.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 17 от общо 17
    Guest

Нормално ли е?

Нормално ли е след час и половина момчето да не може да свърши?Дали е в мен вината?моля ви кажете ми какво мислите

Guest
    toi moje i 4 4asa da te klati i pak da ne svyr6i . Zavisi ot mnogo ne6ta, kolko e vyzbuden, kolko si "6iroka", kolko moje da izdyrja, takiva ne6ta .ama ti sega oplakva6 li se nemoga da razber? nai6 kolko momi4eta iskat da gi klatqt po pove4e ot 3 minuti

Ne e stra6no ! 4uvala sym za nqkoi,koito cqla no6t ne mogat da se spravqt,spox Drugiq put po-dobre

Фен
    Град
    Пловдив

Re: Нормално ли е?

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Нормално ли е след час и половина момчето да не може да свърши?Дали е в мен вината?моля ви кажете ми какво мислите
    Може би е прекалено притеснен или го е срам накарай го да се чувства сякаш е у дома си!Създай му приятна обстановка и всичко ще е 6

prosto mu kaji 4e ti e pisnalo da te klati i da svur6va, pove4eto opitni mom4eta mogat da svur6at za 30 min mogat da svur6at i za 4h
    a nqkoi mogat i vuob6te da ne svur6at ako iskat

Може да е пил преди това или да е употребил психоактивни вещества.
    Може обаче да не си го възбудила достатъчно, може да е бил притеснен или пък да си много широка (както вече казаха)...

Guest
    ми ти другия път вземи му го лапни,бии една чикия-турска,мангалска...така става работата

Повече от фен
    Нормално е ще се оправи.

Фен
    Град
    Гето Зора(СтараЗагора)
    хахаххах може да е бил надрусан или нешо такова
    Admin-Coki:
    неподходящо съдържание на снимка и текст в подписа
    ( грубо отношение към администратор).
    / забрана за ползване на такъв!

abe zavisi ot tolkova mn ne6ta...naistina moje da svar6i za 30 min moje i za 5 4asa...no ako e piqn po bavno stava..to za tva moq priqtel mrazi da pravi seks kato e piqn 6toto moje i da ne svar6i ... puk i kato smenqte pozi se uspokoqvate malko posle pak se vazbujdate mn i taka .. ama govori s nego we nie otkade da znaem toi kakvo e pravil..

Re: Нормално ли е?

Цитирай Първоначално написано от Анонимко

mi... i az ne sxva6tam oplakva6 li se

nqkoi xora po sveta bixa se s4upili ot kef

......drugi.....qvno ne
    vav vseki ot nas spi geniiqt i vseki den vsepo-dalbokoooo)))

Повече от фен Аватара на aLakaZam
    Не е бил достатъчно възбуден или е бил притеснен.

Цитирай Първоначално написано от aLakaZam
    Не е бил достатъчно възбуден или е бил притеснен.
    И аз съм на това мнение.Но има и друг вариант (не искам да те сдухвам!) - просто може да не му е харесало.Може проблема да не е бил в теб,но...поговори с него.Хубаво е да се говори свободно за тези неща!Говори с него,за да нямаш съмнения,а и следващия път да бъде по-добре!

Повече от фен
    Град
    ТаиТи
    еми на бии му една 4икия играи си 5мин с пенис4ето му и да видим дали няма да свърши..

Ше ме иМаШ ти ... на П*ткиН ДеН

haha ))) i az si go zadawah predi toq wypors.. .. edinq mi priqtel swyrshwashe za 10 min.. i sled towa se poqwi towa momche koeto mojeshe da prawi sex cqla nosht taka che ne e strashno! zawisi ot momcheto..))
    poor is the man whose pleasures depend on the permission of another

Krasimir_
    Guest
    Незнам за жалост или за радост и аз съм като твоя приятел... рядко свършвам за по-малко от 50 мин. Свирката върши чудесна работа , особено ако му е по-дълъг , както при мен. Лично при мен приятелката ми е доста тясна , а пениса ми е доста дебел и е 24см и затова го вкаркам само до половината. Незнам дали при теб е така , но прсото ти давам един вариант. Успех!

normalno e i moq priqtel ne svur6va sled kato sme pravili s 4asove lubov.

[size=10][b]

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си