- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Нормални ли е ?????
mislq,che e syvsem normalno,stiga i ti da go iskash![]()
Shte te chukam strastno i bqsno.Shte te chukam bavno,za da ti e gadno.Shte te chukam s chuvstvo,zashtoto chukaneto e izkustvo!)
http://178342.Sladur.com
Ami,az ne moga da kaja dali e normalno ili ne-fakt e,4e az go napravih na 15,e,malko predi 16!No ne e v tova problema,az ne smqtam,4e ako ve4e si stanala na 16 ne6tata 6te se promenqt mnogo!Vajnoto e da go ISKASH istinski,a ne da razchita6 na mnenieto na drugite!Na men vsi4ki mi kazvaha,4e sym malkA,no az go napravih,zashtoto iskah!!!A,ako ti ne si sigurna vse o6te-ami prosto izchakai o6te malko!!!USPEH!![]()
VSEKI OT NAS E ANGEL S EDNO KRILO I MOJEM DA IZLETIM SAMO AKO SE PREGARNEM SILNO!!!
След като сте вече 6 месеца заедно, то той със сигурност държи на теб и според мен няма нищо лошо да го направиш. Това че се допитваш до форум съвсем не е знак, че не си готова, в крайна сметка в тийнейджърска възраст малко хора са абсолютно сигурни в нещо. Винаги е полезно да чуеш и чужди мнения, но в крайна сметка решението си е само твое. Но според мен нищо не те спира. И моя пръв път беше на 15... само не очаквай още в началото да е перфектно, особено ако и двамата сте девствени. Колкото повече време минава, толкова по-хубаво става, не забравяй да му показваш и да му казваш какво ти харесва и да ползвате предпазни средства (:
nikak ne si malka suvsem normalno e!Първоначално написано от {Д} {И} {Д} {К} {A}
black cat or white cat,that is the question!!!
mi spored men za tova nqma to4no opredelena vyzrast - ob6to vzeto i az si mislq 4e na 15 si si malka , no vsi4ko zavisi ot tova dali se 4uvstva6 gotova EGN-to ne igrae rolq
samo deto 6tom pita6 za tova v internet qvno o6te ne si mnogo sigurna=gotova
![]()
![]()
awe ti normalna li si s akala 6to ne go naprai6 s 21 godi6en,aaa?kvo kato e na tolkova nali go obi4a6 =D> =D> =D> samnqvame nqkvo pelena4e na 15 godini da razbira ot lubov,NQMA6 SI NA IDEQ KVO E TVA,a mi govori6 za sex
![]()
![]()
![]()
spored men e napalnpo normalno se pak ste hodeli 6 meseca a i razlikata vi ne e ogromna
nedei mili4ka, spored men si o6te malka na godini za sex. A kato 4eta kakvo sa pisali nqkoi HORA za tova 4e e normalno na 15 da se pravi sex napravo mi se povra6tadaje zapo4vam da se zamislqm dali pri teq HORA nqma nqkva pedofilska notka? nali spored tqh e normalno 15-godi6nite da pravqt sex, 4e dori i 13................................................ .................
Nqma normalno i nenormalno tuka.Ako go iska6 go pravi6,ako ne 4aka6 o6te!![]()