.
Отговор в тема
Страница 4 от 9 ПървиПърви 12345678 ... ПоследнаПърви
Резултати от 76 до 100 от общо 223
    Супер фен Аватара на Vikitooo
    Град
    Here
    Мойто тате е Най хехе .

Той за мен е най, най, най готиният, грижлив, умен татко! Гордея се, че имам баща като него! И той не може се оплаче от мен де..
    ♥ ♥ ♥

Голям фен Аватара на asasfdf
    на работа не изглежда много свестен като го види човек, но у дома си е цивилизован и весел човек, държи се готино с мен и ме подкрепя и защитава пред даскали, дава ми пари като имам нужда и ми позволява да върша глупости..

Мега фен
    Град
    Канзас ;)
    Баща ми е душа-човек,ако не е ядосан..ядоса ли се-по-добре да не си пред него.Иначе е готин,забавен,много добър разказвач на всякакви истории..много,много си го обичам
    Sitting on top of the world
    Watching the stars
    Go by...

мърморещ за всичко

нааааааааааааай якият 4овек,който може да съществувааа ее понякога малко ме ядосва,ама винаги си се оправяме
    "Eдно е ди се иска, друго е да можеш, а пък трето и четвърто - да го направиш !

Н.Хайтов

Град
    "градът на мечтите"
    Бонбонче е...яка визия,характер,държание и всичко останало
    аЗ сЪм дРоГа мИлО...тИ сИ нАрКоМаН...[!]

Много печен.С него се бъзикам постоянно.Радвам се,че ми е баща.

Music is a moral law. It gives soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and charm and gaiety to life and to everything..

Ми той е малко луд ,много е забавен в повечето случеи само шеги хвърля .Забавно е да си покраи него , но понякога е голям темерут и сърдитко

Повече от фен
    Както и майка ми,всичко зависи от обстоятелствата.Той ми се кара повече от нея,но пък начина ни на мислене е по-близък и се разбираме много добре за голяма част от нещата.

Цитирай Първоначално написано от Electron.
    кво да кажа за бащата .. пекан дебел човек
    aha
    ~Remember,remember...25th of November~

Ми по принцип е супер готин и луд пич.... докато е на кеф.. а като някой го ядоса или е нервен нещо по-добре да не си покраи него..
    ДобРиТе ВинАгИ гИ МрАзЯт и ВинАгИ иМ ТъРсЯт КосУрИ... Ако нЯмА НякОй СреЩу МеН, зНаЧи нЕ СъМ ПосТиГнАлА НиЩо.. вСе Пак ТеЯ , КойТо Не Ме тЪрПqт - ЗнаЯт кЪдЕ да Си Го НавРъТ !!!

Re: Опишете бащите си

Цитирай Първоначално написано от blondito:)
    E,kakvo predstavlqva va6iq ba6ta,razbirate li se s nego,gotin 4ovek li e?
    Az edinstvenoto,koeto 6te kaja e,4e za moq nqmam dumi..(v lo6iq smis1l).
    Razkajete mi ne6to za va6ite! I na mnenie li ste,4e e mnogo vajno kak1v e ba6ta vi za va6eto razvitie? 6toto ako e taka... ne s1m ot nai-oblagodetelstvanite..pone se radvam,4e maika mi e svqstna jenica..
    Va6a e dumata sega!
    хихи моя татко е срашен весел,мил,широкоскроен, на моменти се разбираме идеално,друг път се е стигало чак да ревем от яд много си приличат характерите ни и никой не отстъпва на другия и става ужз но за мен няма по готин татко
    аз не съм расла постоянно покрай него но нз явно ген ли какво страшно еднакви сме по характер и мислене ...но да важно е и възпитанието и държанието на родителите ни към нас за нашето развитие

Град
    Italy,Venezia
    Единственото нещо което мога да кажа за баща си е , че той е супер.Просто други думи нямам с които да го опиша.

майка ми и баща ми са се развели когато съм била на 4... той е тормозел майка ми брат ми и мен ...за щастие аз не се сещам какво ми е причинявал понеже съм била твърде малка за да осъзная какво става ..а и ни е тормозел само като е бил пиян.. а той сяка вечер пие .. ако пропусне няма да е той...алкохолът напълно променя човека...
    след като се разведаха той не търсеше нито мен нито брат ми.. нито плащаше издръжки... след 7 год се сети че има деца.. горкия бил е твърде зает да обича децата на друга.. и е забравил собствените си деца .. но майка ми се е грижила и продължава да се грижи нищо до не ни липсва.. ако не беше тя какъв ли живот щях да водя сега..само един господ знае..сега ни дава пари.. но се интересува само от брат ми..
    като чета другите какви хубави неща пишат за бащите си ми е гадно че и аз не мога да напиша нищо добро за моя..така е било писано..
    беше лято по коледа,през една слънчева нощ се качих слизайки на един орех,който беше ниско горе да си набера ябълки от крушата,но си паднах на далаката и си счупих окото и пукнах...

Супер фен Аватара на Zaharinka
    Баща ми е далеч от мен,преди 6 години замина в чужбина,а аз бях малка.От тогава отношенията ни не са близки,когато си идва понякога е сериозен в повечето пъти забавен и сам пуска бъзици.Знам,че не мога да разчитам на него защото твърде много се колебае и не рискува.Понякога оценявам това което прави,но в същото време ме дразни,че не го прави с цялото си сърце.Липсва ми понякога,но вече съм свикнала без него и ми е все едно.

Супер фен Аватара на Sasha2k8
    Град
    San Benedetto del Tronto, Italy / Sofia, Bulgaria
    Няма друг такъв човек като баща ми! Страхотен е... прави всичко за мен, абсолютно всичко.... и винаги ме е подкрепял и е бил до мен
    Voglio passare il resto della mia vita con te...

Баща ми е супер. С него си много приличаме по характер. Подкрепя ме във всичко, докато с мама не винаги е така . С него се разбираме много добре, базикаме се, лигавим се, с него мога да разговарям като с приятел :P . Не ми се кара и не ме е удрял(само веднъж като малка) въпреки че е имало поводи . Има някои грозни навици и когато е в лошо настроение е отвратителен . Никога не ме е лишавал от нищо. Не са много бащите които казват на децата си че ги обичат, но той ми го е казвал . Много си го обичам, въпреки че не го показвам

Имам най-прекрасните и разбрани родители на този свят!Не само баща ми,а и майка ми!Супер хора са: разбират ме за абс всичко и ме подкрепят
    По темата: Баща ми е страхотен човек!Винаги прави всичко възможно за да сме щастливи!Обича ни адски мн.Аз лично мн се разбирам с него,да не кажа че съм му слабост. Просто нямам думи да изразя колко мн го обичам и колко добър човек е!
    Ev3rY m0m3nT !s an0th3r chAnc3 ...

I don't know..that's just the way I AM!

Град
    некъде из Сливница...
    Да опиша баща ми ... емии един рунтав такъв като мене голем пич е мноо ме радва имам чувството че е на мойте години,е на моменти мноо ме нерви ама като се понахраниме за 5-10 мин и се оправяме

Агресивен, саможив и мрънкащ!
    Във пяната на муле със самар,което е скопено със ритници,във лигите на котарака стар,без кьорав зъб, със белнали зеници,(затуй лови насън маймуни с трици!)...

Баща ми ... като е бил на моите години е бил изключително щур и сега не ми прави забележки каквото и да направя. Общо взето винаги ми е угаждал и рядко спорим за нещо. Не мога да кажа, че ме подкрепя защото аз попринцип не споделям с него каквото и да било. Забавен човек е. Разбираме се ... вероятно защото приличам на него повече отколкото на майка ми.
    Знаеш ли кое е удивителното на камъка?
    Че той е твърд без да има нужда да бъде студен.

Мега фен Аватара на SunSmile
    Ооо страхотен си е!!! Уж строг тва онова, ама е по - либерален от мама. Като му се примоля за нещо все ще ми го вземе. За това обичам да пазарувам с него! Иначе... рядко избухва, гледа ако има нещо да се разправя с мен или сестра ми да говорим. Не ми е посягал, а преди ме плашеше, че " Ще ме бие един път, но ще го помня цял живот", само че вече няма за кога Пък и тва е било, за да ме сплаши.
    Хмм ставало е на въпрос, че ще е много капризен относно зет си. Често се базика, но според мен си го мисли наистина, че не иска зет му да е с обици, развлечени дрехи, простак... татуировки.. и разни други такива. Но знае, че нямам лош за вкус за момчетата!
    Абе много си е печен и много си го обичам
    Нея целуваш нали и
    нея лъжеш ти
    както мене лъжеш ти
    Щом дo мене той заспи
    знам, че искам да си ти
    трябва да реша ... трябва да реша...

Град
    На слънцето :>
    Цитирай Първоначално написано от taNcheto93
    Баща ми е супер. С него си много приличаме по характер. Подкрепя ме във всичко, докато с мама не винаги е така . С него се разбираме много добре, базикаме се, лигавим се, с него мога да разговарям като с приятел :P . Никога не ме е лишавал от нищо. Не са много бащите които казват на децата си че ги обичат, но той ми го е казвал . Много си го обичам, въпреки че не го показвам
    +1
    С него мога да споделя абсолютно всичко
    Единствения проблем е, че има малък проблем с пиенето Понякога прекалява и,както казаха преди мен алкохола крайно променя човека .. Един път седнах да си поприказвам с него на тая тема и той ми каза,че само заради мене ще направи всичко по силите си .. аз виждам разликата, макар и майка ми да не я вижда .. наистина го обичам страшно много.. което пък не мога да кажа за майка ми .. както и да е отплеснах се
    Така е баща ми е супер .. Обичам го !

Мега фен Аватара на mynichka
    Цитирай Първоначално написано от HandOfBlood
    о, най-безотговорното, противно и лъжливо същество е баща ми...
    все едно описание за моя
    http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
    Шофирай разумно- стигни жив!!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си