Не може ли да уважавате труда на хората? Мисля, че е адски свежарско и промяната не е лоша до такава степен, че да вдигате безсмислени олилий. С предния skin беше същото, голямо каране защо бил червен... Вие май незнаете какво искате Колкото повече админите се стараят да ви направят едно приятно място за "пребиваване" вие толкова повече с извинение им плуюте в устите...
Възпитание...Елементарно![]()
И чашите бяха опразнени, и бутилката с гърло разбито, и вратата беше заключена, а леглото широко открито. И безбройни звезди от стъкло ни предсказваха щастие в тая като в приказка великолепна, отдавна неметена стая.
Не ми харесва искам да си го сменя![]()
бе даже и лайняно-кафяво ше е по добре от лилаво-розово!!!осъзнаите се бе!!!Първоначално написано от i'm so excited!
![]()
/rossa./
Извинявам се, че и аз ще изразя негативно отношение, ама... къв е тоя бълвоч? То бива свежо, бива шарено ама... Ми то на пазара в Стара Загора цветовете са по-доре съчетани и не дразнят толкова...
Голяма е каша така... не знам, може и да свикна, но определено не ми харесва!
И разкарайте тея пунктирани линии!
Или преодоляваш страха си и излизаш на сцената или цял живот оставаш зад кулисите...
Az niamam ni6to protiv,ama ako be6e vav sini tonove 6te6e da e VELIKO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![]()
“Simplicity is Beauty and Beauty is simplicity, nothing more, nothing less.”
-- http://www.youtube.com/watch?v=15uFb2wjxjg <3
леле отвратителен е ,ужас направо много много ме изнервя, предния си беше 687699565 пъти по-хубав плс сменете гоo0o0o!!!!![]()
![]()
![]()
f@nt@zi@
Otvratitelen e!!!
S tezi smeseni tzetove veshe e forum za deca ot detskata gradina, a ne za teenageri. Strariq si zaslujavashe mnogo poveche!
Скина е отврат. единственото хубаво е че фона е бял.
Честно да си призная помислих, че съм объркала нещо в адреса.Първоначално написано от midnight...
![]()
Не е лош, но ми е малко сив (скучен) и леко ме дразнят пунктираните линии.
За цвета... лично на мен не ми дразни очите.
Въпреки всичко гласувах, че не ми харесва.
Животът е колело, ако не завъртиш педалите няма да напреднеш!
Заповядайте!!!
otna4alo ne mi haresva6e no po4nah da svikvam puk i obi4am rozovo
Abe seedno e nekuf sait za kukla barbi... s tiq surchica ...,pusnete 2 skina da moje da se izbira...
Тази вечер тръгвам на лов...
Като хищник доближавам те
Ти си жертва - подчини се
и прави каквото искам аз...
Хайде, драскай и хапи ме!
Този и предния дизайн са ужасни. Дори не прилягат на тийн-сайт, а по-скоро на сайт за деца в предучилищна възраст.
ми след като има главно малки момиченца тука...такъв ще е и скина![]()
Никой днес не е невинен
избрахме бъдеще сами
това, което ни очаква
мъчително-жестоки дни