Цитирай Първоначално написано от SeXyTo_f
Цитирай Първоначално написано от mnogomili4kata-sf
Цитирай Първоначално написано от SeXyTo_f
Sega mi e nqkvo oburkano...nz kvo iskam...smisul...ako znam kvo 6te stane ako ostana s nego...znam kakvo 6te napravq...ama nz...prosto...nz dali 6te moga da go prejiveq...6te moga samo ako si namerq nov..i s negova pomo6t...6te go zabrava...a toi mi kazva 4e vseo6te me obi4a...

Начинът да забравиш един човек не е да го замениш...така става още по-зле,защото ти ще се връщаш към миналото и за всяко нещо ще ги сравняваш 2мата...поне според мен.Въпреки,че ти казах,че ще има още много момчета.Всяко нещо (любимия ми банален лаф) минава с времето...просто помисли какво искаш занапред да ти се случи.
ne 4e mi puka ot drugata....prosto jivota produljava...i naistina ni6to ne e ve4no...a i..za da bude s *** zna4i ne me e iskal...i qvno..nqma 4uvstva kum men...a kum *** za6toto li4no tova e moe mnenie...ako obi4am edin 4ovek...moga da se zagldam po drug, no nikoga nqma da se stigne i do nai malkoto celuvka...ama nz...toi poneje misli 4e vinagi e prav...si ima mnenie...nz az ve4e nqma da go tursq...ako iska ne6to...da me tursi..nz...neka bude** happy mislq 4e 6te ima drug koito 6te me oceni...po dobre
тфа е най добрия вариант..