.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 17 от общо 17
    kosmat...
    Guest

imam ujasen problem pomognete pls

imam kosmi po 4lena si ot gore do dolo ne oklo nego a PO nego i kogato se obrysna sys brysna4ka nqma pyt v koito az da ne se poreja kak da se ottyrva za vinagi ot teq kosmi?

Guest
    Бръсни се по-внимателно... за по-дълготраен ефект -> кола маска, ама май няма да ти се отрази добре! А за възможно най-дълготрайно и безболенено-> лазерна епилация, която не е никак евтинка... ама не знам дали няма да има проблем за такова място

i na teb ne ti e lesno za sajelenie,nz kakvo da napravi6,konsultirai se s nqkoi,no spored men ne e 4ak tolkova fatalno,no ako mnoogo si li4at nz

Ех,тва е мн шибан проблем...консилтирай се със специалист!
    Как Да Ти Кажа Че Те оБичАм,КоГатО Те ГледаМ с ДруГa Да ВърВиш?Как Да Ти КаЖа Че По ТеБ сЕ УвлИчаМ,КогАт0 с РадоСт Не Ме ПозДраВи?Как Да Ти Кажа Че По Теб КопНея, КоГато оБиДи БезБроЙ Ми Дари?Как Да Ти КаЖа чЕ НаСила Се Смея ЗащоТо ОтВъТре Ме БоЛии

nema se pla6i6...prosto tree se primiri6 budi kyvto si i tfa e
    Admin-Coki: неподходящ размер и съдържание на аватар.
    /забрана за ползване на такъв.

kosmat...
    Guest
    ama vie ne razbirate az imam po glavi4kata

Супер фен Аватара на i'm so excited!
    Цитирай Първоначално написано от kosmat...
    ama vie ne razbirate az imam po glavi4kata
    еми ако са малко можеш да ги махнеш с пинсета или деа знам... малко ше понаболва ама стискаш зъби..
    а ако са много май трябва да посетиш чичко доктор
    алелуя.

Guest
    Toва не е нормално не искам да те плаша просто ти казвам трябжа да се консултираш с лекар който да ти предпише хормонални с които да се регулира окосмяването.Най-вероятно при теб преобладава отделянето на тестостеронът не е толкова сериозен проблем , но ти трябва специализирана помощ.Успех!

Мега фен
    Град
    София, Лозенец
    Бръсни се по-внимателно.

Мда, отиди на лекар, както и да почнеш да ги махаш, не е хубаво. Сигурно имаш проблеми с хормоните, лекарят ще ти каже какво да правиш.

Мега фен Аватара на ThePainIsReaL
    Град
    зад ей онова дърво ;)
    Цитирай Първоначално написано от бойна кокошка
    Мда, отиди на лекар, както и да почнеш да ги махаш, не е хубаво. Сигурно имаш проблеми с хормоните, лекарят ще ти каже какво да правиш.

Дааам , само лекар , ти ако ги бръснеш представи си какво ще е положението след месец ..

.. I`m just a kid .. a kid in love ..

Повече от фен
    Ako ne iska6 da hodi6 na lekar,otidi pone na kola maska,no ne gi brusni

Това е идеално за теб.Когато правиш секс с момиче ще стимулираш клитора , ще я гъделичкаш с косъмчетата и ще и доставяш голямо удоволствие! Споко! Имаш един + !

Голям фен Аватара на Axel_f
    Град
    Хогуортс
    Цитирай Първоначално написано от nikitooo
    Това е идеално за теб.Когато правиш секс с момиче ще стимулираш клитора , ще я гъделичкаш с косъмчетата и ще и доставяш голямо удоволствие! Споко! Имаш един + !
    Ебаси момчето има проблем,бива ли така да се брутално да се бъзикаш?!?!

ПП За автора : можеби трябва да се консултираш с дерматолог,или де да знам какъв лекар...Другия вариант е сам да се справиш с проблема-пинсета и/или кола маска...Айде успех
    "Модата се купува. Стилът се притежава" Коко Шанел

Цитирай Първоначално написано от Axel_f
    А не е ли вярно?

Цитирай Първоначално написано от ThePainIsReaL
    Цитирай Първоначално написано от бойна кокошка

Дааам , само лекар , ти ако ги бръснеш представи си какво ще е положението след месец ..
    napalno sam saglasna

I'm Not EmO, I'm JusT a TeEnAgeR!!!

Голям фен Аватара на Axel_f
    Град
    Хогуортс
    Цитирай Първоначално написано от Axel_f
    А не е ли вярно?
    Да разбирам ли,че и теб ще ти е супер готино мацката,с която правиш секс,да е задоволително космата?!Много ли ще ти стимулира... хммм и ще ти доставя голямооо удоволствие?!
    "Модата се купува. Стилът се притежава" Коко Шанел

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си