- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- revnostta!!!..ujas
tova che ne te revnyva ne oznavacha che ne te obicha ai ima vuzmojnost da si prikriva revnosta da neiska da ti e pokaje zashtoto moje da misli che ako ti q pokaje che te zadushi.Da az revnyvam i mislq che e greshka shtoto prekalenata revnost zadyshava zatova se opitvam da q preodolee![]()
Edva, kogato neshto si otide, edva kogato s neshto se prostish razbirash kolko mnogo ti se svidi, razbirash i zapochvash da tyjish.Syznavash, che neshte go vidish veche i praznoto mestence, che boli
Кога ще осъзнаете, че в любовта няма правила и че понякога искреността е хубаво нещо? Който обича истински, задушаване няма.
А съм си доста ревнива, което бая пречка създава на пълното ми щастие с приятеля ми...Доста често се караме. Но предполагам, че е поне малко нормално, след като не си единствена...А това, че той не показва ревността си, не значи че я няма.А може би просто не си му дала повод за да ревнува. И аз все си мисля, че моя изневерява, въпреки че му имам супер голямо доверие, но нямам идея защо го правяСпокойно. Просто не си мисли, че той ти изневерява, защото може да стане зле.Доста връзки са се проваляли заради ревност, нали не искаш и при теб да стане така? Вярвай му и го обичай.Аз така мисля да направя...Майната й на тъпара ревност
Нямам намерение тя да провали всичко и да го загубя... Бъди оптимистка и си мисли хубави неща. Радвай се на това, че не ти изневерява и че те обича. Нали това искаш? Ако не те обичаше едва ли щеше да бъде с теб \
/
Златистата нишка се прекъсна,клетката от светлина изчезна,песента на феникса заглъхна...
![]()
Пийс Бабо, форум на избухляри=> http://www.phpbb-uk.net/forum/?mforum=peacebabo
Az revnuvam mnogo ama i moq priqtel ne revnuva pone ne go pokazva!!Qvno tvoq priqtel ti ima strashno mnogo doverie i ne smqta za nujno da revnuva!!!No moje i da revnuva no da ne go pokazva!
Вие сте едни...![]()
Като ви ревнуват - "чувствам се задушена"
Като не ви ревнуват - "На него не му пука за мен"
![]()
The perfect blossom is a rare thing. You can spend your whole life looking for one, and it would not be a wasted life
hell YEAHПървоначално написано от penywise
![]()
ina4e moqta priqtelka ne q revnuvam e osven kogato ne se naloji
I ain't got time for no games, I'm hopin' mami that you feel the same
I got what you need to feel the pain
Here's my number call me when you're up for an even exchange!