Sry za taq tema i ako ne vi se zanimava s taq glupost ne q chetete, prosto iskam da spodelq mukata si, za da mi poolekne moje bi...
Ami predi malko razbrah che momcheto s koeto hodih 3 meseca, darqvah go s cqlata si lubov, si ima druga. Az mu dadoh vsichko,koeto imah, a toi mi se podigra. Zaradi nego se lishavah ot hilqdi neshta... Izpokarah se s hilqdi priqteli, a se okaza che samo si e igral s men. Misleh, che e razlichen... No toi e bil porednoto razglezeno futbolitche, a az sum mu bila porednata broika!!! Sega mi e nqkvo mn gadno... Nqmam jelanie za nishto.. Prostih ednata mu iznevqra, zashtoto toi uspq da me obedei, che tq mu e samo fr-ka. No sega istoriqta se povtarq! Nqmashe smelost dori da me skusa, trqbvashe da rzbera za ''podvizite'' mu ot nai-dobriq mi priqtel... A kato si pomislq oshte kolko mojeshe da si igrae s men... I v momenta produljava da me obejdava che tq mu e samo fr-ka. No az useshtam, che nishto ne e kakto predi... Ne se obajda vseki den, nqma q trupkata, ne pi6e sms... Ne iska da se vijdame... V posledniq mesec sme se vidjali po 2 puti v sedmica... I mi obeshatavashe vsichkod a se opravi, da zapochnem da izlizame vseki den, da budem postoqnno zaedno... A to kakvo stana? Izneveri mi s purvata koqto sreshta, samo zashtoto e po-golqma i e ot negoviq kvartal.. A az go darih s cqlata si lubov. Nqmam surce veche. Ostanaha mi samo spomeni. Vsqko endo neshto mi napomnq za nego bez zna4enie pesen ili nqkakva dreboliq....
SRY za mn pravopisni greshki...
Tova e... Sujalqvam, che vi otneh ot cennoto vreme za tazi moq glupost...