- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Kakvo e 4ustvoto da e v teb momi4eta ?
zdraveite az sym mom4e i mi e mnogo interesno da razbera kakvo e 4ustvoto da vi e v jenskiq polov organ. Prosto ne moga da si go predstavq. Ako mojete da go obesnite mnogo 6te vi blagodarq!
Никой не може да ти го опише.
ako uspeesh da mi obqsnish kakwo e edno momiche da ti prawi s*irka da si e neq.. ne zawismo kade shte se opitam i az da ti obqsna kakwo e obratnoto chuswsto .. \/
poor is the man whose pleasures depend on the permission of another
ami 4ustvoto e takova: sqka6 leko gadeli4kane, prohlajdane i priqtni laski po nai 4ustvitelnite mesta ot 4lena. A kato svyr6va6 e pak leko gadeli4kane i ne6to drugo. Ne e lesno no misla 4e vse po nqkakav na4in 6te moje da se obqsni![]()
"Леко гъделичкане и приятни ласки по най-чувствителните места на члена" не е обяснение какво изпитваш! Удоволствието не може да се опише!
до колкото разбрах въпроса не беше "опишете удоволствието" а какво е усещането там отзаде.. ?!Първоначално написано от `Death`Whore`
Искам да бъде точно както едно време, не всеки които ме срещне да гледа да вземе, да смуче, да бяга това ли е играта.. добре тогава ти решаваш блъскаи си главата.. !
Отзад е анусът, поне моят.
настъпи момента да се устроумничи.. много добре разбра за какво става дума но както и да е.. надявам се афтора да е бил доволен..Първоначално написано от `Death`Whore`
Искам да бъде точно както едно време, не всеки които ме срещне да гледа да вземе, да смуче, да бяга това ли е играта.. добре тогава ти решаваш блъскаи си главата.. !
Само на мен ли темата ми звучи като "Опишете какво е да ви прободат с нож" или "Опишете какво е да те сърби"?
окей жена.. беше интересна до един момент.. момента в който пишеш само да ти са трупат бутилките в завода за стъкло там отлево на монитора.. просто си замълчавам.. явно с тебе нормален разговор не може да се проведе, ноо както и да е.. живи и здрави и са надяам до утре да измислиш нещото.. нещото = отговора на темата..Първоначално написано от `Death`Whore`
аз лягам щото утре съм сефте смяна на даскало !..
Abe 4ovek kak moje da zadava6 katuv vapros? koi spored tebe 6te moje da ti otgovori? kakvo e 4uvstvoto....Az ne moga da go opi6a ako nqkoi moje...
Когато сърцата се разделят, няма смисъл ръцете да останат една в друга.
плати на някой батко много пари... наведи се... разтвори бузки и ще разбереш![]()
Ама сте големи двуличници!
Някой ще отвори някоя тема и ще му се скарате, че вече има такава... следващия път ще пише в по-стара тема, за да не отваря нова... и пак ще му се скарате.....
МИ ОСВЕН ЗАКЛЮЧЕТЕ ЦЕЛИЯ ФОРУМ... ИМА ВСИЧКО В НЕГО!
Доколкото съм чувал ЖЕНИТЕ изпитват десеторно по-голям кеф от нас!
i mn 6te mi e interesno da pogovorq s 4oveka koito ti go e kazal tva. toi sigurno po edno vreme e imal jenski polov organ i e izpitval edno, posle si e pri6il muji polov organ i e probval pak ? ne moje6 da sravnqva6 2 ne6ta, koito osven 4e sa "nesravnimi" a sa i "neizmerimi" .....
Не е важно да умреш за родината си ...
Важно е да накараш врага да умре за своята !!!
Абе пич, к'во само се разпореждаш тука, ако нямаше никой в тоя форум, нямаше да има на кой да пишеш и по тоя начин нямаше да има на кой да се правиш на гъзар и да избираш на комплекси. Потребителите са ти най-ценното нещо, не ги губи.Първоначално написано от [CSKA
Мне, не само на теб!Първоначално написано от `Death`Whore`
![]()
e kakvo e ...kef i za 2 ta pola![]()
I'm gonna do what ever I want,so why to risk it ?
Еми то е... Като да е вътре в теб. Нещо такова...
Ае пич как я мислиш ти тая работа...![]()
1. Човек се ражда изморен и живее за да си почине.
2. Ако видиш някой да си почива помогни му.
3. Работата е свещена. Не я докосвай!
4. Когато изпиташ желание да работиш,седни и чакай да ти мине.
А какво е като ти правят свирка, обясни веднага ...![]()
2т. забрана за ползване на профил
Еба ти тъпата тема.Човек ,много тъп въпрос!![]()
Ne sym momi4e oba4e moga da obqsnq nqkoi ne6ta ,purvo frikciite po polowiq organ i na dwata pola rano ili kysno dovejdat do priliw na mnogo kruw w mozuka (tn orgazum). Weroqtno orgazmut e ednakukuw i pri dwata pola no 4oweka iska6e prosto da popita kakwo e purwona4alnoto use6tane obqsneno s priblizitelni sredstwa kato :
syrbene,swyrh4uwstwitelnost,gydel,bolka(rqzka,typa ) i tn
![]()
spored men temata ne e typa a iziskwa seriozni razsujdeniq i vruzki koito qwno nqkoi hora ne prawqt.Kato cqlo zasqga dosta osnowen wupros.МнениеПуснато на: Сря Мар 22, 2006 3:37 pm Заглавие:
Еба ти тъпата тема.Човек ,много тъп въпрос! Laughing
omg, pi4a ti kaza da spresh da ostroumni4ish, ti pak produljavashПървоначално написано от Анонимко
zabelqzal sum, 4e samo prostotii pishesh i rqdko kazvash neshto smisleno
ps: evala na akademika