.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 31
    OhMFG
    Guest

Kakvo e 4ustvoto da e v teb momi4eta ?

zdraveite az sym mom4e i mi e mnogo interesno da razbera kakvo e 4ustvoto da vi e v jenskiq polov organ. Prosto ne moga da si go predstavq. Ako mojete da go obesnite mnogo 6te vi blagodarq!

Мега фен
    Никой не може да ти го опише.

ako uspeesh da mi obqsnish kakwo e edno momiche da ti prawi s*irka da si e neq.. ne zawismo kade shte se opitam i az da ti obqsna kakwo e obratnoto chuswsto .. \/
    poor is the man whose pleasures depend on the permission of another

OhMFG
    Guest
    ami 4ustvoto e takova: sqka6 leko gadeli4kane, prohlajdane i priqtni laski po nai 4ustvitelnite mesta ot 4lena. A kato svyr6va6 e pak leko gadeli4kane i ne6to drugo. Ne e lesno no misla 4e vse po nqkakav na4in 6te moje da se obqsni

Мега фен
    "Леко гъделичкане и приятни ласки по най-чувствителните места на члена" не е обяснение какво изпитваш! Удоволствието не може да се опише!

Супер фен Аватара на rowzz
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от `Death`Whore`
    "Леко гъделичкане и приятни ласки по най-чувствителните места на члена" не е обяснение какво изпитваш! Удоволствието не може да се опише!
    до колкото разбрах въпроса не беше "опишете удоволствието" а какво е усещането там отзаде.. ?!
    Искам да бъде точно както едно време, не всеки които ме срещне да гледа да вземе, да смуче, да бяга това ли е играта.. добре тогава ти решаваш блъскаи си главата.. !

Мега фен
    Отзад е анусът, поне моят.

Град
    Варна
    Отзад е анусът, поне моят.
    настъпи момента да се устроумничи.. много добре разбра за какво става дума но както и да е.. надявам се афтора да е бил доволен..
    Искам да бъде точно както едно време, не всеки които ме срещне да гледа да вземе, да смуче, да бяга това ли е играта.. добре тогава ти решаваш блъскаи си главата.. !

Мега фен
    Само на мен ли темата ми звучи като "Опишете какво е да ви прободат с нож" или "Опишете какво е да те сърби"?

Град
    Варна
    Само на мен ли темата ми звучи като "Опишете какво е да ви прободат с нож" или "Опишете какво е да те сърби"?
    окей жена.. беше интересна до един момент.. момента в който пишеш само да ти са трупат бутилките в завода за стъкло там отлево на монитора.. просто си замълчавам.. явно с тебе нормален разговор не може да се проведе, ноо както и да е.. живи и здрави и са надяам до утре да измислиш нещото.. нещото = отговора на темата..
    аз лягам щото утре съм сефте смяна на даскало !..

Abe 4ovek kak moje da zadava6 katuv vapros? koi spored tebe 6te moje da ti otgovori? kakvo e 4uvstvoto.... Az ne moga da go opi6a ako nqkoi moje...

Когато сърцата се разделят, няма смисъл ръцете да останат една в друга.

плати на някой батко много пари... наведи се... разтвори бузки и ще разбереш
    Ама сте големи двуличници!
    Някой ще отвори някоя тема и ще му се скарате, че вече има такава... следващия път ще пише в по-стара тема, за да не отваря нова... и пак ще му се скарате.....
    МИ ОСВЕН ЗАКЛЮЧЕТЕ ЦЕЛИЯ ФОРУМ... ИМА ВСИЧКО В НЕГО!

Фен
    Град
    XaCKoBo
    Доколкото съм чувал ЖЕНИТЕ изпитват десеторно по-голям кеф от нас!

Супер фен
    Град
    Burgas
    i mn 6te mi e interesno da pogovorq s 4oveka koito ti go e kazal tva. toi sigurno po edno vreme e imal jenski polov organ i e izpitval edno, posle si e pri6il muji polov organ i e probval pak ? ne moje6 da sravnqva6 2 ne6ta, koito osven 4e sa "nesravnimi" a sa i "neizmerimi" .....

Не е важно да умреш за родината си ...
    Важно е да накараш врага да умре за своята !!!

Никой не може да ти го опише.
    podkrepqm

[size=10][b]

Guest
    Цитирай Първоначално написано от [CSKA
    f0r3v3r]
    окей жена.. беше интересна до един момент.. момента в който пишеш само да ти са трупат бутилките в завода за стъкло там отлево на монитора.. просто си замълчавам.. явно с тебе нормален разговор не може да се проведе, ноо както и да е.. живи и здрави и са надяам до утре да измислиш нещото.. нещото = отговора на темата..
    Абе пич, к'во само се разпореждаш тука, ако нямаше никой в тоя форум, нямаше да има на кой да пишеш и по тоя начин нямаше да има на кой да се правиш на гъзар и да избираш на комплекси. Потребителите са ти най-ценното нещо, не ги губи.

Повече от фен
    Мне, не само на теб!

Супер фен
    e kakvo e ...kef i za 2 ta pola

I'm gonna do what ever I want,so why to risk it ?

Супер фен Аватара на rosskata
    Град
    Варна, Морето, Сините Вълни...
    Еми то е... Като да е вътре в теб. Нещо такова...
    Ае пич как я мислиш ти тая работа...
    1. Човек се ражда изморен и живее за да си почине.
    2. Ако видиш някой да си почива помогни му.
    3. Работата е свещена. Не я докосвай!
    4. Когато изпиташ желание да работиш,седни и чакай да ти мине.

А какво е като ти правят свирка, обясни веднага ...
    2т. забрана за ползване на профил

Еба ти тъпата тема.Човек ,много тъп въпрос!

Повече от фен Аватара на akademika
    Град
    Сливен
    Ne sym momi4e oba4e moga da obqsnq nqkoi ne6ta ,purvo frikciite po polowiq organ i na dwata pola rano ili kysno dovejdat do priliw na mnogo kruw w mozuka (tn orgazum). Weroqtno orgazmut e ednakukuw i pri dwata pola no 4oweka iska6e prosto da popita kakwo e purwona4alnoto use6tane obqsneno s priblizitelni sredstwa kato :
    syrbene,swyrh4uwstwitelnost,gydel,bolka(rqzka,typa ) i tn

Град
    Сливен
    МнениеПуснато на: Сря Мар 22, 2006 3:37 pm Заглавие:
    Еба ти тъпата тема.Човек ,много тъп въпрос! Laughing
    spored men temata ne e typa a iziskwa seriozni razsujdeniq i vruzki koito qwno nqkoi hora ne prawqt.Kato cqlo zasqga dosta osnowen wupros.

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Цитирай Първоначално написано от [CSKA
    f0r3v3r]
    Абе пич, к'во само се разпореждаш тука, ако нямаше никой в тоя форум, нямаше да има на кой да пишеш и по тоя начин нямаше да има на кой да се правиш на гъзар и да избираш на комплекси. Потребителите са ти най-ценното нещо, не ги губи.
    omg, pi4a ti kaza da spresh da ostroumni4ish, ti pak produljavash
    zabelqzal sum, 4e samo prostotii pishesh i rqdko kazvash neshto smisleno

ps: evala na akademika

Град
    Сливен
    blagodarq pi4 !

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си