zna4i imam gubi4ki.mazah se s klotrimazol i ne pomogna .zemah fungolon i to ne pomogna.tui mi be6e predpisano.za ovlajnqvaneto ne znam ko da praq 6tot se mi e edno suho.?kajete nqkvo mazilo po uspe6no ot tui klotrimazol .nz pak 6a hodq na ginekolog ma kajete i vie?
nai dobre otidi odnovo na ginekolog i mu kaji 4e tezi lekarstva ne pomagat
a dopalnitelno osven s predpisanite ti lekarstva mojeda si pravi6 promivki s kaliev permanganat no trqbva da e razreden pove4ko 4e da ne te izgori
v aprekite go prodavat i e na kristali raztvarq se vav voda
probva li s klotrimazol oba4e vaginalnite tabletki
Nikoga ne pla4i za onova, koeto ne moje da pla4e za teb
след всеки курс на лечение, назначен от лекар, се прави ново изследване за да се установи дали има още такива микроби във влагалището, и ако е така се изписват други лекарства и отначало...
алелуя.
а ако не отидеш повторно на гинеколог,защото мислиш,че вече си здрав?и изобщо ако си ги влачиш гъбичките кво става?и възможно ли партньорът ти да не се е заразил при положение че не сте го правили изобщо с гумичка,а докторът му е казал че няма,когато ти си заразена?ами ако лъже..
Gubi4kite sa mnogo uporiti i ne se mahat lesno, 6tom predpisanoto ne ti pomaga nai dobre se posuvetvai s ginekolog, moje bi ti trqbva ne6to po silno. Uspeh
Когато сърцата се разделят, няма смисъл ръцете да останат една в друга.
a moga li kato otida na ginekolog sled kato ve4e sum hodila i ne sa mipomognali lekarstvata samo da popitam da mi dade drugi lekarstva tui kato predi6nite ne sa pomognali?
Няма друг начин да се оправиш.
da de,az zabraih da napi6a v smisul bez da trqa da me preglejda kat kaja 4e imam gubi4ki i kvi lekarstva sum izpolzvala da mi da de drugi
Emi ima edni lekarstva kazvat se globuli i pomagat mnogo. Te sa vaginalni tabletki
Първоначално написано от Ive70
GLOBULI e obshto naimenovanie na opredelen vid lekarstvena forma!!!
STIGA DEZINFORMACIA
Pishi mi LS i shte te posavetvam neshto!!!
Better keep your mouth shut and appear stupid instead of open it and remove all doubts
Napravo me nervi6 ve4eПървоначално написано от Dr. Smurph
![]()