nQkOi Ti kAjE,4e Te ObI4a Ne mU VqRvAi ,Za6tOtO iStInSkAtA lUboV nE sE kaZvA,Tq Se PoKaZvA.......!!!!!!!!!!

feNka`Na`CuHu{{o4u}}
    Guest
    не!ти като си в такова положение какво ще правиш?

Голям фен
    Град
    Цитирай Първоначално написано от feNka`Na`CuHu{{o4u}}
    не!ти като си в такова положение какво ще правиш?
    nz..no opredeleno nqma da ostavq taka ne6tata:P
    SlaDka_BliZalka 4e kak...

l{}ver4e3e
    Guest
    ужас
    а тези,които не ревнуват как го правят?

Голям фен
    Град
    Цитирай Първоначално написано от l{}ver4e3e
    ужас
    а тези,които не ревнуват как го правят?
    edna vryzka se gradi v/u doverie

imat si prosto doverie horata bi4kat se i ne se osymnqvat edin v drug
    tva e to
    AkO nQkOi Ti kAjE,4e Te ObI4a Ne mU VqRvAi ,Za6tOtO iStInSkAtA lUboV nE sE kaZvA,Tq Se PoKaZvA.......!!!!!!!!!!

Голям фен
    Град
    moje bi zatova gadjeto ti ne te revnuvaP
    aide sega malko mom4etata da se izkajat po vyprosa

Спокойно мила и аз много ревнувам. Гадно е да го гледаш с други момичета,но така е!Трябва да преудолееш тази ревност и да не го разпитваш много.Ревност е главната причина,която е разрушила хармонията между толкова много връзки
    To Be Good Is Not Good Enough,When You Dream Of Being Great!

Голям фен
    Град
    Цитирай Първоначално написано от summer_love
    Спокойно мила и аз много ревнувам. Гадно е да го гледаш с други момичета,но така е!Трябва да преудолееш тази ревност и да не го разпитваш много.Ревност е главната причина,която е разрушила хармонията между толкова много връзки
    mhm

Цитирай Първоначално написано от summer_love
    SYGLASNA!!!!!!

Голям фен
    Град
    SlaDka_BliZalka ti 6tot si mn opitna

Normalno e da revnuva6, no s granici. Az mnogo rqdko go pravq i to samo kogato naistina ima pri4ina da revnuvam, tva ne zna4i 4e ne obi4am priqtelq si - naprotiv obojavam go, no mu imam doverie

Когато сърцата се разделят, няма смисъл ръцете да останат една в друга.

Guest
    Ревността е израз на недоверие,а любовта ВИСШ израз на доверие!Ревността е израз на страх,а любовта не е за страхливците!Ревността е слабост,а за да обичаш трябва да си силен!Ревността е ограничение,а любовта е свобода!
    Това стига ли ти или искаш да ти дам още примери за това,че любовта изключва ревността И аз ревнувах преди,но с времето се научих,че няма смисъл.И вече не го правя.Едно от най-важните неща за една връзка е доверието,да не кажа най-важното.Ако него го няма нищо няма да излезе.А с ревността си ти показваш,че нямаш доверие.Като ревнуваш,ако приятелят ти има друга,ти нищо няма да промениш.Просто ще излезеш жалка и досадна.А ако ти е верен ще го разочароваш със безпочвените си съмнения.Опитай се да се поставиш на негово място и си помисли ти как би се почувствала в същата ситуация.Това,че не те ревнува е много хубаво,а не значи,че не те обича,както ти по детински си мислиш.Има момичета,които се оплакват от ревнивите си гаджета,от това,че ги ограничават,не им дават да излизат с приятелки и т.н.,а ти цивриш,че не те ревнува?!Е,всеки с проблемите си..А замисляла ли си се,че може да не го показва?Има го и този вариант.Това е което мисля аз,пък ти дали ще ме послушаш не знам.И си е твоя работа де.Аз ти го казвам,заради теб,за да не ревеш после,като го задушиш от ревност,той се уплаши или му писне и си тръгне!
    Е,това е!Когато си внушиш,че има повод да ревнуваш се - ,а не си пълни главата с глупости,за да няма после .

Цитирай Първоначално написано от AiKeN
    Revnuvaneto e normalno samo kato ima predpostavka , a tvoito ne e na dobre po dobre obi4ai 4oveka do teb i zabravqi taq revnost
    MI DA
    I want the finest things in my life,so I hustle...

Пък аз не си ревнувам гаджетата, докато са с мен, а след като скъсаме и ги виждам с новите им любови...Просто изперквам , а знам и че не съм права
    Всеки може да опикае пода, но ти бъди герой и осери тавана!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си