- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- strah me e....:~(
mili4ka kakvo da ti kaja vseki go minava tozi period..oglejda6 se i ti se struva super pusto kato 4e li te e strah 4e ako padne6 nqma da ima koj da te hvane...ami znae6 li sigurna sym 4e vinagi 6te se nameri edin 4ovek koito da ti podade ryka i da te podkrepi v tezi momenti a takyv 4ovek moje da byde samo edin veren priqtel vqrvaj mi...
i az minah prez tova,ima6e ve4eri v koito sylzite ne sa mogli da iz4eznat ot o4ite mi...usmivkata mi be6e iz4eznala i misleh 4e priqtelite zaedno s neq... dori i na gotini kuponi az ne mojeh da se usmihna...stoqla sym na terasata dale4 ot vsi4ki iskajki da se pribera vky6ti,da si pusna nqkoq krasiva balada i da gu6na edna vyzglavni4ka i da si popla4a...ama vypreki 4e moje bi do izvestna stepen bqh sama ...osyznah 4e kolkoto i dale4e da sa blizkite mi hora ot mene te vinagi 6te si me obi4at i kolkoto i banalno ve4e da zvu4i znam 4e kakvoto i da napravq te vinagi 6te sa zad mene za da me podkrepqt ili da me sprat ako vijdat 4e tova e gre6ka...
tova e samo edin period spokojno vsi4ko 6te otmine,6te osyznae6 4e jivotyt e gaden no vinagi moje da nameri6 ne6to myni4ko koeto da uspee otnova da vyzvyrne usmivkata na tvoeto lice....znam 4e to e okolo teb moje bi prosto ne si se vzrqla i ne si go potyrsila...
uspeh mili4ka i ti pojelavam sili da mine6 prez tozi period vyzmojno naj-lesno i byrzo[/i]
Cold was my soul
Untold was the pain
I faced, when you left me
A rose in the rain
So I swore, to the razor
That never enchained
Would your dark nails of faith
Be pushed through my veins again