Kakvo e tova lubov?
Lubovta e vsi4ko
lubovta e jivota!
Te e nai-krasiva
po krasiva ot neq nqma
I ako edin den tq iz4ezne
6te doide kraq na sveta
za6toto lubovta e vsi4ko
lubovta e myka i stradanie
lubovta e 6tastieto v jivota!
Lubovta e bolka
lubovta e radost!
LUBOVTA bez neq prosto ne mojem
Zaslujava si da se jertva6 za neq
za6toto ako q nqma,ti 6te si jertvata
OBI4AITE SE {{{}}}
![]()
![]()
![]()
Sus sigurnost e taka.
Useshtaneto i chuvstvoto lubov sa razlichni za vseki. Lubovta e doverie, kompromisi, strast i razbiratelstvo, lubovta e chudo ili miraj...koi kakvo si izbira?
Moje i vsi4ko da e lubovta, no ne ti nosi samo 6tastie i radost za6toto dosta 4esto se slu4va da se razo4arova6 imenno ot 4oveka koito si obi4al. Spored men ti nosi stradanie i salzi daje nai 4esto e i nespodelena. Zatova po dobre sega da ne se vlubvam vse pak poslednata mi vrazka priklu4i gadno vapreki 4e ima6e lubov.![]()
I'm a bad ass girl in this messed up world!
I'm the sexy girl in this crazy world!
I'm a simple girl in a complex world!
Много, много вярно написаноПървоначално написано от LoV3`Is`EveRyThiNg
![]()
Всеки може да опикае пода, но ти бъди герой и осери тавана!
Ti li go izmisli?
spored men nikoi ne zaslujava tolkova golqma jertfa nezavisimo ot vsi4ko no kogato go obi4a6 ti si gotof da napravi6 sqkfi jertfi zaradi nego i nakraq kogato vsi4ko svur6i razbira6 kolko mnogo si se lugal i kak ne si zaslujava....
Ti Znae6,4e Te Obi4am.Za Tebe Az Moga Da Buda Dete,No Detskata Obi4 E 4ista I Svqta I Tq S Deteto Raste!!!
dobre si go napisal/a. No ne vinagi lubovta e takava.
Любовта е божество за заблудените и ще си остане вовеки синоним на съвокупление.
Г.И.Б.Е.Л
mm 4e koi drugПървоначално написано от Ive70
![]()
da az..zaa6to
radvam se 4e vi haresa ....da vqrno e 4e lubofta e bolka sy66to....no po skoro tq e bolka kogato se skara6 s polovinkatati
kogato lubofta e vzaimna i bez karanici tova e nai golqmoto 6tastie na sveta ...t.e. samata lubov
Napylno sm syglasna s napisanotovypreki che ima i soite izklucheniq...
![]()
И какво е това? Проза, написана като поезия?
ima ima.......Първоначално написано от f@nt@zi@
If you love me fuck me.... if you hate me , FUCK YOU !
Първоначално написано от LoV3`Is`EveRyThiNg
Lubovta e kato kafeto-gore6ta,hem sladka ,hem gor4iva,kolkoto pove4e zahar ,tolkova po-sladka :P
Тайната на музиката е че тя започва там, където думите
свършват.
Повече от 80% от мненията са против любовта.Хора, пожелавам ви да ви се върне тъпкано, но по онзи готин начин, когато за всяка лоша дума или постъпка ти се връща 300 пъти по-готино преживяване. Любовта е нещо, което неибежно ще се случи, тя е част от човешкия живот...Това, че повечето хора смятат едно обикновено привличане за любов не означава, че тя е "кучка". Когато опознаете добре истинските чувства между вас и вашия любим ще разберете, че "кучката" всъщност е най-красивото същество, което сте срещали. Когато обичаш някого и го нараниш, то теб те боли много повече отколкото него. Дори този човек да ти прости, ти не можеш да простиш на себе си, че си направил нещо, което го е накарало да се чувства зле. Неслучайно пиша това, защото най-честата причина някой да си помисли, че любовта е кучка е лошото отношение на друг. Аз винаги се успокоявам с "Всяко зло за добро"...и след толкова много зло сега ми е добро...Но има и нещо друго - "Много хубаво не е на хубаво"
![]()
4akai malko tuka koi govori lo6o za lubovta?Първоначално написано от Анонимко
..lubovta e 6tastieto v jivota
q zemi 4eti malko po dobre i posle 6a ni sa kara6![]()
AkO nQkOi Ti kAjE,4e Te ObI4a Ne mU VqRvAi ,Za6tOtO iStInSkAtA lUboV nE sE kaZvA,Tq Se PoKaZvA.......!!!!!!!!!!
Mnooo qsnooo liubovta e sichko za men ma sa nqma na koi da q darqvam osven na blizkit.
Всичко е вярно, но с едно изключение- 'Любовта е всичко...'.
Иначе е много добро!![]()
БРАВОС! =D>![]()
айде и аз да се съгласяПървоначално написано от p4elata_brumze
![]()