.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 46

Hybrid View

hung_UP
    Guest

tova slu4valo li vi se e ili poludqvam?!....

Az sum vmania4ena po...jenen muj!!!Predi go obi4ah,no sega ve4e tova ne e obi4..To e maniq!!!Imam priqtel ve4e mnogo vreme,s koito se 4uvstvam dobre i mislq 4e dori zaobi4ah,no vse o6te mislq za drugiq,jeneniq,za mene toi e nqkakva maniq,bolest..moje da prozvu4i sme6no,no toi mi e i ne6to kato stimul...stremq mnogo,mnogo nagore,samo i samo da me zabeleji..Predi da napravq ne6to trudno,po4ti vinagi se se6tam za nego i go pravq sqka6 toi me gleda,sqka6 mu se dokazvam...Tova dobre li e ili poludqvam...Slu4valo li vi se e?Bih dopulnila o6te,4e vuprosniq "jenen" stra6no mnogo me narani...mnogo lo6o...

Да,случвала ми се ... кефих се на един женен...май даже го обичах,абе той ме свалеше ама си чест и винаги съм му обръщала гръб.След време чуствата ми към него някак си избледняха и вече нишо не ипитвам.Времето наистина лекува!А ся той мн ме харесва ама само в мечтите му ще съм негова Трябва да имаш самочуствие.Да караш мажете по теб да страдат,а не ти по тях!Се пак си жена!А ние сме нещо мн повече от мъжа!
    Как Да Ти Кажа Че Те оБичАм,КоГатО Те ГледаМ с ДруГa Да ВърВиш?Как Да Ти КаЖа Че По ТеБ сЕ УвлИчаМ,КогАт0 с РадоСт Не Ме ПозДраВи?Как Да Ти Кажа Че По Теб КопНея, КоГато оБиДи БезБроЙ Ми Дари?Как Да Ти КаЖа чЕ НаСила Се Смея ЗащоТо ОтВъТре Ме БоЛии

hung_UP
    Guest
    Rabotata e tam,4e toi e purviq,po koito tolkova stradam Toi su6to hode6e po mene sum vreme,no iska6e samo edno..onova koeto mnogo muje iskat ot jenite..

Ся чуй малко самочиствие и става...мене 2 момчета така ме потъпкаха и се подигаха с чуствата ми...още моеж да се каже,че ме боли за последният ама всичко се обръща след време.Просто си кажи трябва да го забравя и готово.Гордо вдигни глава и продължи наред сякаш никога не си го познавала.Как те нарани?Е мн ясно,че ще иска секс и то само да си разнобрази с теб инак никога не би зарязал жена си заради някакво лапе.
    Как Да Ти Кажа Че Те оБичАм,КоГатО Те ГледаМ с ДруГa Да ВърВиш?Как Да Ти КаЖа Че По ТеБ сЕ УвлИчаМ,КогАт0 с РадоСт Не Ме ПозДраВи?Как Да Ти Кажа Че По Теб КопНея, КоГато оБиДи БезБроЙ Ми Дари?Как Да Ти КаЖа чЕ НаСила Се Смея ЗащоТо ОтВъТре Ме БоЛии

hung_UP
    Guest
    Za sujalenie si dqvolski prava,no kusno go razbrah..Ami kak me narani-to ne e mnogo pohvalno,no po obi4aniq na4in-s hilqdi obe6taniq,luji,svalqniq na zvezdi i komplimenti uspq da mi zavurti glavata i da me vkara v legloto si..sega vijdam kak pravi taka s drugi momi4eta..dori se 4udq dali da ne se opitam da govorq s tqh,za da gi predpazq ot nego,no sum sigurna,4e v momenta sa tolkova "zamaqni",4e edva li 6te mi povqrvat..

Супер фен
    izberi si 1

I'm gonna do what ever I want,so why to risk it ?

Повече от фен Аватара на aLakaZam
    Ти си болна ако провалиш брака на човека...

На това нещо му се вика фиксидея!
    До някъде е добре донякъде не!
    Значи добре е ,че с мисълта за него успяваш в трудни моменти а лошото е ,че този човек си има семейство...и не го интересуваш!!!
    Намери си някой с когото и ти да създадеш семейство и ще се почувстваш по-добре!!!
    Може да си има и деца!
    Постави се на мястото на жена му

Miami Beach Mansion Tour Cruise
    Cogen Rapero Con Marijuana, Pistolas, y Cosas Raras

hung_UP
    Guest
    Mnogo puti sum se postavqla na neino mqsto i sum revala ot sram i..i az nz ot kakvo..Nikoga ne sum predpolagala,4e moga da sum takava..V su6toto vreme znam,4e ako ne sum az 6te e druga,toi si ne popluva moq 4ovek...Vuprosa e,za6to trqbva6e da postupvam kato vsi4kite drugi "nafukani",tupi patki,kato "negovite momi4eta"...izglejda ve4e i az sum 4ast ot tqh,za6toto prosto sum..kato tqh..Mnogo lo6o da go razbere6..V su6toto vreme imam 4ustvoto,4e vupreki,4e znam kolko e lo6o i nepravilno i gadno i nz o6te kvo nqkoi den bih mu se dala pak(vupreki,4e posledniq put s mnogo zor uspqh nai-nakraq da mu otreja kvitanciite-YES!)

КАКА ТИ ЛИЛИ
    Guest
    ПОДОБНИ ИДИОТИ ПОД ПЪТ И НАД ПЪТ!!!
    ЗАБРАВИ ГО АКО МОЖЕШ!АЗ СЪМ С ТЕБ!!!
    ЗНАМ ЧЕ Е ТРУДНО НО ТРЯБВА!!!
    ТЪПИТЕ МЪЖЕ МНОГО ЧЕСТО ЗЛОУПОТРЕБЯВАТ С ЖЕНСКАТА КРАСОТА И Я СВЪРЗВАТ САМО С ЕДНО!!!ЗАТОВА ВНМАВАЙ ЗАНАПРЕД!!!

Повече от фен
    Град
    Варна, България
    Не се сещам да съм се кефил на женен мъж ... нз що
    Вие сте побъркани Няма ко да добавя
    обичам дениту ми {}

Фен
    Град
    Kadeto si poiskam
    Hvani si nameri nqkoi na tvoita vuzrast!!! Toq jeneniq ve4e qsno ti e pokazal 4e e samo s tebe zaradi sexa!!!BTW te 97% ot jenenite muje izneverqvat samo zaradi sexa,mnogo sa malko mujete deto izneverqvat zaradi 4uvstva ....Pone taka mislq i moje bi sam prav.... \/
    Mnogo lud BMW i si4ko ostanalo deto edvam se dviji ....

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от aLakaZam
    Ти си болна ако провалиш брака на човека...

hahha =D> =D> =D>
    I like to watch you sleep at night
    To hear you breathe by my side..

Повече от фен
    Град
    Beyond the limits
    Абе човека е женен бе. Не се бъркай с такива!

Аз се гордея, че съм Българин! А ти? Ако е така копирай userbar-a в подписа ти!

Ot edna strana tova e hybavo,4e sqka6 my se dokazva6,za6toto se izka4va6 vse po-nagore,t.e. se ysavar6enstva6,no po-dobre go zareji,za6toto ti si mnogo po-malka ot nego i prosto nqma vraska

Guest
    naistina tva koeto prejivqva6 mn me zaintriguva do golqma stepen te razbiram 6toto i men me pecakaha mn jestoko trqbva da se gorda 4e osaznava6 gre6kite si za6toto ako naistina gi osaznava6 nqma da gi povtori6 kolkoto i da ti kopa ot vatre ne trqbva da mu go pokazva6 draj se na nivo ti se pak si jena a nie sme mn nad "majete" a kolkoto do tova da govori6 s tezi na koito mnogouvajavaniq gospodin sega im vart glavite se zanisli dali ima smisal te kamo li 6te te poslu6at ako sa mu se varzali ve4e a i na teb nqkoi proqsni li ti glavata!!!kolkoto do jena mu naistina q sajelqvam za6toto tq milata si misli 4e ima maj vqrno e 4e majete izneverqvat na osnovata na platski instinkti v 90 % ot slu4aite no za da go napravi zna4i tq ne moje da go zadovoli dostata4no a i mi se struva 4e toi mlad nali zna4i braka im ne sa6testvuva ot mn vreme a bi trqbvalo parvite 4-5 godini da sa naj - hubavite a kakvo da ti govorq kato si omraznat okon4atelno!imam edin mn dobar poznat koito po ni6to ne se razli4ava ot tvoq pi4 a j izglejda INTELIGENTEN MAJ!saveta mi e vapreki 4e se povtarqm ne mu pokazvai kak se 4uvstva6 6toto samo 6te mu povi6i6 samo4uvstvito!!!aide uspeh dano iskreno se nadqvam skoro da ti mine ako iska6 mi pi6i na gabsi@abv.bg

Мега фен
    Град
    София, Лозенец
    С времето всичко би трябвало да отшуми.

Повече от фен
    Град
    В твоите мечти :)~

poznati4ko

Da ti kaja 4esno az bqh ispadnala v pochti sushtata situaciq!Samo do predi 6 meseca obi4ah daje pove4e ot obi4 beshe,ravnosilno na vmania4enost 4ovek koito ne beshe jenen no pak za smetka na tova si imashe seriozna priqtelka!I kakvo polu4ih sma4kano samo4uvstvie,bolka i MNOGO MUKA!Ne dopuskai taq greshka prosto se osaznai i prodalji napred s tvoq fr.!Struva ti se nevuzmojno da go zabravish i vse se pitash kak da ostavish nqkogo kogoto tolkova mnogo obi4ash no polza ot tova nqma samo da si gradish nqkakvi fixidei!Prosto vsi4ki prepqdsviq koito ti se isprechat gi preodolei no ne s misalta 4e se dokazvash pred nego, a s misalta 4e se dokazvash pred sebe si 4e si JENA!!!Kisses ot men i znai 4e sam s teb!

hung_UP
    Guest
    Ей,страшно много ме окуражихте!Найстина имах нужда от нещо подобно,по дяволите Мерси и на двете ви,а на едната ще пиша,обещавам В крайна сметка нали за това сме хора-да си помагаме...Оше веднъж мерси за подкрепата и ще се опитам да слевам съветите..Иначе "моя човек" е женен от няколко години,но пък за сметка на това е бил заедно с така наречената му "жена" години наред(е бил заедно сигурно е силно казано,де)И така..Незнам..Има отвратителни хора...Как ли живее един такъв индивид с мисълта,че е наранил хиляди малки госпожици(защото те найстина не са малко) и тъпче жена си постоянно,че един ден като видят детето му ще кажат:"А,тва е детето на онзи-курварина(с извинение за думата),дето мина половината тийнеиджърки в тоя град.."...

и аз мисля да добавя като всички по добре го забрави още по малко че е женен!! а това не е много хубаво за тебе и за него!!не знам,но може да не сам прочела ако някаде е казано за което съжеляжам ти на колко си и тои на колко е? защото се пак и вазрастта играе голяма роля!!

hung_UP
    Guest
    Всъщност разликата ни е..11 години.Не е хич малко

Повече от фен Аватара на AiKaTa
    Град
    BeJluKo TbpHoBo
    e vij sys jenen nemi se e slu4valo ama da se vamnia4avam da...neiskam da te razo4arova no 6tom nse e prevyrnal v maniq za teb tfa zna4i 4e 6te go zabrai6 adski trydno..moje bi kogato se vlubi6 istinski i dryg stane tvoqta maniq...
    Искам те,но те искам завинаги,нощ и ден само с мен да си истински!

http://www.poster.net/kimberlin-keit...py-5001238.jpg

ауууу,мацка не те опреквам никак не ти е лесно знам как се чувстваш мн е гадно ,но нямаш друг избор пак и разликата е много макар,че в любовта невазможни работи няма!!! но трябва да се помъчиш да го забравиш!!

hung_UP
    Guest
    Ами всъщност аз имам друг човек до себе си,с който страшно много държим един на друг,той ме обича адски много.Аз мисля,че също го обичам,защото не мога без него,той ми е и приятел и любовник..абе той ми е всичко..Да,но не е същото...Самото чувство някак си не е същото като към женения.Няма я онази луда и дива вманиаченост,няма я онази невероятна,изпепеляваща тръпка,когато видя,че ме наблюдава...Незнам все започвам да си мисля,че съм толкова вманиачена по този човек,именно защото е недостъпен за мен,защото любовта ни е невъзможна,защото се подигра,а това не ми се беше случвало,ПО ДЯВОЛИТЕ!!!

Цитирай Първоначално написано от hung_UP
    Всъщност разликата ни е..11 години.Не е хич малко
    Mila istinata boli no ....11 godini?!??!?!?! i o4akva6 da zareji jena si bukvalno zaradi edno LAPE?
    q zemi si hvani nqkoi na tvoita vyzrast i si prai kefa....toq go zabravi sama znae6 4e te e izpolzval samo i samo za da te vkata v legloto....!
    UsPeH
    AkO nQkOi Ti kAjE,4e Te ObI4a Ne mU VqRvAi ,Za6tOtO iStInSkAtA lUboV nE sE kaZvA,Tq Se PoKaZvA.......!!!!!!!!!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си