- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- love sux ...
Nespodelenata lubov SUX...
I periodut sled lubovta, i toy SUX.
I o6te mn drugi ne6ta svurzani s lubovta SUCK,
i ponqkoga mi se iska da me moga da obi4am, i
tva su6to mn qko SUX!
Ama lubovta e ne6to prekrasno.
Krati4ko, no prekrasno...
†
†
I'm not CRAZY! My reality is just different than yours...
")"nqkoi hora tolkowa mislqt za bade6teto i za minaloto 4e zabrawqt nastoq6teto (koeto e nai wajno
Дааа...аз май съм така,доста кофти...Иначе според мен не може да се каже,че любовта е "sux",защото ако я нямаше любовта ,нямаше да ни има и нас...не забрвяйте,че сме "създадени от любов"...Любовта не е "sux",тя е като всяко друго нещо-има си и лоши и добри страни...Няма нищо идеално на тоя свят нали така...Пък и нали,за да получиш нещо ,ти трябва да си заплатиш за него,било то и след като всичко вече е минало...Няма "безплатен обяд".В живота се редуват добро и лошо и затова и самата любов е тълкувана, ту като добра,прекрасна,красива,ту като лоша,тежка,жестока...Във всеки случай хората не могат да живеят дълго време без нея,така че всъщност няма значение ,дали е "sux" или не е ,защото ние така или иначе се нуждаем от нея,лоша или добра ,тя си е наша-човешка..
samo ako e nespodelena inache e great!Първоначално написано от Анонимко
Believe me![]()
dori i da boli tova e edna sladka bolka..Първоначално написано от addictedtou
p.s. Pravete lubov ne voina! \/
Разбира се, че любовта може да бъде болезнена, даже в повечето случаи е, но аз не бих се отказала никога от възможността да изпитвам тази болка (: