- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Опишете бащите си
E,kakvo predstavlqva va6iq ba6ta,razbirate li se s nego,gotin 4ovek li e?
Az edinstvenoto,koeto 6te kaja e,4e za moq nqmam dumi..(v lo6iq smis1l).
Razkajete mi ne6to za va6ite! I na mnenie li ste,4e e mnogo vajno kak1v e ba6ta vi za va6eto razvitie? 6toto ako e taka...ne s1m ot nai-oblagodetelstvanite..pone se radvam,4e maika mi e svqstna jenica..
![]()
Va6a e dumata sega!
mi za mene nqma PO-GOTIN PO-PE4EN PO-DOBUR BA6TA ot moq.Prostq nqma takuv 4ovek toi pravi abs vsi4ko za mene ne zavisimo kakvo e.Bih napravila vsi4ko za nego.Prosto ako go nqma6e nz kakvo bih pravila bez nego![]()
kakvo da kaja ...stranen 4ovek ... sled 8-mi klas vliza v armiqta .... jivee6e v neq do predi 10 godini ... nqmal e detsvo 6toto ... vmesto da si igrae s decata navunka e strelql i u4il formuli .. (i as sum ne6to kato nego)ima mnogo golqmo 4ustvo za red i podredenost i moje da se opravi s vsi4ko napulno sam dori sa v momenta maika mi q nqma za 1 sedmica i sme samo trima muje v nas ...kakva ti6ina rad i spokoistvie e prosto se o4udvam ...verno e 4e jenite vnasqt haosina4e e mnogo zaqdliv takuv i vse o6te jivee s razbiraniqta si za predi 20 godini no kakvo da se pravi .... v takava obstanovka e izrastnal i mu e kusno da se promeni ve4e ina4e se razbirame ponqkoga ponqkoga ne ...
Bashta mi e...super! E, ponqkoga mi se poskarva, no inache mnogo me kefi. Ima ogromno chuvstvo za humor i vseki den me sysipva ot smqh, osobeno kato e v dobro nastroenie... I ponqkoga imam chuvstvoto, che e na moite godini, lqtoto daje se zasichahme v edna diskoteka... Abe, super e! Maika mi e malko po-rezervirana, no i tq e mnogo stabilna. :P
I`m trying to make your dreams come true...
о, най-безотговорното, противно и лъжливо същество е баща ми...
"група 13"
HandOfBlood (Worthless )
83.148.67.113
83.148.67.116
212.92.0.135
212.21.143.157
212.21.141.99
ne moga da opi6a kolko e otvratitelen prosto ne e istina tormozi men i amika mi vsqka sekunda i mislq 4e e nenormalen
I want the finest things in my life,so I hustle...
амиии моя баща..какво да кажа.. аз нямам много силна връзка с родителите си защото докато тръгна на училище те бяха в чужбина и някак си немога да свикна с тях, защото пак си пътуват..иначе когато е тук баща ми, по принцип се караме за всичко от това кой филм да гледаме до това дали да излизам от стаята.като цяло не е лош човек, но е нервак![]()
"Целувка за лека нощ"
Ba6ta mi? Tova sum az, no ot mujki pol i 28 godini po- durta (:
Pri tva polojenie moga da kaja, 4e e edno ot nay- nenormalnite, izperkali, otka4eni, oligofrenqsali su6testva, koito poznavam...
Demek The Best e! Unikalen (:
Estestveno ponqkoga ni idva da se izbiem... Leko e zaqdliv i mn 4esto se ebava s men, no v pove4eto vreme e pi4 golqm (:
S dve dum go haresvam, kogato ne mi se prai na ba6ta :P I re6ava, 4e trqbva da mi nalaga veto nad compa, da ne me puska natam- nasam i nqkvi takiva...
†
†
I'm not CRAZY! My reality is just different than yours...
Моя баща е много точен.С него може би се разбираме повечко защото се виждаме ведъж в седмицата (работи в друг град). Но едно от нещата които не му харесвам е че много ме ревнува и не иска и не може да осъзнае че аз вече не съм неговото малко момиченце![]()
ba6ta mi e super samo deto sa razvedeni s maikami ot 10 godini i jivee v 4ujbina ,ina4e e nai pe4eniq ba6ta i s nego si se razbirame 4udesno ...
Za moeto tatence moga da kaja vsichko nai-hubavo...mnogo go obicham...ne znam moje bi i poveche ot mama...da vqrno e karam se s nego...no i mnogo se razbiram...samo edno ne mi haresva che ne si pokazva mnogo lubovta chrez laski ili neshto ot toq sort..no nqma neshto koeto sm iskala mnoo i toi da mi e otkazal...mnogo si go obichkam...ne iskam dryg tatko.
Tatence mnogo te obichkam!!!
Бащата е пич. Има чувство за хумор, неебателен е (налага му се с 4 жени вкъщи), има много либерални разбирания за много неща, обича да си хапва и пийва(но не му личи). МНого добър събеседник, с него винаги намираме за кво да дърдорим. Много се кора на мачове, като има мач опраскваме с него по няколко ракии (поради липса на синове аз съм "момчето на тати"). Като играе карти, много псува и се вживява, да си му партнъор не е много здравословно.
Може да те попикае от смях. Никога нищо не ни е забранявал- на принципа "Като си счупи веднъж главата, няма да скача пак от два метра височина"![]()
Вкъщи той има последната дума-"Съгласен съм"(всъщност не винаги де, често и ние го слушаме)
![]()
Готви много яко.
Има три мечти горкия,но никога не му се изпълняват...
Като се върне от работа чехлите му да са пред вратата където ги е остваил.
![]()
Да намери дистанционното, което НИКОГА го няма.
Да не се спъне в някой сутиен като влезе в моята стая или тая на сестрите ми.
И за да не го изкарам ангелче абсолютно, понякога е голям мърморко. И често забравя някви неща..
1. Човек се ражда изморен и живее за да си почине.
2. Ако видиш някой да си почива помогни му.
3. Работата е свещена. Не я докосвай!
4. Когато изпиташ желание да работиш,седни и чакай да ти мине.
absolutno sushtoto!Първоначално написано от better_life
ох ми моя баща не е няква откачалка, обаче си има своите недостатъци
прекалено сериозен човек е.. обикновени неща, които би трябвало да се приемат на шега, го ядосватнякак си затворен ми се струва.. не изразява много чувствата си, емоциите си - един такъв студен
![]()
има моменти, в които е малко по-весел и се шегуваме, обаче не се случват често
пък и точно заради това, че е такъв сериозен и мълчалив, не съм свикнала да споделям с него - винаги с майка ми си говорим повече за "нещата от живота"понякога дори имам чувството, че след цели 15 години съвместен живот, аз почти не го познавам
![]()
![]()
характера му до някъде се дължи на тва, че е Козирог де... те по принцип от тая зодия са си такива![]()
поне хубавото е че за разлика от майка ми е по-спокоен
в смисъл такъв, че дори и да е супер ядосан, го изразява по някъв такъв по-хладнокръвен начин, докато тя почва да крещи, да се ядосва, тормози...
абе луда работа![]()
Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства.
Само времето доказва силата на Любовта.
mi mo qkato e deva...Първоначално написано от valantain_love
ujas ( to i az sum deva de ama se nadqvam da ne sum kato nego) puk i nali zn dve devi mn mn ne vireqt zaedno
моят тати си е печен.винаги ме защитава пред майка ми(дори когато съм виновна
).майтапиме си се двамата.
разбираме се просто перфектно!
гледаме си футбол заедно.сутрин като не е гледал мачовете аз му казвам крайните резултати.
![]()
абе супер си се разбираме!
![]()
♥ Усмихвай се - това кара хората да се чудят какво мислиш ♥
Ми значи истинският ми баща се разведаха с майка ми когато бях на 5 и да ви кажа чесно не го обичам много много защото е пълен глупак!Няма смисъл да ви обяснявам дълга и трагична история!
2-я ми баща е СУПЕР ПИЧ и го обичам супер много!Защото е като мен минал е през всичко!Имам чувството,че е като мен голям пич е говориме си за секс,за момичета а бе за всичко!Най-приятното ни занимание е да дразним майка ми![]()
![]()
![]()
И двамата си прайм супер шоу майка ми ни се хили и се чуди и тя как да ни намери кусор![]()
![]()
![]()
А бе голям пич е 2-я ми баща много се обичаме двамата,а и да оточня и той има син който е по-голям от мен,но живее в др град при баба си и дядо си!Та такива ми ти работи![]()
Моят баща е абсолютен пич. На моменти го перва нещо и започва да се заяжда ама се търпи де.
Като начало супер младолик е. Много често когато сме смао двамата го мислят за мой съученик, приятел, гадже...
Супер е забавен. Има адски огромно чувство за хумор.
Умее да те изкара извън нерви когато спориш с него. Просто е ненадминат в тая област. Все пак право учи човекът.
Има много богата обща култура и се старая да го настигна в тва отношение.
Военен е. Четири години е бил във военно училище. От там идват леко казармените му принципи. Понякога имам усещането, че се налага да козирувам даже.
Умее да държи нещата под контрол и винаги намира общи интереси и теми на разговор с когото и да било.
Абе моят тати си е моят тати. Като приказвката за гарджето. Най-хубав си е за мен.
SmiLe ToDaY! TomoRRoW it Will Be WoRsE!
Баща ми е много точен. Винаги прави всичко за мен и винаги ме е разбирал и ми е давал сЪвети когато сЪм имала нужда![]()
А кОгаТо се сТраХуваш,че щЕ ме ЗагУбиш
иЛи вЯрАтя ти В мен На крЪстОпъТ стои
знай,че сЪн е и щЕ се сЪбуДиш
и пАк Ще зНаеШ,че в моЯ свЯт си сАмО ти...{{P}}
Нямам...
Баща ми е пич на външен вид. Като малка исках да се оженя за него. Обаче впоследствие се пропи и стана на гъз. Са не излиза след работа, няма приятели, само седи вкъщи, пуши, пие и гледа телевизия. Няма живот...
Еми моя баща е военен(хихи това говори много) много спокоен е много командва аз съм типично копие на негосамо дето не сам толкова спокойна хич даже
Незнам много ме кефи\
/ !! Съвременен човек е мн забавен понякога ги ръси такива че се пуквам от смях. Това е общо взето вкъщи обича да има ред и дисциплина(която аз не спазвам) и някакви глупави правила и много често отсъства понякога се чувствам сякаш съм в казармата
Обичам си го
такав какавто е
![]()
Моят баща...не ми се говори дори за него...представете си за какво става въпрос...
...На колене той моли я,
не зная как да ти го обясня.
Става дума,че не искам нищо повече от това
да остарея заедно със теб,
да ме направиш по-добър човек!
Тръгваме боси,пътят не е лек,
но сега ще бъдеш мое слънце,
аз пък-слънчоглед!
Той е човекът , на когото мога да се възхищавам много време .. постигнал е много неща в определени области.. Човекът, когото най-много уважавам пак е той ... но това свършва дотукТой никога няма време за семейството , никога не иска да знае нещо за мен , често е доста консервативен , не обича да говори .. сякаш отива на работа , прибира се , яде и спи .... ааааа.. и понякога играе с брат ми , който е бебе
Обичам баща си , но не съм привързана към него, той просто не изигра ролята си както трябва при мене , дано при брат ми тази грешка не бъде допусната [-o<