- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- love sux ...
ne smqtate li taka
Няма такова нещо като любов че да sux...
i az ne mislq tui...
If you love me fuck me.... if you hate me , FUCK YOU !
И аз така съм си мислил когато съм много отчаян или когато съм нараненПървоначално написано от Анонимко
Но съм сигурен че съществува така наречената истинска любов рано или късно ще я срещнеш не се отчайвай пусни си някоя готина песничка спомни си некои готин момент и ще се опрайш\
/
нямаш ли си друга работа?!![]()
По-хубаво и красиво нещо от любовта няма...просто не си я оценил...и аз като се отчая такива мсили ми минават през главата...
Как Да Ти Кажа Че Те оБичАм,КоГатО Те ГледаМ с ДруГa Да ВърВиш?Как Да Ти КаЖа Че По ТеБ сЕ УвлИчаМ,КогАт0 с РадоСт Не Ме ПозДраВи?Как Да Ти Кажа Че По Теб КопНея, КоГато оБиДи БезБроЙ Ми Дари?Как Да Ти КаЖа чЕ НаСила Се Смея ЗащоТо ОтВъТре Ме БоЛии
mne ako ne ti haresva temata ne pi6i v neqПървоначално написано от CuHu{{o4u}}
![]()
Ако имаш пробелм по-добре го сподели, а не да пишеш някви тъпи фразички от сорта на "LOVE SUX"![]()
love never sux !!!!!!
Mne sum suglasna mislq 4e nqma po-krasivo ne6to ot lubovta vuprosa e koga 6te q nameri6!!!Ne se ot4aivai tq sama 6te doide![]()
![]()
![]()
LoVe SUXXX! - Hapsolutno!!!
ami to nqma ni6to savyr6enno -taka e i lubovta..
da, kogato si vluben se 4uvstva6 na 7-moto nebe...misli6 se za velik,ima6 podkrepata na 4oveka do sebe si....da, ama kogato vs tova svyr6i(za6toto vse pak nqma ni6to bezkrajno)se 4uvstva6 glupavo ot gre6kite koito si napravil za da q zadyrji6,za6toto dokato si vluben ne misli6 i kolkoto i glupavi gre6ki da pravi6 ti se struva 4e ima za6to....za6toto uj po tozi na4in 6te q zadyrji6 pove4e vreme jiva...
abe kakto bqh kazala v edna dr tema ot toq forum ...lubovta si e edna sladka bolka...krasiva e, no ranite koito ostavat sled "smyrtta"j sa bolezneni i dylboki i ponqkoga se 4udq dali si struva da izglupee6 taka i da si kato sys zatvoreni o4i pred gre6kite si samo za ednata emociq..
Cold was my soul
Untold was the pain
I faced, when you left me
A rose in the rain
So I swore, to the razor
That never enchained
Would your dark nails of faith
Be pushed through my veins again
Ми не, не смятам така. Хора, кво се оплаквате? Веднъж се живее. За кво си пропилявате дните в глупости. Правете си кефа.
Аз се гордея, че съм Българин! А ти? Ако е така копирай userbar-a в подписа ти!
ne si vmeril pravilniq 4ovek za tfa vika6 taka ma posle kat se vlubil 6e go deletene6 toq topic![]()
Admin-Coki: неподходящ размер и съдържание на аватар.
/забрана за ползване на такъв.
TVARDO NiE!!!! NEMAM GADJE OT EDNA GODINA,MALKO SE OT4AIVAM PO NQKOGA,NO VSE PAK LOVE DOES NOT SUCK!!!!!!!!!
I want the finest things in my life,so I hustle...
ako e sux togava za6to sveta e pulen s vliubeni?
Ti Znae6,4e Te Obi4am.Za Tebe Az Moga Da Buda Dete,No Detskata Obi4 E 4ista I Svqta I Tq S Deteto Raste!!!
ne e lubowta gada , a jiwota e gaden s towa che q prawi ne spodelena w nqkoi sluchei i nie stradame.. nqma nishto po krasiwo ot spodelenata lubow!![]()
poor is the man whose pleasures depend on the permission of another
zavisi v kakuv 4ovek s vliubeni ot liubov do liubov su6to ima razlika
![]()
Mnogo sux mnou qko
http://big.bg/modules/news02/article.php?storyid=11634
=D> =D> =D>Първоначално написано от M@Dn3Ss
Hoy volv
Ако имаш проблем кажи го-това е мисъл на човек които е или в лошо настроение,или иска да превлече внимание,за да му помогнем.Обзалагам се че е второто.Ако има проблем кажи го.Няма нищо да постигнеш като пускаш такива теми.Какъв е смисъла?Замисли се.Любовта е важна.И не е тъпа.В какъв момент си?Раздяла?Признал си на някоя че я обичаш и тя ти е казал я се разкараи?Тази която обичаш и си стоял далече от нея си я видял с друг?Надявам се причината да е в това иначе пускането без причина на такива теми е признак на нискоинтелигентност и наи вече на яко истъпяване и на това че си голямо лапе.Първоначално написано от Анонимко
Никой не се е измъкнал жив от този живот.
Love suxx? Друг път!Любовта е всичко, така че ...