- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- imam ujasen problem pomognete pls
imam kosmi po 4lena si ot gore do dolo ne oklo nego a PO nego i kogato se obrysna sys brysna4ka nqma pyt v koito az da ne se poreja kak da se ottyrva za vinagi ot teq kosmi?
Бръсни се по-внимателно... за по-дълготраен ефект -> кола маска, ама май няма да ти се отрази добре! А за възможно най-дълготрайно и безболенено-> лазерна епилация, която не е никак евтинка... ама не знам дали няма да има проблем за такова място
i na teb ne ti e lesno za sajelenie,nz kakvo da napravi6,konsultirai se s nqkoi,no spored men ne e 4ak tolkova fatalno,no ako mnoogo si li4at nz
Ех,тва е мн шибан проблем...консилтирай се със специалист!
Как Да Ти Кажа Че Те оБичАм,КоГатО Те ГледаМ с ДруГa Да ВърВиш?Как Да Ти КаЖа Че По ТеБ сЕ УвлИчаМ,КогАт0 с РадоСт Не Ме ПозДраВи?Как Да Ти Кажа Че По Теб КопНея, КоГато оБиДи БезБроЙ Ми Дари?Как Да Ти КаЖа чЕ НаСила Се Смея ЗащоТо ОтВъТре Ме БоЛии
nema se pla6i6...prosto tree se primiri6budi kyvto si i tfa e
Admin-Coki: неподходящ размер и съдържание на аватар.
/забрана за ползване на такъв.
ama vie ne razbirate az imam po glavi4kata![]()
![]()
![]()
![]()
еми ако са малко можеш да ги махнеш с пинсета или деа знам... малко ше понаболва ама стискаш зъби..Първоначално написано от kosmat...
а ако са много май трябва да посетиш чичко доктор
алелуя.
Toва не е нормално не искам да те плаша просто ти казвам трябжа да се консултираш с лекар който да ти предпише хормонални с които да се регулира окосмяването.Най-вероятно при теб преобладава отделянето на тестостеронът не е толкова сериозен проблем , но ти трябва специализирана помощ.Успех!
Бръсни се по-внимателно.![]()
Мда, отиди на лекар, както и да почнеш да ги махаш, не е хубаво. Сигурно имаш проблеми с хормоните, лекарят ще ти каже какво да правиш.
Това е идеално за теб.Когато правиш секс с момиче ще стимулираш клитора , ще я гъделичкаш с косъмчетата и ще и доставяш голямо удоволствие! Споко! Имаш един + !![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Първоначално написано от nikitooo
![]()
![]()
![]()
![]()
Ебаси момчето има проблем,бива ли така да се брутално да се бъзикаш?!?!
![]()
ПП За автора : можеби трябва да се консултираш с дерматолог,или де да знам какъв лекар...Другия вариант е сам да се справиш с проблема-пинсета и/или кола маска...Айде успех![]()
"Модата се купува. Стилът се притежава" Коко Шанел
А не е ли вярно?Първоначално написано от Axel_f
![]()
napalno sam saglasnaПървоначално написано от ThePainIsReaL
![]()
![]()
I'm Not EmO, I'm JusT a TeEnAgeR!!!
Да разбирам ли,че и теб ще ти е супер готино мацката,с която правиш секс,да е задоволително космата?!Много ли ще ти стимулира... хммм и ще ти доставя голямооо удоволствие?!Първоначално написано от nikitooo
![]()
"Модата се купува. Стилът се притежава" Коко Шанел