.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 35 от общо 35
    taq pa "hodite li na neshto" Lelee nauchi se da se izkazwash !

Супер фен Аватара на ycMuBkaTa
    Град
    Beyond the door, there`s peace, I`m sure,and I know there`ll be no more...tears in heaven
    Занимавам се с доста неща извън учебно време и наште ме подкрепят напълно, макар че като се замисля, те за доста от тях не знаят
    ...На колене той моли я,
    не зная как да ти го обясня.
    Става дума,че не искам нищо повече от това
    да остарея заедно със теб,
    да ме направиш по-добър човек!
    Тръгваме боси,пътят не е лек,
    но сега ще бъдеш мое слънце,
    аз пък-слънчоглед!

Ами преди ходех на модерен балет, но на майка и омръзна всяка седмица да ме води на концерти ... И се отписах, защото балетът не се развиваше, цяла година въртим 2-3 танца, а и ми писна от неорганизацията на госпожата После ходех на лека атлетика, обаче мн се уморявах и се отписах. Сега мисля да ставам мъжоретка
    ..u кFo убuчьм ть нu крuя .. u .. кFо мраZuш мь .. хаХ ш сь напuq [` * ]

Повече от фен
    az ne xodq nikade i ne vuznamerqvam da xodq .. .. a sled daskalo sus fr ina4e te iskat da se zapisha na nqkfi xora tam i gluposti
    БоЛКа Ли?-СеГа Я ВиДя!МьКа Ли?-СеГа Я РаЗбРа!EлА Ме ВиЖ ПрЕд ТеБ Ст0я с КьРвАВи РьЦе.BиЖ с УсМиВкА ТьПчА ТвОеТо СьРцЕ...МоЛи Се,ПлАчИ,КьРвИ В АдА ВаРвИ,ТаМ иЗгОрИ,оТ УжАС КрЕщИ и НаКрАя Сп0мНи Си За МеН и УмРи ..

Майка няма нищо против,даже тя искаше да ходя,на пиано,танци и нз си кфи още,но аз съм много мързелива

Мега фен Аватара на Pedigree
    Град
    на стола
    Темата е от на баба ми времето.. едва ли авторката има още такива проблеми.

Аз тренирам баскет.
    Кво да кажат? Кефят се, че спортувам, проблем ще се отвори, ако заеба уроците, а аз не го правя, така че...

Миналата година учасвах в мн такива извънучебни занятия и нащи ми се караха, даже ми забраниха да ходя на баскетбол, но аз пак отивах Ся не ходя никъде шот вече ми писна наистина
    http://pleasehelp.hit.bg/
    ~Money, possession, obsession, present yourself, press your clothes... Comb your hair, clock in, you just can't win, just can't win!!! And the things you own, own you now!!!~

da

vseki den hodq na nqkade

ponedelnik,srqda i petak - tae bo :P

vtornik i 4etvartak - tanci :P

Na6ite nqmat ni6to protiv

Град
    Шумень
    Ами аз ходя на Журналистика, на Театрална изкуство (утре имам постановка даже ) и в един литературен клуб. Нашите са си доволни от мен, само се притесняват дали ше имам време да си науча, но очевидно имам щом продължавам да си изкарвам 5 и 6 Тва ми запълва ежедневието, иначе кво - тря кисна с часове в нета или да бриша улиците и да попадна в някоя кофти компания
    -Къде са хората - попита най-сетне Малкия принц. - Човек се чувства малко самотен тук
    -Човек е самотен и сред хората - отвърна змията.

Наще винаги ме подкрепят

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си