- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Как реагират родителите ви?
taq pa "hodite li na neshto"![]()
![]()
![]()
Lelee nauchi se da se izkazwash !
Занимавам се с доста неща извън учебно време и наште ме подкрепят напълно, макар че като се замисля, те за доста от тях не знаят![]()
...На колене той моли я,
не зная как да ти го обясня.
Става дума,че не искам нищо повече от това
да остарея заедно със теб,
да ме направиш по-добър човек!
Тръгваме боси,пътят не е лек,
но сега ще бъдеш мое слънце,
аз пък-слънчоглед!
Ами преди ходех на модерен балет, но на майка и омръзна всяка седмица да ме води на концерти ...И се отписах, защото балетът не се развиваше, цяла година въртим 2-3 танца, а и ми писна от неорганизацията на госпожата
После ходех на лека атлетика, обаче мн се уморявах и се отписах. Сега мисля да ставам мъжоретка
![]()
..u кFo убuчьм ть нu крuя .. u .. кFо мраZuш мь .. хаХ ш сь напuq [`* ]
az ne xodq nikade i ne vuznamerqvam da xodq .... a sled daskalo sus fr
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ina4e te iskat da se zapisha na nqkfi xora tam i gluposti
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
БоЛКа Ли?-СеГа Я ВиДя!МьКа Ли?-СеГа Я РаЗбРа!EлА Ме ВиЖ ПрЕд ТеБ Ст0я с КьРвАВи РьЦе.BиЖ с УсМиВкА ТьПчА ТвОеТо СьРцЕ...МоЛи Се,ПлАчИ,КьРвИ В АдА ВаРвИ,ТаМ иЗгОрИ,оТ УжАС КрЕщИ и НаКрАя Сп0мНи Си За МеН и УмРи ..
Майка няма нищо против,даже тя искаше да ходя,на пиано,танци и нз си кфи още,но аз съм много мързелива![]()
![]()
Темата е от на баба ми времето.. едва ли авторката има още такива проблеми.
Аз тренирам баскет.
Кво да кажат? Кефят се, че спортувам, проблем ще се отвори, ако заеба уроците, а аз не го правя, така че...![]()
Миналата година учасвах в мн такива извънучебни занятия и нащи ми се караха, даже ми забраниха да ходя на баскетбол, но аз пак отивахСя не ходя никъде шот вече ми писна наистина
![]()
http://pleasehelp.hit.bg/
~Money, possession, obsession, present yourself, press your clothes... Comb your hair, clock in, you just can't win, just can't win!!! And the things you own, own you now!!!~
da
vseki den hodq na nqkade![]()
ponedelnik,srqda i petak - tae bo :P
vtornik i 4etvartak - tanci :P
Na6ite nqmat ni6to protiv![]()
Ами аз ходя на Журналистика, на Театрална изкуство (утре имам постановка даже) и в един литературен клуб. Нашите са си доволни от мен, само се притесняват дали ше имам време да си науча, но очевидно имам щом продължавам да си изкарвам 5 и 6
Тва ми запълва ежедневието, иначе кво - тря кисна с часове в нета или да бриша улиците и да попадна в някоя кофти компания
![]()
-Къде са хората - попита най-сетне Малкия принц. - Човек се чувства малко самотен тук
-Човек е самотен и сред хората - отвърна змията.