- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Do kolko ste sklonni da proshtavate ?
iznevqra n bih prostil osobeno ako e skrita ot men i ne mi se kaja za neq ... moje da se stigne i do 6amarite
Ami na mene ne mi se e slu4valo a ako slu4aino mi se slu4i da si hva6ta pytq i tva no no do izvestna stepen na ne6tata vsi4ko zavisi i ot 4oveka na koito trqbva da pro6tava6 zashtoto na edni hora as bih mogla da go prostq no na drugi nikoga a za iznevqrata sy6to zavisi koi e 4oveka koito ti e izneveril zavisi s koq i zavisi za kakyv vid iznevqra govorime
Не ме събличай с очи.Имаш ръце!!!
[ЧАЛГА`ФЕНОВЕ]`[ФУТБОЛНИ`СЪПРУГИ]
Първоначално написано от priti_kiti
Да мина да те взема или да взема да те мина?!:РрР~
Samo 6amar trqbva da mi zabie,posle 6te go napravq na ni6to.Az kakto treniram boen sport,6te go napravq na g*z.A ako mi izneveri da ne mi se mqrka pred o4ite,4e NQMA da dojivee utre i e hubavo,4e pove4eto mom4eta go znaqt tova za men.Zavisi i ot stepenta na iznevqra i dali 4oveka do men e vinoven ili nqkoq p**ka se opitva da ni skara ot revnost.Abe zavisi i ot nastroenieto mi-ako e dobro po-sklonna sam da prostq;ako e lo6o...lele male 6te mu ostavq spomen ta da me pomni cql jivot!Първоначално написано от Atika
![]()
“Simplicity is Beauty and Beauty is simplicity, nothing more, nothing less.”
-- http://www.youtube.com/watch?v=15uFb2wjxjg <3
Mislq che nqma neshto koeto nemoga da prostq ako vidq che choveka naistina sajalqva.Bih prostila za shamar iznevqra ili neshto podobno no otnosheniqta mi s tozi chovek shte se prostirat do edno ,,Zdrasti'' po ulicite nishto poveche.Na vseki mu se sluchva da sgreshi no ne vseki e v sastoqnie da prosti![]()
Децата плачат,Господ прощава.. Аз няма да плача,защото не съм дете,но няма да простя,защото не съм Господ .
ами не бих простила лъжа.. не зависимо каква![]()
педишния ми приятел лъжеше за най-различни глупости, даже незнаех как да си обясня лъжите му![]()
питам го "преди да се видим да не си пил", той ми казва, че не е и че просто е сънлив, щото става преди малко
точно след 5 мин. случайно дочувам да казва на ухото на един негов френд "...., че две не виждам"![]()
беше ме излъгал и за един телефон... уж ми вика, че тоя телефон майка му му го била взела
минават няколко дена и разбирам, че го е изгубил - ок, но в последствие ми казват, че тоя телефон шефа от работата му му го бил дал за няколко дена и той просто му го е върнал![]()
и до ся не проумявам за какво беше всичко тванито съм се държала зле, нито съм му забранявала да пие, нито пък съм му казвала "няма да ходиш еди къде си" или "с по-скъп телефон ще те харесвам повече"
![]()
прошавах му, прощавах му, обещаваше, че ще спре да ме лъже, а на следващия ден пак ми изтърси някаква уж невинна и малка лъжа, която обаче в последствие разкривах и, колкото и да беше нищожна, все пак ме ядосваше![]()
иначе, ако примерно приятелят ми ме бие, хм, тва също не бих го търпяла![]()
![]()
Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства.
Само времето доказва силата на Любовта.
Ако гаджето ми ме удари съм сигурна,че няма да успея да му простя.Плюс това ...ако веднъж го е направил,нищо няма да му попречи да го повтори.Колкото до изневярата....мисля,че нея по-лесно бих я преглътнала.А може би вината до някоя степен ще е и моя,щом приятеля ми търси при друг човек това,което аз не му давам...![]()
![]()
za 6amar ili iznevqra prosto ne mi se misli ko 6te napravqama nai gadno mi e prezritelno otno6enie kam men i kam ne6tata koito me radvat
![]()
евалата обаче... кой го казва... \m/Първоначално написано от priti_kiti
"група 13"
HandOfBlood (Worthless )
83.148.67.113
83.148.67.116
212.92.0.135
212.21.143.157
212.21.141.99
Първоначално написано от Atika
Ami spored men nai-neprostimoto neshto e lujata (iznevqrata.............)
Аз съм склонен да простя в рамикте на допустимото...примерно ако разбера че момичето ми се е целувало с някой ня купон може да го приема щото тогава тия нещша излизат внезапно и неможе да ги предвидиш...
Ами не знам,за изневярата всичко завичи от обстоятелствата,но въпреки това едва ли бих простил,поради простата причина,че аз самият за нищо на света,никога,при никакви обстоятелства(знам какво говоря) не бих изневерил.Също така за някоя голяма лъжа едва ли бих простил...но всичко си зависи де.
Изневяра бих простила само при положение, че той ми даде някакво що годе разумно обяснение защо го е направил. Макар че на мен 99% няма да ми се стори разумно. Но виж да ме удари - никога няма да му простя. По безброй много причини.
Ако се почувствам наистина много наранена, трудно бих простила.. а ако простя - то със сигурност няма да забравя и повтори ли се - КРАЙ. Като цяло съм на мнение, че не всичко може и си заслужава да се прости.
Денят настъпва и светлите лъчи
огряват ярко тоя свят огромен,
но аз посрещам изгрева с разплакани очи,
че всичко си остана тъжен спомен.
Ако ме удари или пък ме обиди по някакъв жесток начин!Тва никога няма да го простя,защото едно от нещата които търся в една връзка е уважението!За изневярата...бих я простила само ако този човек ми докаже че наистина ме обича,че онова е било само моментно,че никога повече няма да се повтори и че съжалява за постъпката си![]()
aKo ima neshto ot koeto nai mnogo me boli to e iznevqrvata no ako naistina obicham momcheto moje i da se vurna pri nego...vupreki slu4iloto se...se shte namerq za kakvo da se hvana i da zabravq...no vse pak e adski gadno
Ako si 4ela temata za koqto si mislq po-nadolo se okaza 4e momi4eto laje 4e preovili4ava i savsem leko q e drapnal,no neznam dali za edni i sa6ti temi si govorim kakto i da e.Az sam pro6tavala mnogo laji i kakvo li ne i 4estno kazano sega ne sajelqvam 4e sam prostila za6toto vseki pravi gre6ki i trqbva na 4ovek da mu se dade o6te edin 6ans.No estestveno vsqko ne6to si ima granici-tova e moeto mnenie.Първоначално написано от Atika
awe zavisi 4ovek ne znae kakvo bi napravil,dokato ne mu se slu4i; Mislq 4e bih prostila mnogo ne6ta bez dori da se zamislqm, prosto mrazq da taq lo6i 4uvstva kum horata, no ako tova,koeto pro6tavam se slu4va permanentnosorry
Не позволявай на другите да ти казват за какво да мечтаеш!
Аз прощавам за абсолютно всичко, освен подигравка с чувствата ми. Момичето което ми е присърце дори и по стълбите да ме бутне , пак няма а и се разсърдя , а дори и да го направя ще ми мине след 15 минути !!!