.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 20 от общо 20
    Guest

Moderated: Възможно ли е да съм отворена?

iskam da popittam..predi nqkolko 4asa pravix seks s priqtelqt mi ...tova be6e 1viqt mi p1t..malko me zabolq..no nqmashe nikakva kyrv..sega malko kato v1rvq me ponabolqva..vymojno li e da s1m otvorena ?
    ako znaete neshto po v1prosa pi6ete
    mersi predvaritelno

Moderated by ^npocTo^a3^f^
    Точка 7 от правилника!
    Благодаря!

ni6to 4e ne e teklo kryv..ako pi6kata mu e bila normalna tree da si otvorena 4estito
    Admin-Coki: неподходящ размер и съдържание на аватар.
    /забрана за ползване на такъв.

Голям фен
    Град
    Стара Загора
    На колко години си?
    Или преодоляваш страха си и излизаш на сцената или цял живот оставаш зад кулисите...

dokt. gogo
    Guest
    ne se pretesnqvai ne si ovredena vsi4ko tova e normalno.
    i ne se pla6i pri sledva6tiq vi polov akt vazmojno e sledva6titye nqkolko pati odnovo da izpitva6 bolka
    no vsi4ko tova 6te mine sled vreme i 6te se naslajdava6 na hubav sex bez bolka
    i vnimavai s partnorite polzvaite prezervativ

Супер фен
    Град
    до тебе...
    Цитирай Първоначално написано от California
    На колко години си?
    If you love me fuck me.... if you hate me , FUCK YOU !

Фен
    Град
    Пловдив
    На колко години си?
    Има ли значение на колко години е?Мисля че няма
    По темата при всеки човек е различно при някой има кръв при други не няма място за притеснение

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от AiKeN
    ni6to 4e ne e teklo kryv..ako pi6kata mu e bila normalna tree da si otvorena 4estito

Кога ще черпиш?

Голям фен
    Град
    Стара Загора
    Цитирай Първоначално написано от Просто Гост
    На колко години си?
    Има ли значение на колко години е?Мисля че няма
    По темата при всеки човек е различно при някой има кръв при други не няма място за притеснение
    Ами като гледам какъв въпрос е задала явно има значение...
    Или преодоляваш страха си и излизаш на сцената или цял живот оставаш зад кулисите...

ne e nujno da ima kruv za da si otvorena i pri men nqma6e kruv.Trqbva da si mnogo 6tastliva 4e i pri teb e nqmalo.I mnogo qsno 4e si otvorena.

[size=10][b]

MUaxaxaxaxaxaxaxaxa dzvuhuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

V smy mi mai si otvorena nz

Голям фен
    Град
    In the embraces of my favourite...
    mi moje da si otvorena ni6to 4e ne e teklo kruv to ne e zaduljitelno

Много сте отворени бе деца
    Влязло ли ти е нещото в оная работа?!Влязло е тогава се радвай махнаха на още едно момиче капачката от буркана ей!!
    Тва поколение бързо се развива!!!
    Калифорнийке като гледам по какъв начин си е написала мнението не й давам повече от 15 годинки!!!!

Miami Beach Mansion Tour Cruise
    Cogen Rapero Con Marijuana, Pistolas, y Cosas Raras

Guest
    i v kraina smetka kyv ti e problema...6tom ste pravili sex sigurno si otvorena i vse pak kakvo zna4enie ima...nali vse pak ste pravili sex...pyk to ne e zadyljitelno da ima kryv i pri mene nqma6e i pak si bqh otvorena...i vse o6te nemoga da razbera kakyv ti e problema ama se pak otvorena si

tova gore bqh az
    DoN't WoRRy, Be HaPPy

Голям фен
    Град
    Стара Загора
    Цитирай Първоначално написано от MaPuXyaHa
    Много сте отворени бе деца
    Влязло ли ти е нещото в оная работа?!Влязло е тогава се радвай махнаха на още едно момиче капачката от буркана ей!!
    Тва поколение бързо се развива!!!
    Калифорнийке като гледам по какъв начин си е написала мнението не й давам повече от 15 годинки!!!!
    Да де, аз за това попитах...
    Ми да... развиват се бързо те ама... не знам към добро или лошо....
    Иначе по темата-аз не използвам термини като "отворена", но след като си правила секс не си девствена (по-подходящо ми се струва като определение), независимо дали е имало кръв или не...

Мега фен
    Чудя се как хората, които го правят на нормална възраст, не ги боли дни след това и не им тече кръв дни след акта...но това между другото. Не си девствена! Честито! Щастливото събитие! И защо реши, че след като не е текло кръв, не си отворена?

Guest
    Че кво може и да не си отворена никой не е казал ,че е задължително да ти се скъса ципичката там алабала ,че да правиш секс лялялялялял смехория

Цитирай Първоначално написано от 20/M/Sf
    Че кво може и да не си отворена никой не е казал ,че е задължително да ти се скъса ципичката там алабала ,че да правиш секс лялялялялял смехория
    ти си много зле бе,ще прави секс и няма да и се скъса девствената ципа.Все едно теб да те намуши някой в гъза и да кажеш,че не си педераст.
    Прави любов, а не война!!! Пий Кока-Кола, а не боза!!!

Ако хименът е много еластичен, възможно е да не се разкъса при първия полов акт. Може да се разкъса при някой следващ път, може и чак при раждане на дете.
    Това и циганите го знаят вече и ако през първата брачна нощ няма кръв, вече не връщат момата със скандал на родителите й, а свекървата я води на гинеколог, за да каже дали е девствена още или не. Не е зле някои хора тук да вземат пример от тях!

Фен
    Град
    В най - якия град
    Айдееееееее една девственица по - малко .... Честито на спечелилата и да почерпи

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си