.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 34

Нормални ли е ?????

Аз сам на 15 години нормално ли е да ходя със 17 годишен и да правим секс ???

щото ся ходя със един 17 годишен от 6 месеца и аз много го обичам и той мене и нормално ли е да правим секс ако аз и той го искаме все пак аз го обичам много и той мен малка ли съм още за това кажете ми

PLSS
    Никога не се разделяй с усмивката си дори когато си тъжна....от къде да знаеш...може някой в този момент да се влюби в нея...:}

Напълно нормално е, въобще не си малка, по мое мнение, но в крайна сметка ти си решаваш! Аз не виждам нищо лошо в това, особено след като ходите 6 месеца!

Guest
    Normalno e, 6tom se obi4ate i iskate da go napravite, 6tom ste gotovi - ne vijdam za6to trqbva da pita6 dali e normalno

Мега фен
    И той е девствен, нали? Обичате се, чакали сте достатъчно дълго, насладете се на физическото удоволствие от любовта.

Супер фен
    Град
    Искам да стана модератор
    да

Супер фен
    Нормално е имайки впредвид че сте ходили немалко време а и разликата е само 2 години

Повече от фен Аватара на aLakaZam
    Ако си готова няма нищо лошо, но ако не си сигурна - недей.

Град
    Лом,България
    Защо ли имам съмнения и не съм съгласна с вас...Забелязахте ли,че това момиче въобще не е уверено в отва дали да го направи или не?Щом се допитва до някакъв форум(нищо лично),значи тя не е сигурна в това и чака някой да й каже"Направи го!".Това,че са ходили от 6 месеца...не означава нищо съществено,поне според мен.
    Който ме мрази,под кубинки да лази!Само ЦСКА!

Голям фен Аватара на thirteen
    shtom i dvamata go iskate ne vijdam kade e problema

Мега фен
    Всъщност ако човек го иска, не се допитва до непознати...

Супер фен Аватара на air_J
    Град
    Свищов Town
    Цитирай Първоначално написано от `Death`Whore`
    Всъщност ако човек го иска, не се допитва до непознати...
    Това е вярно, но след като така или иначе се е допитала ще кажа следното: не го прави преди да станеш поне на 16! Щото след време ще станеш по-голяма и като си погледнеш снимките от 15 годишната си възраст и се сетиш, че си правила секс на тези години не се знае дали ще го понесеш. Да не говорим, че от начина по който си написала мнението си личи колко "го искаш".
    Левски шампион але але!

Guest
    Нормално незнам ,но не е задължително.

Мега фен Аватара на machoka
    Не е нормално, но какво от това, като ще ти го кажа? Да не би да ме послушаш и да спреш? И.. защо въобще си пуснала темата, за да се похвалиш с това, че си направила секс за пръв път в 7/8 клас?

Цитирай Първоначално написано от DANGER_LSD_F
    Защо ли имам съмнения и не съм съгласна с вас...Забелязахте ли,че това момиче въобще не е уверено в отва дали да го направи или не?Щом се допитва до някакъв форум(нищо лично),значи тя не е сигурна в това и чака някой да й каже"Направи го!".Това,че са ходили от 6 месеца...не означава нищо съществено,поне според мен.
    Наистина момиченцето май не е много сигурно какво иска.Ако го правиш,защото той иска или защото "всички го правят" не си заслужава.Според мен да изчакаш малко,за да се увериш ТИ самата,а не другите да ти казват,дали си готова или не!

Повече от фен
    Mili4ka napravi go samo ako go iska6! Nqma normalno i nenormalno tuka!Granica za vuzrastta nqma(e ako si na 11 ne6tata ne stoqt taka),no vse pak si na 15! Ako misli6,4e 6te se 4uvstva6 dobre-problema e nikakuv! NO ne go pravi samo zaradi nego

Голям фен
    Град
    na stadiona :Pp
    Absoliutno normalno e ne se pritesnqvai momi4eta na 13 go pravqt a pyk ti 6e se pritesnqva6 6tomse obi4ate ne vijdam ne6to nenormalno v tzqlata rabota vse pak ako nqma6e sex i liubov nqma6e da ni ima nas kolkoto i banalno da zvu4i tova
    Не ме събличай с очи.Имаш ръце!!!
    [ЧАЛГА`ФЕНОВЕ]`[ФУТБОЛНИ`СЪПРУГИ]

Град
    Sandanski
    Направи го щото иначе ще те зареже.
    Абе я моляти се !!! Как така ще го прави за да не я зареже ????
    ти чуваш ли се какво говориш ??? Той ако я обича нема да я кара на сила, дори и да я зареже заради това че не му е пуснала, първо малко ще поплаче, но после ще се радва че не му е пуснала понеже ще разбере какъв нещастник е бил (с извинение) !!!

Миличака не се притеснявай ако не си сигурна не го прави, ако не си сигурна по добре недей

Голям фен
    i az sam na tova mnenie. ako sled 6 meseca ne si go e poiskal moje bi najstina te obicha i moq savet e da go napravish kato si sigurna v sebe si i v nego.

kvo pita6 kato ve4e si go napravila
    Русалката е риба с цици и без п---а.ГОЛЯМА МЪКА!!!!

napulno normalno.

[size=10][b]

mnem ne sam go napraila....mersi vse pak
    Никога не се разделяй с усмивката си дори когато си тъжна....от къде да знаеш...може някой в този момент да се влюби в нея...:}

[quote="GIFTED"]kvo pita6 kato ve4e si go napravila[/quot

mnem ne sam go napravila

Град
    Sofia
    АМИ НЕ Е НОРМАЛНО,МАЛОЛЕТНА СИ!!!

Фен
    Град
    В най - якия град
    Цитирай Първоначално написано от ^npocTo^a3^f^
    Напълно нормално е, въобще не си малка, по мое мнение, но в крайна сметка ти си решаваш! Аз не виждам нищо лошо в това, особено след като ходите 6 месеца!
    Ае мацеееееееееееее.... Ти луда ли си е , как ти си едва на 15 и тя и вика нормално е ... Ми Вие минете ли на 15 , след 1-2 години ще Ви отварят на 13...................Ааааааааааа т'ва е ужасно !!!!!!!!! ПРОСТО НЯМАМ ДУМИ !

Фен
    Град
    В най - якия град
    Цитирай Първоначално написано от Стеснителната, бан и кво?
    Направи го щото иначе ще те зареже.

Ииииииии т'ва мнения пък е адската тъпня ... как може да има толкова глупави хора.... ТИ казваш , че ако не спи с него , той ще я зарежа... А момичето написа , че той я обича , следователно , щом я обича няма да скъса с нея заради това , щото я обича , а пък и к'во да се наебе с него само заради т'ва , да не я зареже.... Т'ва е тъпо , ако я харесва ще я чака !

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си