- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- 2 години и 4 месеца без секс
Има и пикльовци, които решават, че са влюбени, а платонична любов няма.
Kogato obi4a6, moje da si dylgo s lubimiq 4ovek i da ne ste pravili sex, vse pak vsi4ko stava vzaimno, kogato i dvamata ste gotovi!
A na tozi pi4 moga samo da mu kaja, neznam 4ovek, qvno ima6 problem v ob6tuvaneto, sysvsem seriozno bez da se 6eguvam ti kazvam, 4e spored men trqbva da ide6 na psiholog, a v tova 4e ne si pravil seks ot 2 godini i polovina-nqma ni6to neredno v tova, problema kakto kazah e 4e ti kuca ob6tuvaneto, pone ot napisanoto s tva vpe4atlenie ostavam![]()
pi4.. stegni se i si hvani nqkoq pa4a da te iz4uka-4ekiqta NE E razre6enie!!!![]()
Ne moje Hui do kraia i dushata v Raia!!!
ами човек нормален си.. то лошо няма в тфа ама земи чукни некой путе шото аз ако бех на тфое место щех откача чесно..Първоначално написано от mafia_tuning
Искам да бъде точно както едно време, не всеки които ме срещне да гледа да вземе, да смуче, да бяга това ли е играта.. добре тогава ти решаваш блъскаи си главата.. !
Аз съм с подобен проблем. Но при мен е проблема е че съм на 20 години и от толкова не съм чукал жена.
Ей, тъпи пишлемета и това е! Аз лично съм издържал 17 години и няколко месеца без секс. Все още не съм умрял, много съм си готин, имам си сериозна приятелка, доста обожателки, не се оплаквам от живота си (или поне не относно жени, или ебане). Опасно е ако си умреш девствен, най-вече защото напоследък това не се възприема добре от общественото мнение. А като съвет от мен - наистина не е зле да намериш нещо да ебнеш, но ако наистина си претенциозен, то тогава скоро няма и да ебнеш. Имам един такъв приятел, дето е супер претенциозен и беше девствен до 19 годишна възраст. Абе, май ще се съглася, че кой подбира - мастурбира, но все пак не се шашкай, че не си ебал толкова време. Споко, не се умира от това!![]()
Левски шампион але але!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
??!?!?
Tova ne e problem be pi4!!!!Първоначално написано от Анонимко
![]()
Pyrviqt pyt e naistina specialen i moje bi prosto ne si nameril jenata s koqto da go napravi6, pri vse tova slu4aq tuk nqma ni6to ob6to s izgubvane na devstvenosta
Това е вярно,че си стеснителен и се притесняваш да си поискаш от някое момиче.Всеки е така в началото обаче после се свиква.Не чакай някое момиче да те хване за ръката и да ти каже ела да ме чукаш,просто не се надявай на това.Някои ти казаха за курвите,ми става и това намери си 50 лв. обади се в някой клуб,поръчай си една мадама и въпроса е решен.Ще ти държи влага доста време,при положение,че не си чукал момиче 2 години и 4 месеца.
Прави любов, а не война!!! Пий Кока-Кола, а не боза!!!
Аз на 14 бях с твоя проблем и да ти кажа направих го със 17 годишна,тя имаше доста стаж в секс-а.Просто дойде момента да останем сами и колкото и да се притеснявах си изпросих първото си чукане с момиче.Надявам се оставал си поне веднъж с момиче на саме.Абе искай си колкото и да те е срам,пък каквото дойдеПървоначално написано от Анонимко
Прави любов, а не война!!! Пий Кока-Кола, а не боза!!!