.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 6 от общо 6

Hybrid View

fiona
    Guest

ginekologi4en problem

hi,
    problema e sledniq-imam ne6to kato bu4ka ili kapsulka otdolu, na vurha ima ne6to 4erno, ot dosta dulgo vreme mi e-ne znam kakvo e? 6te mi se da otida na ginekolog oba4e malko se pritesnqvam da kaja na maika mi. a tova adski mnogo mi pritesnqva, kakvo li e. edna priqtelka mi kaza 4e moje da e kosum, koito e trugnal da raste na vutre ohhh kakvo li e? molq vi pomognete mi. ili pone mi kajete kakvo da i kaja na maika mi.
    p.s. az sum momi4e, i do sega ne sum prvila sex, koeto izklu4va pone polovinata ot zabolqvaniqta.

Мега фен
    Майка ти отвратителен човек ли е? Да не би да ти се разкрещи или да те набие? Всеки нормален човек би искал детето му да споделя подобни неща и би се погрижил за детето си.

Повече от фен
    Град
    Недалеч
    omg!
    kaji na maikasi ako trbva i pokaji
    nai veroqtno e kosum da

Повече от фен
    Za6to ne go stisne6,ako e kosum bi trqbvalo da izleze,ako se postarae6 pove4ko! uspeh

Повече от фен
    Град
    Недалеч
    Цитирай Първоначално написано от Glezlata
    Za6to ne go stisne6,ako e kosum bi trqbvalo da izleze,ako se postarae6 pove4ko! uspeh
    abe kak 6te stiska tam e nejna kojata!
    ostavi go i sled nqkolko dni trqbva da si ozdravee samo ne go misli tolkoz normalno e

Guest
    на мен мн често ми се случва,но помня първият път как си бях изкарала акъла....
    както го описваш е косъм

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си