.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 28
    Супер фен Аватара на rowzz
    Град
    Варна

До кога Чавдари !?..

е де.. докога ше са друсаме в потните чавдаринки по 80 човека на куп и секи да са държи за другия да не падне мама му стара.. във варна е пълно с тез лайняните рейсове и просто не издържам..
    още нямам книйка ама догодина кат я зема ше откача ).. и така де.. темата нямаше въпрос а беше само в знак на протест с/у произведените преди гражданската война афтобуси с криви джанти на червени райета..
    Искам да бъде точно както едно време, не всеки които ме срещне да гледа да вземе, да смуче, да бяга това ли е играта.. добре тогава ти решаваш блъскаи си главата.. !

Голям фен
    Град
    Plovdiv
    Много сте назад. В Софийските има вече телевизори

Цитирай Първоначално написано от Fena
    Хахаха, но си има и Чавдарки!!! Рядко се случва да пуснат такива, мдам, но се случва! Само че са едни такива...по-дълги от този на снимката и целите са изцяло червени. Попадала съм на такива и 83, и 11, и 102...

Голям фен
    Град
    Plovdiv
    Е те тея дългите червените са си класика. Икаросите са това. Преди цялата линия на 604 беше такава. Това как набира по Цариградско не е реално Тресе се цялото ама няма трошене...бяха страхотни наистина Тоя звяр не можеше и да се напълни. Сега сложиха тея новите мерцедеси дето може да се накланя на всички посоки. Гъзария голяма Ама ги пазят кретените. По Цариградско ми се натяга с 40 А и икаросите вече ги пускат само когато има мач Левски - ЦСКА

Супер фен Аватара на rosskata
    Град
    Варна, Морето, Сините Вълни...
    Май говориш за друга Варна човек...
    Пътувам всеки ден, единствената "Чавдарка" която съм виждала се движи по линията на 20. Аз си пътувам със 148 и 20 , и автобусчетата са си бомба- особено тез на транстриумф с телевизорчетата. \/

А, сетих се, чавдар(пак един,най много 2 да са) има и по линия 48.
    Между другото Къде ПО ДЯволите ходи тоя автобус
    1. Човек се ражда изморен и живее за да си почине.
    2. Ако видиш някой да си почива помогни му.
    3. Работата е свещена. Не я докосвай!
    4. Когато изпиташ желание да работиш,седни и чакай да ти мине.

Повече от фен
    Град
    Просто един Аспаруховки противен тип! ;]

Re: До кога Чавдари !?..

Цитирай Първоначално написано от [CSKA
    f0r3v3r]
    е де.. докога ше са друсаме в потните чавдаринки по 80 човека на куп и секи да са държи за другия да не падне мама му стара.. във варна е пълно с тез лайняните рейсове и просто не издържам..
    още нямам книйка ама догодина кат я зема ше откача ).. и така де.. темата нямаше въпрос а беше само в знак на протест с/у произведените преди гражданската война афтобуси с криви джанти на червени райета..
    Тъпп не ми са прай ти не се возиш на тях

Роската, номер 2 има към 3 чавдарки.. и най-се кефя сутринта закаснявам за даскало 7:10 да дойде някой Чавдар ахаахха закаснявам, ма поне са сабуждам

it's like a kiss; it's like a joke; it's like a miss to feel the smoke; it's like a dream but it is green; it's like the missing point and this is JOINT

Супер фен Аватара на rowzz
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от rosskata
    Май говориш за друга Варна човек...
    Пътувам всеки ден, единствената "Чавдарка" която съм виждала се движи по линията на 20. Аз си пътувам със 148 и 20 , и автобусчетата са си бомба- особено тез на транстриумф с телевизорчетата. \/

А, сетих се, чавдар(пак един,най много 2 да са) има и по линия 48.
    Между другото Къде ПО ДЯволите ходи тоя автобус
    48 ходи от Пристанището(морска гара) и отива на горе по кварталите.. Владиславово, възраждане.. някъде на там ходи ама незнам точно линията..
    ама чавдарите са много.. се още са много и не издържам.. ноо както и да е..
    Искам да бъде точно както едно време, не всеки които ме срещне да гледа да вземе, да смуче, да бяга това ли е играта.. добре тогава ти решаваш блъскаи си главата.. !

Мега фен
    Град
    София, Лозенец
    ...за съжаление в супер малко автобуси!

Ники Транстриумф
    Guest
    Транстриумф са най-добрите. Не го казвам, щото съм част от Транстриумф (ТТ за по-кратко). Дапа са пълни с боклуци. ТТ ще има 30 нови Меркавим на ТТ. Събленения прототип на новите (зелените МВ О 405). Те са на 3-4 години. 409 от 01.10.2006 год. ще е до Ривиера. Но можеби ТТ ще подхване цялата линия

Супер фен
    Хаххаха аз пък секи ден си се клата 5 мин с него.Чавдарче, чавдарче ама вдига доста.Пък и шофьора е печен
    Неподходящ размер на снимка в подпис!

Голям фен
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от p4elata_brumze
    ...за съжаление в супер малко автобуси!
    Ами то и в на една от компаниите също има, но май пускат само реклами.
    110 Mo6nо бан поради системни нарушения на 8 и 11 точка повторно след бан на предишен профил.
    80.95.22.55
    84.43.153.36

Супер фен Аватара на LunaTriCk
    Град
    Anfield
    Какво е това голямо, червено, пълни се и се празни ?
    Отг. Автобус Чавдар.

Преди и аз се друсах с пенсионерите в 2-ката за даскало ама добре, че взех книжка и по-рядко ми се случва. Иначе доколкото знам, вече почти няма такива из града. Мен лично много ме беше страх да влиза в Чавдар. На път към Аспардухуво за даскало, като почнеше да се тресе имах чувство, че ще се разпаднем, ако шофьора дигне над 50. Но, все пак ми беше забавно вечер, когато в автобуса сме само шофьора, кондуктура и още 2 човека в края на смяната му. Така караше, че сякаш му е за последно..."Да минеш моста за 10 секунди" беше направо филма.

Супер фен Аватара на Momchence
    Град
    София
    Хихихи аз като бях във Варна съвсем наскоро ги видях тея автобуси и ми стана много топло на душата отдавна не ги бях виждал и ми стана едно такова весело. Според мен пък си имат чар и то не малък...би било яко да ги реставрират и да ги пуснат за туристите
    Тфа е много кофти че във Варна не можеш да патуваш гратис
    Един приятел ми разква как като бил във Варна и не знаел нали и се качва и идва някфа лелка и му подава билет а той и вика "не мерси, аз съм гратис" и тая му се разкрещяла и си платил
    Birdy birdy in the sky dropped a poopy in my eye, I don't worry I don't cry, I'm just happy that caws can't fly!

Супер фен Аватара на LunaTriCk
    Град
    Anfield
    Цитирай Първоначално написано от Momchence
    Хихихи аз като бях във Варна съвсем наскоро ги видях тея автобуси и ми стана много топло на душата отдавна не ги бях виждал и ми стана едно такова весело. Според мен пък си имат чар и то не малък...би било яко да ги реставрират и да ги пуснат за туристите
    Тфа е много кофти че във Варна не можеш да патуваш гратис
    Един приятел ми разква как като бил във Варна и не знаел нали и се качва и идва някфа лелка и му подава билет а той и вика "не мерси, аз съм гратис" и тая му се разкрещяла и си платил

ае, можеш ама много рядко.

Голям фен
    Град
    Варна
    Мразя ги Чавдарките!!Туй лято 5 пъти да съм се качил в автобус и петте бяха чавдари

Повече от фен
    Град
    ;]
    Цитирай Първоначално написано от LunaTriCk
    Какво е това голямо, червено, пълни се и се празни ?
    Отг. Автобус Чавдар.

Преди и аз се друсах с пенсионерите в 2-ката за даскало ама добре, че взех книжка и по-рядко ми се случва. Иначе доколкото знам, вече почти няма такива из града. Мен лично много ме беше страх да влиза в Чавдар. На път към Аспардухуво за даскало, като почнеше да се тресе имах чувство, че ще се разпаднем, ако шофьора дигне над 50. Но, все пак ми беше забавно вечер, когато в автобуса сме само шофьора, кондуктура и още 2 човека в края на смяната му. Така караше, че сякаш му е за последно..."Да минеш моста за 10 секунди" беше направо филма.
    преставам си колко време ти е трябвало за да го напишеш ;щ
    от чавдарка по убаво си нема ;П

Вече не ме интересува какви са рейсовете по технически причини Пак дано спрат тез боклуци чавдарите, че само се пречкат

Повече от фен
    Ауу, класика е някоя чавдарка да засили преди моста, и нали знаете за скокчето преди спирката на КЗ-то......като мине по-бързичко така отлепяш от седалката, че чак в тавана може да се удариш. :P
    Зимата е най-интересно - ако въобще запали автобусчето, то е гарантирано, че вътре няма да е по-топло отколкото навън. Радвам се че вече не ползувам автобус, `щото работъ наблизо
    Ползва търсачката.

Guest
    Цитирай Първоначално написано от King of Kings
    Мразя ги Чавдарките!!Туй лято 5 пъти да съм се качил в автобус и петте бяха чавдари

Мега фен Аватара на bulgarche
    Град
    Стара Загорка
    Стига сте изравяли стари теми бре!
    Пък и "Чавдар" си е супер машинка Аз по такива съм отраснал, но за жалост вече ги няма. Сега само икарусчетата, ама те са гадни.
    Няма значение какво е, важното е да те закара от точка А до точка Б !!!
    Пък и Made in Bulgaria
    А защо всички казвате "рейс" когато "говорите" за автобус?

Голям фен
    Град
    MarSsS....е хуу де...БуРгАСсС де
    v Bugras nqma 4avdariiii .............mai
    Admin-Coki:
    неподходящ размер на снимка в подпис
    / широчина/.

Мега фен Аватара на koalka
    Е тука в София няма такива по градския транпорт или поне аз не съм виждала, но спокойно и аз се возя в Икаруси, в някои от които няма парно и....

Супер фен
    Град
    VCHC
    Бе къде е пълно всичко с Чавдарки?!? Вече почти всичко по линия 48 е Рено и Мерцедес. Да са останали 2-3 живи Чавдара по тази линия. То тва си е атракция обаче. Навън вали - покрива тече. Навън спира да въли - покрива обаче продължава да тече . Много се кефя на шофьорите... -Включи бе миличко, включи бе, айде бе включи бе.... ВКЮЧИ БЕ МАЙКА ТИ ДА *** Също е много култово как се натиска съединителя... То човека скача върху него ама не... не ебава
    Имаше едно Чавдарче къде беше с изкарана 10 литрова туба от минерална вода с резнато дъно. Надолу един маркуч който влиза някъде в двигателния отсек. Шофьора по някое време изпищява на умряло дай водааааааа и гледаш как контрольорката търчи с една туба и пълни с канче. Съща така веднъж бях свидетел на една драма... Жена... малко по натруфена от нормалното се държи горе и автобуса спира малко по рязко (до колкото може да спре рязко). Старите изгнили тръби нещо не им хареса и едната що да не се изкърти от държача. Оная за общочовешко щастие и смях и нейно пълно нещастие се размаза доста брутално долу.
    Много ще се радвам ако остане някое друго Чавдарче...

Супер фен Аватара на In4iTu_
    Град
    Варна
    3 години пътувах с Чавдарчета до старото даскало...не съм умряла, но през зимата, когато вали и е студено, беше наистина Ад... В следващите 4 години се надявам да не попадна в такъв вид "превозно средство"...Сега пътувам със 148 и съм доволна...топло е и вътре не вали (е добре де, малко)
    The journey never ends.
    Love is like the wind. You can't see it but you can always feel it!
    Take a risk. Dare to move. Love is a leap of faith.

Голям фен
    Град
    сега тук,после там
    чавдарчетата са ретро-връщат те към времето на бай тошо
    готино е,щото чувстваш атмосферата,сближаваш се с хората вътре докато се държите един за друг да не паднете
    готино е

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си