.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9

От какво се появява бялото течение?

predi nqkolko dena se obrasnax otdolu cqlata...ne ostavix i edno kas1m4e :d i sega sam re6i tka da si b1da...a oba4e imam bqlo te4enie...mai taka mu se kazva6e...ot kakvo se poqvqva tfa ne6ty..ima li zna4enie dali e ot tfa 4e sam se obrasnala ne6ty.... mmm 6tot edna fr kaza...4e tam ne slu4aino imami kosmi i ....tka neznam...6te b1da mn blagodarna ako mi otgovoritte.... : )

hottie
    Guest
    Ako ne ti e do6lo o6te moje tova e priznak 4e 6te se slu4i.
    Ako ne, ti4ai pri ginekologa No ne e svurzano s brusneneto.Prosto suvpadenie.

Голям фен Аватара на Alex_f
    Град
    PLEVEN
    Няма връзка окосмяването с бялото течение.Ако е много обилно веднага отивай при гинеколог.
    Приятелят е човекът,с когото можеш да споделиш радостта от тъгата!!!

ami pre4i li tfa 4e otdoly sam cqlata obrasnata... ili tr tam nqkfa 4arta da sa ostavi li kfo i as nZ :d izvinqvaite za t1pita vaprosi

Голям фен Аватара на Alex_f
    Град
    PLEVEN
    Не не пречи да си обръсната цялата.Според мен е по-хигиенично да се обезкосмяваш.
    Приятелят е човекът,с когото можеш да споделиш радостта от тъгата!!!

ami da mila i as tka mislq...ama moita best fr...(as s neq si4ky spodelqm) i kat i vikam tkfos...i tq vika ne slu4aino sme bili okosmeni...i tka i as po4nax sa 4uda tkfos

Ako ne ti e do6lo na4i e prinak da ti idva ve4e a ako ne na men mi sa polu4ava kogato mi istine krasta ili predi da mi doide mese4niq cikal taka 4e spoko

Супер фен
    Най-вече от настинка

От гъбички!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си