- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Нормално ли е?
Нормално ли е след час и половина момчето да не може да свърши?Дали е в мен вината?моля ви кажете ми какво мислите![]()
toi moje i 4 4asa da te klati i pak da ne svyr6i. Zavisi ot mnogo ne6ta, kolko e vyzbuden, kolko si "6iroka", kolko moje da izdyrja, takiva ne6ta
.ama ti sega oplakva6 li se nemoga da razber?
nai6 kolko momi4eta iskat da gi klatqt po pove4e ot 3 minuti
![]()
![]()
Ne e stra6no ! 4uvala sym za nqkoi,koito cqla no6t ne mogat da se spravqt,spoxDrugiq put po-dobre
![]()
Може би е прекалено притеснен или го е срам накарай го да се чувства сякаш е у дома си!Създай му приятна обстановка и всичко ще е 6Първоначално написано от Анонимко
![]()
Може да е пил преди това или да е употребил психоактивни вещества.![]()
Може обаче да не си го възбудила достатъчно, може да е бил притеснен или пък да си много широка (както вече казаха)...
ми ти другия път вземи му го лапни,бии една чикия-турска,мангалска...така става работата![]()
Нормално е ще се оправи.![]()
хахаххах може да е бил надрусан или нешо такова![]()
Admin-Coki:
неподходящо съдържание на снимка и текст в подписа
( грубо отношение към администратор).
/ забрана за ползване на такъв!
abe zavisi ot tolkova mn ne6ta...naistina moje da svar6i za 30 min moje i za 5 4asa...no ako e piqn po bavno stava..to za tva moq priqtel mrazi da pravi seks kato e piqn 6toto moje i da ne svar6i ... puk i kato smenqte pozi se uspokoqvate malko posle pak se vazbujdate mn i taka .. ama govori s nego we nie otkade da znaem toi kakvo e pravil..
Първоначално написано от Анонимко
mi... i az ne sxva6tam oplakva6 li se
nqkoi xora po sveta bixa se s4upili ot kef
......drugi.....qvno ne![]()
vav vseki ot nas spi geniiqt i vseki den vsepo-dalbokoooo)))
И аз съм на това мнение.Но има и друг вариант (не искам да те сдухвам!) - просто може да не му е харесало.Може проблема да не е бил в теб,но...поговори с него.Хубаво е да се говори свободно за тези неща!Говори с него,за да нямаш съмнения,а и следващия път да бъде по-добре!Първоначално написано от aLakaZam
![]()
еми на бии му една 4икия играи си 5мин с пенис4ето му и да видим дали няма да свърши..
![]()
Ше ме иМаШ ти ... на П*ткиН ДеН
haha))) i az si go zadawah predi toq wypors..
.. edinq mi priqtel swyrshwashe za 10 min.. i sled towa se poqwi towa momche koeto mojeshe da prawi sex cqla nosht taka che ne e strashno! zawisi ot momcheto..
))
poor is the man whose pleasures depend on the permission of another
Незнам за жалост или за радост и аз съм като твоя приятел... рядко свършвам за по-малко от 50 мин. Свирката върши чудесна работа , особено ако му е по-дълъг , както при мен. Лично при мен приятелката ми е доста тясна , а пениса ми е доста дебел и е 24см и затова го вкаркам само до половината. Незнам дали при теб е така , но прсото ти давам един вариант. Успех!