- Форум
 - Тийн интереси и проблеми
 - Любов
 - mn sam ot4aqn

off hora mnogo mi e gadno i ot 2-3 meseca sam taka ... naprao ve4e neznam ...neznam kakvo da pravq... taka eto q i moito istoriq=>Parvo edno momi4e me svalq6e i az neq demek FLIRT.posle oba4e zapo4nah da q gubq i razbrah kolko mnogo q OBI4AM.zapo4nah da i pra6tam SMS-i i da ti4am sled neq.tq ne se be6e celuvala do togava i az 2 dena predi kolednata vakanciq q nau4ih.Bqh mnogo 6tastliv posle na sledva6tiq den cql den obikalqhme(ima6e koncert na daskaloto i sled nego izlqzahme) \/ \
/ i naistina za 1-2 denq bqh nai 6tastliviq 4ovek na ZEMQTA!!!!sled tova zapo4nahme da si pi6em i razbrah 4e krie ne6to i togava i kazah "vij ako ne iska6 da sme zaedno mi kaji"i tq mi kaza "SAMIO PRIQTELI" e togava ne6to v men se s4upi,neznam napravo poludqh.cqla vakanciq sam se sdarjal da ne pla4a da ne taja daje tragnah s druga za da ubiq mukata ama ... NE NE I NE.Ne mojeh da q zabravq.kogato se celuvah s novoto si gadje si predstavqh staroto,predi da zaspq se predstavqh staroto,sanuvah staroto.I taka cqla vakanciq...Posle po4na daskaloto(a tq e ot moq klas) i nqma6e kak da ne q sre6tam i si pisahme po 4ata i govorehme.edin den me pita "Za6to ne me gleda6 v o4ite??o6te li me haresva6??" I az kaza "Da".togava tq mi prizna svoqta gre6ka 4e cqla vakanciq e sajalqvala za frazata "SAMO PRIQTELI" i 4e kogato e razbrala 4e si imam drugo gadje e poludqla ot revnost.E ttogava za 2ri pat se po4uvstvah nai 6tastliviq 4ovek na zemqta,daje plakah ot radost.sled 3-4 dena mi kaza po ICQ 4e o6te ne znaela kakvo izpitva i az togava pak plakah li plakah
![]()
![]()
iskah da umra... PO kasno pak tragnahme i sega prodaljavame da sme zaedno no na momenti 4uvstvam 4e ne6to ima 4e ne6to krie ...To ima nqkoi hora ot klasa oito ne trqbva da znaqt za nas i tq umelo krie na6ata vraska i mn q e sram(dori pred tezi koito znaqt ne iska da q pregrana ili celuna... bilo q e sram ili sa 6teli da ni vidqt)neznam ve4e ... nemoga da spra da mislq za neq ... ne izdarjam... neznam haresva li me ili ne ponqkoga se darji super vljubeno a ponqkoga "uj 4e q e sram"e nqkakva ot4ujdena otdrapnata... MN pati sam si mislel da umra da se ottarva ... povqrvaite mi ISKAM iskam vsi4ko da svar6i tolkova mn q obi4am... samo za neq mislq...nemoga da u4a da mislq da se susredoto4a... pove4e ne iskam da se vljubvam NE ISKAM MRAZQ si jivota!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
![]()
.
P.S. ako ste si napravili truda da pro4etete tova pls otgovorete,kajete kakvo da pravq haresva li me ili ne...napravo neznam ve4e ne mi se jivee