Цитирай Първоначално написано от Ni4iq^^
ot okolo 2 godini se zanimavam s edno mom4e.i cqlata rabota e v tova 4e vse az go zarqzvam...3 puti!hhodehme kusahme hva6tah si drug....i posle vinagi se vru6tah pri nego/i nz oba4e vse ne6tu ne bqh dovolna a 4oveka mn me haresva6e naistina!tva lqto zamina za ispaniq i se pozabravihme no kato se vurna esenta na mene pak mi 6tukna ideqta da se suberem!samo 4e se okaza po trudno ot kolkoto o4akvah!prosto toi s eumoril ot si4kite teq kusaniq i trugvaniq.i taka ve4e nqkolko meseca se opitvam da si go vurna za6toto naistina osuznah 4e vsu6tnost mnogo go obi4am.sled si4kite si razo4arivaniq v liubovta...razbiram 4e toi e podhodq6tiq za men 4ovek.samo 4e mai e mn kusno.....i mi e adski gadno 4e sum bila tolkova glupava da go naranqvam taka.molq pomognete mi!daite suvet
Значи...в момента точен съвет май не мога да ти дам, но...постави се на негово място...Знаеш ли колко му е било трудно да те забрави!?Втълпявал си е сигурно какво ли не, само за да не мисли за теб тва момче...Я си представи, че стане нещо между вас отново и ти пак постъпиш по същия начин и вече мислиш, че не го обичаш...