- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- VirtualDJ
nqkoi moje li da mi kaje ot kade da q drapna taq programa i ako ima i podobri ot neq pls kajete linkove
Admin-Coki:
неподходящ размер на автар / широчина/
http://store3.data.bg/plunge/Program...d-iNFECTED.rar
Ако сикаш наистина да правиш музика, ти препоръчвам Techno eJay.
Аз се гордея, че съм Българин! А ти? Ако е така копирай userbar-a в подписа ти!
VirtualDJ 3.3 Home Edition 2006 (Full).rar
VirtualDJ v2+Effects +Skins.rar
Ето ти още два 'вида' на VirtualDJ![]()
So never mind the darkness
We still can find a way
'Cause nothin' lasts forever
Even cold November rain...
какво праи тая програма???![]()
живей си живота(другото не е интересно)!!!!
98% от младото поколение е опитвало трева или някакъв вид опиятия!Ако си от 2%, които не са опитвали сложи това под подписа си.
Тази програма е общо зето пълна мизерия. Подържа два канала, като и на двата може да връткаш скречове, а и няколко мизерни ефекта.Първоначално написано от pickpocket
с две думи "преебжа MP3-ките"
живей си живота(другото не е интересно)!!!!
98% от младото поколение е опитвало трева или някакъв вид опиятия!Ако си от 2%, които не са опитвали сложи това под подписа си.
Първоначално написано от pickpocket
Не. Това е, ако искаш да се правиш на DJ. Но първо, че дигиталните му скречовек не струват и второ, че е толкова проста, че няма на каде. Пак казвам, че ако искате да правите музика, Techno eJay му е майката.
Програмката е задоволителна на мен ми върши работа
Първоначално написано от M@Dn3Ss
![]()
![]()
Странно защо ли аз нито един DJ не съм чул да работи с тоя боклук- меко казано.Незнам ти какво разбираш от музика, канали и дигитални скречове -е тва ме умори.
Иначе аз лично предпочитам да работя на Traktor има го в Аренабг.сом и в торентите на дата- тази програма е най- добрата за PC-DJing и едитинг на тракове.Късмет в начинанията \/
Хаха Dj'те работят на пултове. Само ламерчетата като нас цъкаме с мишките по виртуални бутончета![]()
Fruity Loops Studio също е много добра за ефекти. Techno eJay-а и тя е страхотна, но трябва да ги разбираш нещата.
Брато, за твои сведения Techno eJay я ползват по някои клубове в Испания, така че кат незнаеш не се обаждай. Ти ако не я разбираш, има хора дето я ползват. А дигитален скреч ще рече аматьорщината дето правиш на PC. Както Fena каза, истинските DJ работят на пултове.Първоначално написано от HouseMania
Ini4ka-Imam q tazi programa i e super gotina,na tui otgore e registrirana.Ama neznam kak da ti q dam.pishi mi na --mysic@abv.bg--ICQ-Virtual_dj (276-051-602) ili na Skype---Virtual_dj4994---mojesh da me namerish m-u 15.00-16.00h samo ili prez noshtta ot 3.30 do 06.30h sutrin.Programata e kam 160mb sus moite sempli.A orginalno e 78mb.Govorim za Virtual Dj Versia 3.0.![]()
\
/
![]()
![]()
![]()
Първоначално написано от mysic
Ако четеш малко по-нагоре, ще видиш че съм дал линк към кракната версия на VirtualDJ 3.0.
А така ли и в кой клуб в Испания я ползват?Сигурно Кокс пуска на нея?И мога пък аз да ти кажа, че много по сложни неща от техноЕ-Джей разбирам и много повече ХАРДУЕР ми е пипнала ръката отколкото твоята, ако не вярваш те чакам понеделник и сряда в клуб ЛайфХаус да поспорим малко?!Първоначално написано от M@Dn3Ss
Е, сигурно разбираш. Аз само ти казвам, щото един френд преди известно време се върна от там. И Techno eJay хич не е смотана програма.Първоначално написано от HouseMania