.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8
    KoStEnUrKo
    Guest

Съвети при свалка :)

Я помагайте 4е сум малко начинаещ Ако има други такива теми може само да дадете линк, не ми се търси сега...толкова мн

Guest
    кви съвети искаш?
    и момиче ли си,или момче,щото е важно

Супер фен Аватара на i'm so excited!
    на мен пък ми е много смешно някой като почне да ме сваля с някфи тъпи заучени фразички общо взето тва 'свалката' е някъв натрапчив начин да впечатлиш даден човек и мен доста ме дразни... най-много ме кефят момчетата, които са абсолютно непринудени и не се стараят да се харесат на никого. и въпреки това се харесват ако си точен човек няма начин мацката да не те забележи
    алелуя.

Guest
    i az vqrvam,4e ako ima6 s kakvo da izp1kne6(i pred neq),to 6te stane po estestven na4in i SVALKATA 6te ti doide otv1tre..tva da se naglasq6 kvo da kaje6,kak to4no da se d1rji6 e sme6no i nai-mn ni6to da ne se polu4i..kvo da ti kaja Be Yourself,believe in Yourself and She Will be yours !

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    i az vqrvam,4e ako ima6 s kakvo da izp1kne6(i pred neq),to 6te stane po estestven na4in i SVALKATA 6te ti doide otv1tre..tva da se naglasq6 kvo da kaje6,kak to4no da se d1rji6 e sme6no i nai-mn ni6to da ne se polu4i..kvo da ti kaja Be Yourself,believe in Yourself and She Will be yours !
    Eto q i moita p1rva izlagaciq da ne vlqza v1v foruma,p1k da pi6a.. E tui be6e moito mneniice :}
    J U S T D O I T ! ! !

Бъди себе си!Другото почти не зависи от теб!

Супер фен
    Ее като почнете така значии....свалката не е нещо заучено,просто трябва да ти идва от вътре,ако не е така значи това не е момичето
    "Това,което не ме убива,ме прави по-силен"-Фридрих Ницше

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си