Pyrvo iskam da kaja dobyr ve4er na vsdi4ki i posle da vi pomolq za iskreni syveti i mneniq zashtoto ve4e ne moga da precenq sama...prosto mnogo sum obyrkana.
Zna4i predi mnnogo vreme predi okolo 4 5 meseca hodeh s edno mom4e,to mi beshe pyrvata lubov i az naistina mnogo iskreno go obi4ah, no nakraq mu imah tolkova doverie 4e go napravih s nego za 1 pyt i boleshe mnogo..i beshe ujasno i sled nqkolko sedmici skysahme...tyi kato razbrah 4e sled kato sme go napravili e govoril razni raboti zad gyrba mi ot roda na...'ve4e q minah' i go zarqzah...i po tova vreme imah edin mn dobyr priqtel koito mi pomogna da preodoleq vsi4ko tova...i s kogoto ve4e 4 meseca hodim...toestr utre gi pravim...i az dosega bqh ubedena 4e go obi4am no....zapo4vam vse po 4esto da se zamislqm dali ne e prosto privyrzanost,dali naistina go obi4am ili e vnushenie ot moq strana....i prosto sym si mislela taka dokato sym preodolqla vsi4ko koeto stana s bivshiq i cqlata bolka..(beshe mi mnoogo trudno da go preodoleq mn go obi4ah ) i...ili prosto pyrvata lubov e nai silna i ne mojesh da obi4ash nikogo taka kakto pyrviq v kogoto si se vlubila ??! Kakvo mislite hora....dali go obi4am ili samo si vnushavam ? pomognete..