- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Сгреших...признах си, но той е с друга...
Така...от подщи 5 месеца бях с едно мом4е последния месец много се карахме...разделяхме се събирахме се...ама той път той си е хванал друга...толкова ми е кофти...аз бях виновна...ревах тои ме 4у как ревах пизнах си всичко...нз какво повече иска...той каза че иска вр. раздяла...казах си на ума..добре...ама го попитах а през вр. раздяла ти ще си с нея ли? Каза не знам...аз му казах че ако през това вр. той е с нея няма да се върна при него...разбирате ли? няма да го понеса да го гледам и 3мата сме от едно даксало...има 1 вариянт си помислих да му тегля майната...и да не се занимавам...ама аз го обчам...и наистина нз как да постъпя..и искам да отбележа, 4е моми4ето пи6е в форума и да и кажа че тя няма вина за нищо...мерси
![]()
Първоначално написано от SeXyTo_f
Еми знам, че е трудно, но мисля, че тряба да го заебеш. Според мен нещата са приключили. И не мисля, че трябва да си съсипваш кефа за некъв си там, дето не те заслужава. Успех.
Аз се гордея, че съм Българин! А ти? Ако е така копирай userbar-a в подписа ти!
Той каза ли ти точно какво чувства към теб и какво към нея?Или и той не знае ?!
Всеки може да опикае пода, но ти бъди герой и осери тавана!
Az iskam da znam koe e momi4eto..interesno mi e?
A po temata - ima mnogo varianti , toi nai-dobre znae , az nemoga da gadaq ama mai i toi neznae kakvo iska![]()
edin suvet ot mene...bqgai dale4e ot mom4eta koito ne znaqt kakvo iskat!!!!prosto te imat neveroqtnata sposobnost da ni naranqvat fatalno....znam go ot opit za6toto imax su6tiq problem noo malko po-razli4en estestfeno....uj be6e s mene....oba4e si fana druga bez da mi kaje ni6tu a moje6e i da ne razbera za neq....sled izvesno vreme re6i 4e 6te se vurne pri mene kato obe6tava da skusa s neq...oba4e ne pravi ni6to po vuprosa i nakraq kolko i da go obi4ax liubovta mi se izpari i go razkarax....mackata se spriqteli s mene i i razkazax si4ko za6toto nikoi ne zaslujava da strada za takiva sopoli kato takuf vid mom4eta!!!!
![]()
Ti Znae6,4e Te Obi4am.Za Tebe Az Moga Da Buda Dete,No Detskata Obi4 E 4ista I Svqta I Tq S Deteto Raste!!!
Странно и аз имам същия проблем любовта боли...Първоначално написано от SeXyTo_f
По темата най-добре се разберете отиди при него и го питай дали все още има чувства към теб неможеш да гадаеш сама!Просто отиди и му кажи всичко в лицето![]()
какво означава това ВРЕМЕНА РАЗДЯЛА?!?!Или сте заедно или разделени,това е мн тъпо-той ще си ходи там с няква ,а ти ще стоиш и ще го чакашЧесно не го разбирам това,трябва да си голям мазохист за да го искаш.Според мен трябва да говориш с това момче и да се изясните,макар че щом е поискал "времена раздяла"то е ясно,ама...помисли все пак ти си знаеш наи-добре
...човек е това,което му остане, след като загуби всичко ...
по-добре не се връщай при него, защото така или иначе той ще си ходи с другата следователно ще ви използва и двете което не е особено хубаво..
"Целувка за лека нощ"
Ti znaesh kakvo da pravish, na qsno si s neshtata, problema e, che ne mojesh da go zarejesh. Znam kakvo e da znaesh, che ne trqbva da si s nqkoi i vypreki tova da go iskash. Obache ako ne slojish krai sega, posle shte ti e po-trudno. Taq "vremenna razdqla" q prejivqh i az, sled neq beshe ad ! Neshtata stanaha oshte po-zle. Taka che pomisli za sebe si, trudno e da go zabravish, no oshte po-trudno shte ti e da stradash po nego,nali?Povtarqi si, che ne go obichash, ne misli tolkova za nego i sled vreme shte zalichish spomenite...E, uspeh, stiskam palci da go zabravish. \
/
I`m trying to make your dreams come true...
Адски трудно е човек да знае как е правилно да постъпи и в същото време да неиска д го направи.Именно тук проличава силата на деден човек.Найстина.......и аз се мислех за много силен , за много разеращ и т.н. , но преди няколко седмици когато нещата опряха , до същия момен , нямах силата да сложа края........и сега честно казано съжелявам малко.Просто приключи нещата.Знам , че ще боли , но иначе ще боли двапъти повече.Сложи края ! И докато го правиш се постарай да изглеждаш максимално сигурна в решението си.........както и в поведението по коридорите на даскалото.Не му давай да разбира,след като скъсаш с него, че все още го обичаш.
I wake up in the morning and I ask myself
Is life worth living or should I blast myself
Да...както казаха другите решението е само едно-КРАЙ.Заебаваш го от всякаде,спираш да си подържаш всякаква връзка с него,опитваш се да го забравиш,държиш се сякаш,че ти е безразличен.Знам,че го обичаш и че ще боли мн,но се осъзнай той е с друга,а не с теб.Има вероятност като го заебеш да се съберете пак...Но по-добре разделени.Тва е живота,пък и няма вечни неща и нито ти е първият нито последният.Хиляди мъже на тоя свят.Успех...
Как Да Ти Кажа Че Те оБичАм,КоГатО Те ГледаМ с ДруГa Да ВърВиш?Как Да Ти КаЖа Че По ТеБ сЕ УвлИчаМ,КогАт0 с РадоСт Не Ме ПозДраВи?Как Да Ти Кажа Че По Теб КопНея, КоГато оБиДи БезБроЙ Ми Дари?Как Да Ти КаЖа чЕ НаСила Се Смея ЗащоТо ОтВъТре Ме БоЛии
Sega mi e nqkvo oburkano...nz kvo iskam...smisul...ako znam kvo 6te stane ako ostana s nego...znam kakvo 6te napravq...ama nz...prosto...nz dali 6te moga da go prejiveq...6te moga samo ako si namerq nov..i s negova pomo6t...6te go zabrava...a toi mi kazva 4e vseo6te me obi4a...![]()
Никога не късай с мисълта , че пак може да се събереш с даден човек.Или се бори за любовта му или се разделете.Но да скъсаш с някого , за да спечелиш любовта му ....... разминават ми се нещата.Първоначално написано от ^^kotenceto^^
и аз мога да ти кажа , че те обичам.Любовта се показва и доказва, a не казва.Sega mi e nqkvo oburkano...nz kvo iskam...smisul...ako znam kvo 6te stane ako ostana s nego...znam kakvo 6te napravq...ama nz...prosto...nz dali 6te moga da go prejiveq...6te moga samo ako si namerq nov..i s negova pomo6t...6te go zabrava...a toi mi kazva 4e vseo6te me obi4a... Think
I wake up in the morning and I ask myself
Is life worth living or should I blast myself
Първоначално написано от SeXyTo_f
Начинът да забравиш един човек не е да го замениш...така става още по-зле,защото ти ще се връщаш към миналото и за всяко нещо ще ги сравняваш 2мата...поне според мен.Въпреки,че ти казах,че ще има още много момчета.Всяко нещо (любимия ми банален лаф) минава с времето...просто помисли какво искаш занапред да ти се случи.
Според мен е хубаво да се разделите.Все пак след толкова събирания и раздели е да се изясните какво искате.А и би било доста кофти да го гледаш с друга.![]()
To Be Good Is Not Good Enough,When You Dream Of Being Great!
Първоначално написано от mnogomili4kata-sf
ne 4e mi puka ot drugata....prosto jivota produljava...i naistina ni6to ne e ve4no...a i..za da bude s *** zna4i ne me e iskal...i qvno..nqma 4uvstva kum men...a kum *** za6toto li4no tova e moe mnenie...ako obi4am edin 4ovek...moga da se zagldam po drug, no nikoga nqma da se stigne i do nai malkoto celuvka...ama nz...toi poneje misli 4e vinagi e prav...si ima mnenie...nz az ve4e nqma da go tursq...ako iska ne6to...da me tursi..nz...neka bude** happy mislq 4e 6te ima drug koito 6te me oceni...po dobre
I az taka mislq - ili zaedno ili razdeleni - vremenna razdqla nqmaПървоначално написано от dream_for_you
Когато сърцата се разделят, няма смисъл ръцете да останат една в друга.
Бъди горда-не лази в краката на некои там.Тои иска да те разкара ми ок.няма нищо такова временна раздяла или си с него или не си.
Никой не се е измъкнал жив от този живот.
тфа е най добрия вариант..Първоначално написано от SeXyTo_f
Искам да бъде точно както едно време, не всеки които ме срещне да гледа да вземе, да смуче, да бяга това ли е играта.. добре тогава ти решаваш блъскаи си главата.. !
em momi4eto naistina ne e vinovno oba4e tq pone moje da go naso4i kym tebe ako ti q fr i da mu kaje kolko mn go boi4a6
Не ме събличай с очи.Имаш ръце!!!
[ЧАЛГА`ФЕНОВЕ]`[ФУТБОЛНИ`СЪПРУГИ]
А защо мислиш,че това ще помогне?! Все пак всичко зависи от негоПървоначално написано от LoVe_RuSlAn
Vij sq toq mislish li che zaslujava tolkoa myka???Po dure e da go zabravish... da ne se zanimaash s takyf.. vashata vryzka kakto kazvash ti samata oshte ot samoto nacholo ste se karali qku.. znachi ne ste edin za dryg..po dure si nameri nqkoi drug!
Emi qvno toi ima nujda ot malko pochivka no prez tazi pochivka ako trugne s druga moje trupkata meju vas da izchezne ili moje i da stane po silna!!!Nz kakvodrugo moga da ti kaja![]()
![]()
А бе вие сте се родили ония ден и вече - "Ооо имам нужда от почивка"...
![]()
Да ви имам оправданията![]()
The perfect blossom is a rare thing. You can spend your whole life looking for one, and it would not be a wasted life