- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- male do kade stigna sveta
az sam momi4e na 13 godini i vidqh na6te da go pravati sam v adski golqm stres,te ne znaqt i ne sa me usetili,oba4e na men kartinkata mi e vse pred o4ite,pls pomognete mi kakvo da prava za da premahna stresa i imaite predvid 4e sam devstvena i sega dosta se napla6ih,tova li e realnostta,boje moi!!!!!!!!!!
dobre do6la v realniq jivot!
prosto ne misli za tova i samo 6te ti se mahne ot glavata!
If you love me fuck me.... if you hate me , FUCK YOU !
Milata...Ami trqbva da go priemesh, vsichki go pravqt, ne se stresirai tolkova. Nikoga nqma da zaravish kartinata, koqto si vidqla, ama tova ne trqbva da ti vliqe tolkova silno. Ne misli za tova...pone se opitai.![]()
I`m trying to make your dreams come true...
prava si blagodarq,no se nujdaq i ot drugi mneniq
С течение на времето ще го забравиш
A ti spored teb,otkude si do6la??? 6turkelut li te e donesul ??? Tva e normalno , ne se 6a6kai !
Не мисля че има нещо лошо в товаПървоначално написано от angel4eto_love_ALL
![]()
Просто се успокой пии 1 студена вода и всичко ще е наред!Приеми го от добрата страна![]()
Чакай малко, какво лошо има това, че родителите ти все още правят секс? Та да не би да мислиш, че това действие е предназначено за само за недоразвитите и необразовани тийнейджъри, от които повечето и представа си нямат какво точно и защо правят? В голяма заблуда си!Напълно естествено е родителите ти да спят заедно...няма нищо лошо, даже напротив.
![]()
Това, че си ги видяла е малко кофти, но ти си си виновна - кой те е карал да влизаш в статята?![]()
Не трябва да психясваш тва е нещо нормално.
xaax edva li pomni pri takuf golqm stresПървоначално написано от HeDa
If you love me fuck me.... if you hate me , FUCK YOU !
daam i az taka mislq kfo tolkos 4e si gi vidqla verno kofti no ti ot kade si se vzela decata ti sled vreme ot kfo sha stanat mislish shtyrkela ili ot dqdo koleda shte sa ti e nqma moito momi4e myja ti shte is4uka i ot tamПървоначално написано от No|Problem
xaxaxaxa![]()
![]()
не се впрягай а приеми че и те са хора следователно и те правят секс
"Целувка за лека нощ"
По-добре се радвай, че го правят, щото би било много по-тъжно, ако не го правеха. Така поне си сигурна, че още се обичат и желаят![]()
kato cqlo povedenieto ti e mnogo tapo , trqbva da se radva6 daje 4e pravqt sex za6toto tova ozna4ava 4e o6te se jelaqt i ima trapka mejdu tqh i vsi4ko e ok
trqbva da se pritesnqva6 ako ne pravqt sex a ne obratnoto
mi az na6te ne sam gi vijdala ama gi 4ih ... i bqh spala s priqtelq mi 2-3 pati ve4e .. ama mi stana tolko gadno kato gi 4uh .. prosto sigurno sam se 4ustvala kato teb .. i to samo gi 4uh... i ne bqh destvena ujas ... prosto ne misli za tova ... 6toto az kato mislq i napravo.. ujas
nameri si mom4e i go napravi i ti ...da ti se mahne stresa![]()
Admin-Coki: неподходящ размер и съдържание на аватар.
/забрана за ползване на такъв.
kofti...ama v kraina smetka....GOLQMA RABOTA....nqkoi den 6te si ima6 i maj i deca i togava i te 6te vi vidqt i te 6te pi6at taka po forumite...
svetat se varti
![]()
vav vseki ot nas spi geniiqt i vseki den vsepo-dalbokoooo)))
Е па твоите да не са на по 60 години? Това е нормално, ти да не мислиш че ще правиш секс до 30години?
Не знам,защо го възприемаш чак толкова драматично!Може би не осъзнаваш,че факта,че вашите все още правят секс и се желаят е страхотен.Защото 80% от двойките около тяхната възраст нямат привличане и чувства помежду си.Е,вярно,че гледката сигурно не ти е харесала,но не го възприемай по този начин!Честно казано...ако бях на твое място и знаех,че нашите правят секс(заедно,а не с някой друг)щях да се зарадвам страшно много!Гарантирам ти,че след време ще го разказваш като забавна случка.Споко
[/code]
vqrno e 4e si oshte malka ama kvo loshu ima v tva 4e vashte sa pravili sex ne moga da razbera...na teb kva ti e bila rabotata da vlizash v staqta a?!ti sama si si vinovna pyk i sled godina dve 100% 4e i ti shte si na tqhnoto mqsto i togava vyobshte nqma da go namirash za stranno....
![]()
Ше ме иМаШ ти ... на П*ткиН ДеН
Вече си наясно, че не те е донесъл шъркелът? Честито. Да, родителите правят секс. И по-младите баби и дядовци правят секс. Ако имаш деца, те също ще правят секс. Неприятно е, знам, видях брат си. Беше тъмно, но беше гадно да видя други хора, правещи секс. Ще отмине, опитай се да не мислиш за това постоянно.
axaxa добре че наште си заключват вратата.. не бих преживяла тоя стрес...![]()
![]()
haha ave mila spokoino e ko tolkva ima :P
da blagodarq vi mnogo az ne sam vinovna 4e sam vlqzla v stqta a prosto sestra mi mi kaza da i donesa ne6to prezno6ta i az gi vidqh,na sutrinta si misleh 4e e san,no ne be6e,ne az sam na kaji re4i na 14 i vse o6te ne me e udaril hormona za sex,naistina imam predlojeniq,ma ne se 4uvstvam gotova i za tova mi se vidq malko stra6ni4ko,az ne vqrvam v dqdo koleda ili 4e 6tarkela me e donesal,znam 4e sam napravena ot sex,no da go vidq na jivo dokato sam devstvena i to navsi4koto otgore da vidq na6te(sajelqvam i nz za vas no na men mi se stori mnogo gadno)zanm 4e 6te go praktikuvam i az,no be6e gadno da vidq kakva e realnostta i to4no ot na6te