- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Родителите и компютъра ...
По колко време на ден прекарвате на компютъра?А ваще казват ли ви нещо по отношение на това?
Аз прекарвам по 2 часа на ден..след училище...от 20:00 до 22:00 ...
Майка ми вчера ми се обади по телефона и ми каза (цитирам) :
"Защо ли ми се струва, че злоупотребяваш с интернета и компютъра?!Май е време да го махнем!"![]()
![]()
За какво говорим по дяволите?!
Мисля, че е време да я освободя от задължението да ми прави забележки...![]()
az dokato ucheh prekarvah 24\7 pred pcto
mn dobre mi beshe
v pylna neorientaciq
Моля ?!
Различно.Нямам определено време,колкото ми се седи,толко седя![]()
По около 5часа, но разкъсано. Преди доста време ми мрънкаха, вече не.
Във пяната на муле със самар,което е скопено със ритници,във лигите на котарака стар,без кьорав зъб, със белнали зеници,(затуй лови насън маймуни с трици!)...
седа по колко си искам и никой не ми мрънка![]()
Каж1 и че пАк щ3 заКъSн33ш!ОбяСн1 и ч3 ОsТаwаш S MeN,ЗащОтО Т1 и Аз ТрЯбwА Da S3 ля-ля-ля!!!
хх аз на времето преди 5 години като ми земаха компа беше в хола и киснех по цяла нощ пак ми пискаха ама не съм ги слушал почти никога.. :П ^:^
i na men ne mi davat no maximum stoq na kompa po 5 4asa (slu4va lo se e i cql den) no ne moga as na edno mqsto !!!! i za tva ne mogaa da stoq tam s 4asove
Не ми мрънкат аз или съм на вън или на компа.Даже майка ми съм я чувала да казва цитирам "По добре на компютъра да знам че е в къщи от колкото по улиците",но пък страно и за излизането не ми правят проблем ддз странна работа
Аз преди киснех повече. Сега прекарвам макс 2-3 часа. Дотъпява ми. Иначе.. не ми държат сметка колко време прекарвам на компа.
Нямам наложени ограничения, но гледам да не прекалявам с висенето.
You are broken, I can fix you...
колкото искам,понякога мрънкат ама...![]()
Шофирай разумно - стигни жив!
Първоначално написано от {}SwEeT{}dOlL{}
Суетата.Моят любим грях.
абе доста си губя времето и майка ми явно го вижда....непрекъснато ми повтаря,че ще ми спре нета...![]()
ми нямам определено време .. но доста седа на компа .. говора че той винаги си е пуснат .. а един път лятото щото не бях изчистила и тъй като имам лаптоп и майка ми то беше скрила ама тати каза че е некъде в апартамента и аз го изрових![]()
![]()
Първоначално написано от Dessynka
98% оТ млАдОто ПокОлЕНие сЛуШа чАлГа!
АкО Си оТ оНезИ 2% КоиТо Я мРазЯт, сЛожИ ТовА в ПоДпиСа си!
~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~
LoVe YoU sOoOoOo MuCh...
ооо и аз имам същия проблем и също се чудя какво да правя
аз едвам издържам без комп цееелия ден а наще искат и да ми намалят времето
всички мои съученици седят до 11-12 часа а аз до 10 и ми некфо такова гадно, а мама казва че трябвало да спя поооовече![]()
Първоначално написано от desert_rose''''....
❝ Аз те моля, затвори очи,
ти недей да плачеш, знам че те боли,
от мойта стая бяла с безброй врати
защо избяга?..❞
moite hora zloupotrebqvat na men edva mi se sabira i 2 chasa![]()
![]()
![]()
Около 2-3 часа, и аз гледам да не прекалявам заради очите
Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”
Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.
Еми свикнаха нямам какво да ми се карат ! Като се върна от училище сядам ,,правя малка почивка и после пак , понякога седя и по цял следобяд,, Карат ми се единствено , когато имам работа и не си я върша или несъм си научила , ако съм си изпълнила задълженията и научила няма проблеми и цяла нощ да седя.
![]()
♫ Beautiful.. ♫
Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
че те обичам както никой друг,
искам те, искам да си тук!
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.
Ми не ми мрънкат, щото не седя много![]()
nicolepcd