.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 19 от общо 19

izneveri mi....ami sega?

zna4i s gadjeto hodim ot okolo polovin godina i naskoro razbrah 4e mi e krashnal...sled kato razbrah 4e mi e krashnal ne mi puka ve4e za nego vsi4ko za men e svarsheno...kajete mi kak da skasam s nego bez da razbere 4e znam 4e mi e krashnal poneje 6te predam negov priqtel?! mersi

Голям фен
    Град
    sofia
    lele mi 1-vo kuv priqtel mu e sled kato go e izdal.2-ro ako me pita6 mene kaji si vsi4ko koeto milsi6 za6toto posle 6te ti e mn kofti 4e ne si mu kazala 4e znae6 a tva e nai golqmoto predatelstvo. sma4kai go axxa

Супер фен
    Град
    Wide awake in Dreamland
    Mi mila purvo se uveri 4e e taka!
    Ami kaji mu 4e iska6 ve4e da si FREE

Супер фен Аватара на sometimes_
    E, kakvo tolkova ima da mu kazvash. Daje ako iskash da mu stane gadno i da mu go vyrnesh, mu kaji,che haresvash drug ... Ili,kakto kazaha, che iskash svoboda...
    I`m trying to make your dreams come true...

Цитирай Първоначално написано от SeXyTo_f
    съгласна съм!!макар че може наистина да е вярно,но парво разбери дали е така!ти си знаеш де но проучи пак!защото неговия прител може да те харесва и да иска да те радели от него или и аз нз....!!

Супер фен
    Град
    София
    Ами ти сама каза,че не ти пука...и все пак подкрепям по-горните мнения да проучиш дали е вярно и ако е...зарязвай го и толкова

mi porvo proveri kolko dostoverna e informaciqta.No v nikakuv slu4ai ne kazvai, 4e priqtelqt mu ti e kazal, za6toto toi prosto e iskal da znae6.

Guest
    6tom ti e izneveril=>ne durji na teb tfa zna4i 4e i ti moje6 spokoino da mu otvyrne6 sys sy6toto taka 4e tegli mu 6uta i si karai jivota toie samo mom4e!

Фен Аватара на addictedtou
    Град
    OtVyDpLaNiNiTe
    Pyrvo razberi dali tova e vqrno.. chak togava misli kak da mu kajesh che iskash da ne si s nego.. no ako ne ti e izneveril i ti skysash s nego posle she tie kofi

Повече от фен Аватара на DiabolicAngel
    Цитирай Първоначално написано от mnogomili4kata-sf
    Ами ти сама каза,че не ти пука...и все пак подкрепям по-горните мнения да проучиш дали е вярно и ако е...зарязвай го и толкова
    =D>

Повече от фен

Re: izneveri mi....ami sega?

hmm..mislq 4e prekaleno strogo go sadi6!Zaedno ste ot 6 meseca....normalno da mu se preiska nqkakva avantiura s dr momi4e...mislq 4e iznevqrata ne ozna4ava nepremenna razdqla...mislq 4e ako se razdeli6 s nego 6te e gre6ka...po dobre pogovori s nego i razberi za6to go e napravil....prosto si izqsnete kak stoqt ne6tata i togava ve4e re6i okon4atelno dali iska6 da se razdelite....pone az taka bih postapila.Moje daje ne6tata da ne stoqt taka kakto ti e kazal priqtelqt mu...hm i kakav e takav priqtel da go izdava pred gadjeto za izneverite mu.....Nai-dobre govori s priqtelq si

Супер фен Аватара на rusalkata_
    Град
    някъде до теб...
    А ти сигурна ли си че наистина ти е изневерил?защото ако не е и скъсаш с него доста ще съжаляваш за стореното... за това се увери първо и после ако наистина ти е кръшнал му кажи,че искаш да скъсате,защото вече не изпитваш нищо към него.
    ♥ Усмихвай се - това кара хората да се чудят какво мислиш ♥

Мега фен
    Какъв приятел му е, щом се набутва между него и приятелката му? Така се разбиват приятелства, защото той явно повече държи на теб.

Супер фен Аватара на Shadow_Walker
    Какъв приятел бил след като издал...бла бла!Бе вие ако видите как някой ваш приятел кръшка без да му мигне окото няма ли да ви стане мъчно за гаджето му?!
    Така-първо все пак проучи дали е вярно
    И ако е-кажи му , че вече не го обичаш вече.

Мега фен
    Нали уж си верен докрай на истинския приятел и не го предаваш? Това е философията на думата "приятел". Приятели не съществуват, ако всички мислят като теб.

Супер фен Аватара на Shadow_Walker
    Цитирай Първоначално написано от `Death`Whore`
    Нали уж си верен докрай на истинския приятел и не го предаваш? Това е философията на думата "приятел". Приятели не съществуват, ако всички мислят като теб.
    Ми той не го предава, просто нещата се развиват по бързо, а те така или иначе ще се случат, щом той й е изневерил.

razbrah 4e mi e izneveril i ot drugi...a priqtelqt mu mi e mnogo dobar priqtel i darji na men super mnogo az go nakarah da mi kaje...a gadjeto dgd kakto se kazva.mersi na vsi4ki

Цитирай Първоначално написано от SLaDkO_Mi6Le
    Цитирай Първоначално написано от SeXyTo_f
    съгласна съм!!макар че може наистина да е вярно,но парво разбери дали е така!ти си знаеш де но проучи пак!защото неговия прител може да те харесва и да иска да те радели от него или и аз нз....!!
    Daaam!Moje da te haresva i da luje za priqtelq ti!Mnogo lo6o za tozi,kakuv priqtel mu e!No tova e druga tema!Napravi prou4vane :P

Тайната на музиката е че тя започва там, където думите
    свършват.

kazva6 mu 4e ne go obi4a6 i gotovo

[size=10][b]

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си