.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8
    Guest

Final Destination 3

Искам да помоля тези, които са гледали филма Final Destination 3 да ми кажат какво става в края на филма.. От мястото, където главната героиня (която получава видението за влакчето) е в метрото и вижда надписа 180. Защото нещо филма се прецака и спря дотам, не можах да видя най-интересното-края.. Please

cvetka-svetka
    Guest
    a az moje li da pomolq da mi dadete link4e za tozi film za celiq

Голям фен
    Град
    nepostoqnno:)
    Ами гледала съм го и там като е в метрото тя пак има видение,че метрото ще се разбие и всички дето са вътре ще умрат. И всичко дето тя го вижда започва да се случва и накрая всички умряха

Да си кажа мнението .. не се сбъднаха очакванията ми според мен е малко тъп .. заслужава си гледането, защото тук там има хубави сцени

Супер фен
    Град
    Искам да стана модератор
    още е със смотано качество http://store2.data.bg/tato/movies/Fi...viD-OBSESSiON/

Guest
    Цитирай Първоначално написано от xOtkiSsSs
    Ами гледала съм го и там като е в метрото тя пак има видение,че метрото ще се разбие и всички дето са вътре ще умрат. И всичко дето тя го вижда започва да се случва и накрая всички умряха
    Мерси много

Фен
    Град
    Велико Търново
    Със сигурност качеството е по-добро, от това, което аз си изтеглих преди 1-2 месеца -> 320х240 резолюция, супер гадно качество, няма субтитри за тази версия... на 2 диска по 450 МБ е... какво по-гадно ?!

Фен Аватара на The-WishmasteR
    Град
    Middle Earth
    Цитирай Първоначално написано от DimmuBorgir
    Със сигурност качеството е по-добро, от това, което аз си изтеглих преди 1-2 месеца -> 320х240 резолюция, супер гадно качество, няма субтитри за тази версия... на 2 диска по 450 МБ е... какво по-гадно ?!
    160x120 rezolucia o6te po gadno ka4estvo na 4 diska po 300 mb )tova e po gadno ..btw 6to ne svirka6 4e si ot vt az tam u4a...moje piinem edna biri4ka na ulica nqkoi pyt prati nqkoi ls
    You motherfuckas just leave me be
    Ya could never give me cure for the pain I feel inside!
    I believe in armageddon, I've been baptised in alcohol
    I'm embodyment of antichrist
    I'm living for my own demise

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си