.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 48 от общо 48
    mi da vi kaja az sam [isala i predi 4e sam vlubbena v edno mom4e nqkade ot godina i prosto vsqka ve4er reva i se kasam za6to za nega az sam malka,mnogo mi e gadno,a horata okolo men kazvat 4e nqma smisal da si habq nervite za nqk'vo si mom4e,no sled kato az go obi4am i dokato toi e v sarceto mi nadali 6te go zabravq!!!!!!!!

Ето така! http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=33007
    Никак не ми беше лесно..костваше ми много усилия.
    To Be Good Is Not Good Enough,When You Dream Of Being Great!

Голям фен
    Град
    sofia
    dale4 ot o4ite-dale4 ot surceto.taka se zabravq nai-lesno

Тайната на музиката е че тя започва там, където думите
    свършват.

Guest
    trudno,no ne i nepostijimo...

:))))))))))

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    trudno,no ne i nepostijimo...
    ops tva bqh az

Супер фен
    Град
    in gloom of night
    според мен не е толкова лесно да забравиш някого когото обичаш, най-вече защото това ти се превръща в малка цел, просто с времето някакси всичко лека полека утихва, никой не казва че това става за 2 седници или 2 месеца...просто време
    "Целувка за лека нощ"

Супер фен Аватара на kobrichka
    Град
    ...Ада....
    Цитирай Първоначално написано от midnight...
    според мен не е толкова лесно да забравиш някого когото обичаш, най-вече защото това ти се превръща в малка цел, просто с времето някакси всичко лека полека утихва, никой не казва че това става за 2 седници или 2 месеца...просто време

napalno sam saglasna s teb =D>
    Всичко има край,след като е имало начало...Само споменът остава вечен,само той идва,когато всичко друго вече си е отишло...

Онова момиче..
    Guest

!

Първо,въобще не говорим за "забравяне",защото хората,към които сме имали специално отношение в нашия живот не се забравят! А и единствения начин(поне за който аз се сещам) е - амнезия!
    Не се впрягай,скоро ще се влюбиш пак..и пак....и пак...
    А и още нещо!Нищо незаслужава да се направи "на всяка цена"!

Онова момиче...
    Guest

!

По отношение на тези teen чувства нищо незаслужава да се прави "на всяка цена"

obi4aniq 4ovek vinagi 6te e v surceto ni,vse 6te ima ne6to,koeto da ni napmnq za nego,no s vremeto se svikva,sre6ta6 novi hora,vlubva6 se pak i pak i taka vseki ostavq 4ast ot sebe si v teb i te promenq.kolkoto i da iska6 da zabravi6,tova nqma da stane prosto 6te se primiri6,6te svikne6 s tova gadno 4uvstv,a sled vreme kato sre6tne6 drug 4uvstvoto 6te iz4ezne,no kogato vidi6 tozi 4ovek pak vsi4ko 6te ti se vru6ta sorry
    ...човек е това,което му остане, след като загуби всичко ...

Фен
    Град
    Kadeto si poiskam
    Nqma recepta za tva ...... s vremeto she stane i e vajno da ne go vijdash toq 4ovek ....
    Mnogo lud BMW i si4ko ostanalo deto edvam se dviji ....

Супер фен
    Град
    Baaaah! Vsi4ki sa pisali "In Hell"! E, kak ne sme se zasi4ali?!
    Ami, tova e lo6oto...
    Ne zabravq6. Vinagi si misli6 za nego i si go spomnq6.
    Sravnqva6 vseki sledva6t s nego
    Vremeto lekuva ne vsi4ko...

I'm not CRAZY! My reality is just different than yours...

Голям фен
    Град
    In the embraces of my favourite...
    Цитирай Първоначално написано от Sinister_Doll
    Ami, tova e lo6oto...
    Ne zabravq6. Vinagi si misli6 za nego i si go spomnq6.
    Sravnqva6 vseki sledva6t s nego
    Vremeto lekuva ne vsi4ko...
    lubovta e bolestta koqto samo smartta moje da zilekuva(ako e istinska )

Най-лесно забравям някой като намеря някой по-добър и се влубя в него...Като намарзиш някой по лесно се забравя....Лично аз вече 7 месец страдам за едно момче и нито друг нито намразване не помогна да го забравя ... явно имам нужда от още време
    Как Да Ти Кажа Че Те оБичАм,КоГатО Те ГледаМ с ДруГa Да ВърВиш?Как Да Ти КаЖа Че По ТеБ сЕ УвлИчаМ,КогАт0 с РадоСт Не Ме ПозДраВи?Как Да Ти Кажа Че По Теб КопНея, КоГато оБиДи БезБроЙ Ми Дари?Как Да Ти КаЖа чЕ НаСила Се Смея ЗащоТо ОтВъТре Ме БоЛии

T0n4et0
    Guest
    Az sam na drug princip.Moga da namrazq tozi koito sam obi4ala,ako razbera 4e e govoril ili pravil ne6to zad gurba mi.Kolkoto i da sum go obi4ala go namrazvam Oba4e ako sme se haresvali i sme durjali edin na drug tva ne se zabravq nikoga .Lubovta moje da iz4ezne s vremeto no ne i spomenite.A vseki ima takiva spomeni koito pazi v surceto si,i si spomnq za tqh s usmivka.

Повече от фен
    Град
    ямбол
    забравя се но не напълно ако продължава да те търси е мн трудно.аз съм в такава ситуация.имам приятел не е същия обича ме и аз до някъде. но забравянето става само с др връзка аз така направих и вече 8 мес съм щастлива,глези ме прави квот кажа всичко,аз съм с 5 год по малка но аз командвам.той е готов да се женим.но аз не!

Голям фен
    zabravq6 kogato mu doide vremeto....no nikoga nemoje6 da zabravish nqkogo s mislata trqbva da go zabrawa...vremeto...to pomaga mnogo
    Никога никой,няма да заслужи сълзите ми,а този който ги заслужи,никога няма да ме разплаче!!!

Супер фен
    Истинската любов никога не се забрвя...тя просто оставя късче от себе си вътре в теб
    "Това,което не ме убива,ме прави по-силен"-Фридрих Ницше

Ами трудно!
    Как иначе...

Повече от фен
    Град
    gr. Sofia
    nqma da go zabravish oba4e sled vreme 6te ti istinat 4ustvata kum tozi 4ovek !

Супер фен
    Ne mislq, 4e nqkoga 6te zabravq biv6iq si
    Obi4ah go s cqloto si surce i du6a, be6e vsi4ko za men...i dori i da buda s drug, vinagi 6te si te obi4kam, Venci
    Vupreki tova toi dori i da iska da sme pak zaedno, tozi put nqma da se poddam i nqma otnovo da pro6tavam...

Guest
    Цитирай Първоначално написано от sineoka_kukla
    Ne mislq, 4e nqkoga 6te zabravq biv6iq si
    Obi4ah go s cqloto si surce i du6a, be6e vsi4ko za men...i dori i da buda s drug, vinagi 6te si te obi4kam, Venci
    Vupreki tova toi dori i da iska da sme pak zaedno, tozi put nqma da se poddam i nqma otnovo da pro6tavam...
    i kfo e napravil 4e da ne pro6tava6

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си