- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Какво би ви накарало да сложите край на живота си?
Има ли нещо, и ако да какво, което би ви накарало да сложите край на живота си?
Аз специално имам прекалено много мечти, за да го направя.
I’d give my all to have
Just one more night with you
I’d risk my life to feel
Your body next to mine
Cause I can’t go on
Living in the memory of our song
Доста пъти ми е било отвратително и съм си мислел, че няма изход, но никога не ми е хрумвало да се самоубия - при малко повече размисъл се намира решение![]()
По принцип нищо не може да ме накара да сложа край на живота си, но когато преди година и нещо гледах филма "Момиче за 1 милион долара"... мисля, че ако остана инвалид, както героинята, ако съм второ качество човек, ако не мога да извърша самостоятелно дори най-малките неща, сигурно ще предпочета да ме няма... не мога да си представя цял живот да бъда окована за легло или стол.![]()
ako katastrofiram ili izobshto neshto losho mi se slu4i i ostana invalid naistina bih go napravilano ne mislq 4e po drug povod bih
![]()
Първоначално написано от GLeZoRanA
Той ще го научи,ти пък ще го научиш него,аз ще те науча тебе,онзи пък ще научи мен-благословен да бъде този ден,когато всеки заблуден от лъча на познанието бъде озарен.
може би смъртта на някой мой близък или роднина който мн съм обичала![]()
Никога. Няма нещо, което да е достатъчно силно, за да ме накара да поискам да умра.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
ако изгубя вси4ките си приятели и роднини.....
ОБИЧАМ БЪЛГАРИЯ!!!
Ами има,например ако ми се провали живота по-нататък,макар че и сега не е много розов,дори и да знам че има хора с много по-важни и съществени проблеми от моите.
НЯМА, аз съм убедена в себе си и мисля, че няма неща които не мога да преодолея, да се справя с тях или да променя. Смятам само, че психически слабите и слабохарактерни хора са способни на такива постъпки!
Трябва да причиня нещо непоправимо на човек, когото ценя и обичам, за да се самоубия. Просто няма да мога да понеса вината. Иначе мисълта за самоубийство ми е минавала през ума, но винаги съм откривал поне една причина да не го направя и да продължа да живея.
"Music, sweet music, I wish I could caress, caress, caress..."
Нищо аз съм безсмъртен![]()
![]()
![]()
при мен мноо лесно нещо ше ме искара извън себе си ииииии всичко е възможно да напраа!
Няма такова животно,което би ме накарало да умра.
Няма такова нещо!
kLaSaTa Ne sE kUpUvA s kInTi!
Засега няма такова нещо, което би ме накарало да сложа край на живота сиКолкото и да е един живот живеем
![]()
![]()
Не бих посегнала на живота си,каквото ще да става.Прекалено много се обичам![]()
![]()
Yellow diamonds in the light... and we’re standing side by side... as your shadow crosses mine... What it takes to come alive?
Нищо не би ме накарало доброволно да се откажа от живота си.Независимо какво става в него,винаги всичко може да се промени.И без това след 60-70 години ще си умра без чужда помощ,трябва ли сега да приключа всичко?А колкото до самоубийствто,то е само безвъзвратно и глупаво решение на временен проблем.
Аз си знам, че психиката и нервите ми са мн слаби така, че има твърде много неща, които биха ме накарали да се самоубия. Просто се опитвам да не се поддавам на временни импулси, защото знам, че после ще съжалявам... Самоубиеш се веднъж и после, цял живот умряла.
No man for any considerable period can wear one face to himself and another to the multitude, without finally getting bewildered as to which may be the true.