- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- love sux ...
mi kakto vijda6 nikoi ne e syglasen s tebПървоначално написано от Анонимко
![]()
napulno ama napulno sum syglasna...za da nameri6 istinskata lubov trqbva da q potyrsi6!Първоначално написано от Просто Гост
![]()
Искам те,но те искам завинаги,нощ и ден само с мен да си истински!
http://www.poster.net/kimberlin-keit...py-5001238.jpg
Сухо е мани сухо и то яко.Врътка за една вечер RULzzzzzz
Първоначално написано от air_soul
![]()
awe waprosa e 4e dokato ne si wluben tree da si prai6 kefa i da ne ti dreme na 6apkata we4e kato si wluben to si e postoiqnen kef kwoto i da prai6 i taka si jiwurka6 palnocenno kato wkarwa6 mejdu twa malko daskalo ili rabota i twa e jiwota ne da se sasipe6 da ba4ka6 posle za kwo si jiwql za nekwi stinki deto daje ne sa ti stignali primerno zatwa jiweite dokato e wreme za6toto nqkoi hora tolkowa mislqt za bade6teto i za minaloto 4e zabrawqt nastoq6teto (koeto e nai wajno)![]()
a twa za swalkata za 1 we4er ne sam saglasen wobshte![]()
![]()
Много зависи от настроението ми... понякога мисля така,... а понякога вярвам че е най-прекрасаното чувство... но не е защото от нея много боли...може би ще се съглася с теб...но се пак се надявам някой да ме откаже от това мнение
LOVE SUX - буквално -любовта е гадна,не струва !Първоначално написано от pErvErzn0-LapE
а по темата - мииии аз искренно вярвам че има любов ( всеотдаина,красива ,мечтана ,вълнуваща и т.н. )...ама за сега не съм я срещала в тази й форма .Но надеждата умира последна![]()
2 т. от правилника. Бан на профил
А добре,защо определяте ЛЮБОВТА като съкс?Нима тя не е нещо повече?
"...Ако говориш за истинската любов?Си си избрал/а най-трудната задача,задача спрямо,която целия останал труд е само подготовка.Любовта не е капитулация,или да изгубиш себе си.Тя е знак,че си израстнал/а.Не търси прави линии,в живота няма такива неща.Веднъж да се завърти колелото на лубовта,вече няма правила и порядък..."
ае не е тва буквалния превод, но пък си хванала смисъла.. =)Първоначално написано от Ice_Queen
Your love is one in a million
SUCKПървоначално написано от so mazy!
[sʌk]
I. 1. суча, бозая, смуча (бонбон и пр.)
go and teach your grandmother to SUCK eggs на краставичар краставици не продавай
the pump SUCKs помпата гъргори, засмуква въздух
2. смуча, изсмуквам, всмуквам, абсорбирам
to SUCK dry изсмуквам до дъно, пресушавам, прен. изстисквам като лимон, изчерпвам, изтощавам
3. смуча, използувам, експлоатирам (знанията, ума и пр. на някого)
a SUCKed orange прен. изстискан лимон
4. поглъщам (въздух и пр.), черпя (знания, информация и пр.)
suck at смуча, всмуквам, дръпвам (от лула и пр.)
suck down поглъщам, повличам към дъното (за водовъртеж), глътвам, изпивам
suck in всмуквам, поемам, поглъщам, абсорбирам, поглъщам, повличам към дъното (за водовъртеж и пр.), ам. разг. вярвам всекиму, лековерен съм
sl. мамя, изигравам
to get SUCKed in подхлъзват ме на динена кора
suck out изсмуквам
to SUCK advantage out of извличам полза/изгода от
suck up всмуквам, поглъщам, абсорбирам, попивам, изпивам, допивам (чая си и пр.)
to SUCK up to someone уч. sl. подмазвам се на/угоднича пред някого
II. 1. сукане, бозаене, кърмене
a child at SUCK кърмаче, бозайниче
to give SUCK to кърмя, прен. поя, напоявам (за язовир и пр.)
2. (в) смукване, дръпване
to take a SUCK смуквам, посмуквам
to have/take a SUCK at one's pipe смуквам/дръпвам от лулата си
3. малка глътка
4. шум от сучене/смучене
5. sl. особ. р1 разочарование, неуспех, провал
what a SUCK! SUCKs! какъв крах! какво фиаско
6. уч. sl. бонбони, сладкиши
аххахахаха така доволен/а ли си ?![]()
![]()
Първоначално написано от Ice_Queen
ми не ми беше тва мисълта, но ме изкефи
, поне доста хора ще научат 1 нова дума..
Your love is one in a million
освен че ще научат ,може и да я .. така да кажа - вкарат в ежедневието сиПървоначално написано от so mazy!
хахаха
![]()
![]()
![]()
Такава дума SUX не бях чувал =D> обаче вие май сте я чъвали, мисля че съм чувам за SUCK , но може и да греша![]()
Според мен love sux само когато дълбоко си наранен или нямаш изход.Но иначе любовта е НАЙ-ПРЕКРАСНОТО чувство на света!![]()
![]()
To Be Good Is Not Good Enough,When You Dream Of Being Great!
и аз съм на твоето мнениеПървоначално написано от M@Dn3Ss
тва,че веднъж сте се разочаровали от любовта не значи,че "love sux",просто всеки край е ново начало
![]()
![]()
f@nt@zi@
egati temata =]]]]]] biwa biwa tupa,ama chak puk tolkowa...![]()
![]()
I like to watch you sleep at night
To hear you breathe by my side..
не![]()
Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства.
Само времето доказва силата на Любовта.
v dosta slu4ai e taka naistina ama ne vinagi po nqkoga dori e priqtno koftito e 4e vsqko ne6to si ima krai i tva vaji i za lubovta
Не мисля така...зависи от случая.![]()
tova e nai to4noto ne6ty koeto moje da se kaje samo edin ot4aqn 4ovek moje da misli taka......Първоначално написано от ^^kotenceto^^