Ми малко ми е странно,но ще свикна...
Що няма опция за скиновете, щото новия хич не ми харесва...Това като предложение.
ми и аз да се присъединя към всеобщото мнение че е ужасно мн дразни очите ,а съм от хората дето прекарват доста време пред компа и ще съм доста благодарна ако има опция за избиране на скина или пък да се върне стария...
Именно!Първоначално написано от exploitedteen
Напълно съм съгласна с теб![]()
...На колене той моли я,
не зная как да ти го обясня.
Става дума,че не искам нищо повече от това
да остарея заедно със теб,
да ме направиш по-добър човек!
Тръгваме боси,пътят не е лек,
но сега ще бъдеш мое слънце,
аз пък-слънчоглед!
Определено така не ме кефимного ярки тез цветове надявам се който отговаря за скина на форума да сложи опцийка както предложиха останалите. Дано се вземат в предвид всичките мнения =D>
![]()
И аз съм така...Странно е ще свикна.Аз се стрсенах катом видях предния скин.Не бях влизала у форума половин година някъде и аз изведнъжПървоначално написано от ycMuBkaTa
ААА
Ама се свиква
![]()
Men mnogo me kefi tazi promqna![]()
Osobeno tozi niuans na lilavoi praskoveno
![]()
Obojavam tezi cvetove, osven tova taka forumut e po-svej i sladurski![]()
Bravo![]()
![]()
\/ Страхотни цветове! Браво на админите! =D>
1. Човек се ражда изморен и живее за да си почине.
2. Ако видиш някой да си почива помогни му.
3. Работата е свещена. Не я докосвай!
4. Когато изпиташ желание да работиш,седни и чакай да ти мине.
Ако няма да го сменяте, поне оправете пунктираната линия, щото тя наистина много дразни окото.
Аз се гордея, че съм Българин! А ти? Ако е така копирай userbar-a в подписа ти!
Хеххе... Тук админите вече са се научили че всяка промяна означава нещо лошо за потребителитеПриемете го малко по-непреднамерено. Вярно че е много по-различен от преди, но скоро и с него ще свикнем и ще ни хареса
![]()
awe i sega e dobre,ama kat flqzoh i super me stresna izvednaj.4ak mi izkara o4ite!![]()
baq izmorqva da kaja!ina4e e hubu e pone ima nqkfa promqna,ama da ne be6 ba6 tei....
i sam napalno saglasna da se sloji opciq seki si izbira skina
![]()
I'm Not EmO, I'm JusT a TeEnAgeR!!!
ми мен тия цветове си ме кефят.. такива едни бебешки.. сладурски са :P![]()
само тоя пунктир не ме радва особено
всъщност първоначално изобщо не ми хареса промянатанякфо странно ми беше
ама ще свикнем, така е само в началото
![]()
все пак, за недоволните наистина няма да е лошо да се сложи опция за превключване на скиновете![]()
![]()
P.S. аа, и кво ще кажете за добавяне на панел за бърз отговор ?![]()
Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства.
Само времето доказва силата на Любовта.
Първоначално написано от valantain_love
не,аз лично няма да мога да свикна![]()
как ме болят очите не е истина ... без това си вися често на компа,но ... сега с тези искрящи цветове... отврат![]()
![]()
нито си отиват цветовете един с друг,нито са готини...
просто...дано верно сложат опция да си избираш скина...![]()
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
Не искам да свиквам с тази отврат. Нещо админите се скатават обаче....може да не им пука въобще.....ми има лесно, няма да влизам повече и т`ва е.
admini kato slagte nov skin ostavete si stariq...teka4e koito ne go kefi noviq da e sys stariq...toq noviq za mene e ujasen....sgyva mi si4ko na polovinata monitor...qkoto grozno sedi i...a cvetovete sa za...site za hora v ludnica...neznam ne e kato za mene nikak...poopravete go...
Само да знаете, че си имам кириличка, 'ма ме мръзи да сменям, че да драскам у форумъ!
Otvratitelen! UjasTen! Gnusen! RozAv?!?!
Blaaaa!
†
†
I'm not CRAZY! My reality is just different than yours...
просто сега форума е със скин който имат всички останали форуми, някакси преди малко или много се открояваше
"Целувка за лека нощ"
I az sum na tova mnenie, predi mi haresva6e pove4e!Първоначално написано от TheNightRider
Когато сърцата се разделят, няма смисъл ръцете да останат една в друга.
мен пък ме кефи...даже доста...най-ми допада белият фон...някак си обгръща всичко и само тук там някоя лилава или прасковена джизгия...ма не ми пречи...даже ме радва![]()
Поздравления на администраторите за новия облик на форума !!!Добре се е получило като цяло!
Обаче наистина много ми дразни на очите поне на мен и се наложи тука да намаля малко мониторчето малко го затъмних така да се каже!
Но в крайна сметка поздравления постарали сте се...само ако може да посмените...този белия фон с нещо по-така в смисъл да не се набива толкова на очи ,че наистина като се втренчиш и те дразни!!!!! =D> =D> =D> =D> =D>
Miami Beach Mansion Tour Cruise
Cogen Rapero Con Marijuana, Pistolas, y Cosas Raras
Na men NE mi haresva!!!!!!!! Tzvetovete sa yjastni, a i si bqh sviknala s predniq!!!
Всеки ден дарявай поне по една усмивка на хората около теб.
i na men mi haresvaПървоначално написано от ^npocTo^a3^f^
If you love me fuck me.... if you hate me , FUCK YOU !