- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Опишете бащите си
Баща ми ли...Той е много добър човек.Безкрайно добър,даже колегите и приятелите му му се качват на главата,просто защото той не може да им откаже.Освен това е и страшен на пръв поглед.Като малки с братовчед ми му викахме Динко мустака ,а баба ни заплашваше,че той щял да си дойде всеки момент и да ни набие,за дето не сме слушали.Иначе,когато го опознаеш е най-веселият човек.Понякога се изцепва много яко...казва неща или по -точно някакнви шегички,които почти никой не разбира.Ама е много сладък,когато ги казва
Смее се сам на себе си.Той не може да ми откаже никога.Отказвал ми е само един път даже не помня за какво.Винаги ми е удисвал на акъла.Обича ме,дори да не ми го казва той е от тези типове бащи и въобще хора,който не го казват,а го показват.Понякога баща ми ме задушава от внимание.Не се търпи
Най-лошото му качество е ,че казва неща без да ги мисли.Без да разбера,че така наранява хората.Дори мен ме е наранявал много от този си "талант"Когато е попиинал(Което се случва много рядко,тъй като баща му много пие е се усира)той е весел и само ме щипеи закача и аз само му се карам.Викам му Диньо Бадиньо или Гризли(Гризли ,защото постояннов устата му има по някоя клечка за зъби и само ги гризе и ги оставя из къщи)Когато с майка се карат той я оставя сама да се кара със себе си
Мълчи си и си гледа телевизор,но когато тя попрекали той се ядосва и аз се изнасям от стаята.Понякога аз като му мрънкам само ме тупа по дупето и вика Бебчооо тихо
![]()
По това,че ми вика Бебчо се подразбера,че за него съм още мъничкото момиченце на татко,а и аз така се чувствам.Все още не мога да се отделя от него.
Обичам го безкрайно много,макар да не съм му го казвала![]()
Баща ми е военен. Ще се запитате защо с това започнах, започнах с това защото както всеки български военен с доста голям стаж е станал доста строг и с изблици на гняв и омраза. Имало е моменти в които съм се страхувал от него, имало е моменти когато сме седяли и сме се смеели до припадък. Единственото лошо нещо е, че и аз както него лесно избухвам. Въпреки това, че доста пъти съм отнасял по някой ритник от кубинка човека ме е възпитал добре, за което съм му благодарен.
Баща ми ?! Когато бях на 5 той беше моя герой и все още е. Страхотен човек с уникално и неповторимо чувство за хумор. Винаги е пазел детското в себе си и за това сега с него мога да говоря за абсолютно всичко (в буквален смисъл). Нетипично изказване, но ще споделя, че него го чувствам повече като най-добър приятел, от колкото като баща.
Хмм най-страхотният баща на света. Понякога имам чувсвото,че е 40-годишен тийнейджър,ноо пък когато се наложи може да бъде много строг( или поне той така си мисли) Разбираме се чудесно и рядко се караме(за глупости). обичам го много и той го знае,въпреки че не съм му го казвала скоро
Татко е прекрасен. Понякога не можем да дишаме в една и съща стая, но е защото си приличаме прекалено много.
На външен вид като го видят и много се плашат, защото има един такъв леко злобен вид и твърде сериозен. Всъщност е душичка или поне с хората, които го заслужават.
Преценява много бързо другите и никога не може да му се промени мнението. Мога да говоря с него за абсолютно всичко и го правя. От секс до прически![]()
Оценяваме се взаимно. И двамата знаем какво сме направили един за друг и за семейството ни като цяло. Либерален е, но свободия не може да има в къщи. Много държи на традициите, които са страшно малко в семейството и дори да ни е неприятно ги спазваме.
хахаа Мама винаги е казвала че гледа 2 деца .... Супер човек е,винаги се разбираме почти никога не ми се кара и често с него сме комбина![]()
<3 أحبك الشمس
Баща ми живее в чужбина,тъй като му писна от мен,майка и брат ми и просто се махна.Изневерявал е на майка ми цяла година,после тя като разбра той продължи и после вече спря.Блъсна ме кола и той дори не искаше да ме чуе тогава.
Таа още ли питате какво ми е мнението за него ?!![]()
Cpeden pructt za wac ,, za da cttane iinttepecno ; )) .
Просто СЛАДУР...много си го обичкам![]()
nerwak koito samo mi wikaaaaa....![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
.. ee ne moga da se opla4a koin zn kolko ama kogato mi se razwikaaa...
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Строг.Понякога разбиращ,понякога не.Не живея с баща си,той живее с брат ми и приятелката му.Не се виждаме често.Не ми и трябва.
Destiny is for losers.It's just a stuped excuse to wait for things to happen instead of making them happen.
Баща ми е голям пич :О
Дори когато спори за най-голямата простотия![]()
Баща ми е работохолик ... по 14 часа е в фирмата ... напоследък го виждам достя рядко. Но знам че прави всичко това за да не липсва нищо на мен и на брат ми.
ОоОоОо много го уважавам тоя човек...все пак на него съм се метнала![]()
![]()
Каква да кажа ОБИЧАМ ГО СТРАШНО МНОГО!!!!!БИХ УМРЯЛА ЗА МАЙКА МИ И БАЩА МИ!!!!!
![]()
![]()
![]()
"Не забравяй, че всеки човек,когото срещнеш се бои от нещо, обича нещо и е загубил нещо!"
Еми чесно казано ... Печен е , много обича да базика майка миКогато излизам не ме пита с кой съм и тн ,ОБАЧЕ е много против Tatoo и пиърсинг и когато се кара (което става ч пътна 3-4 месеца и повече ) се изпуска жестоко и много се изнервя и понякога имам чуството ,че ще ме одари МАКАР ЧЕ НЕ ГО Е ПРАВИЛ ДО СЕГА
![]()
You’re so gay and you don’t even like boys
No you don’t even like
No you don’t even like
No you don’t even like… PENIS
най-добрия![]()
Еми..добър еНо не общуваме много, и аз не знам защо
![]()
Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”
Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.
Мммм моя е голямо лице.Полицай е и постянно си има работа с такива на моята възраст и ме разбира много за повечето неща.Кефи ме обаче лафа - "С путки ли излизаш или с пръчове?"
Отговор: С путки = 20 лв.
С пръчове = 10/15Иначе немога да се оплача от него
С черна коса,висок около 185-190см.Едър.![]()
Първоначално написано от Lysit0
Само чее ... висок около 175-180см. Ии с брада. . .!! Сладур бе
..
; ))
... Nokishikitoka Lowe Tokimeki ...
Първоначално написано от Blab
Баща ми е точен..голям инат е но е много умен.. чак се чудя дали съм от него :Д има страхотно чуство за хумор,и е с доста младешки акъл за много неща.. Когато трябва да е сериозен е сериозен..когато му се лигави се лигави ;Д доста е отговорен.. макар че сега не живея при него докато живях там се разбирахме чудесно![]()
Жената с характер ,плаши слабите мъже,
но подлудява силните..! ~
нереАлен тъпанар.
понякога не мога са повярвам
че майка ми може да се ожени
за такъв човек.
за сметка на тва майка ми е
страшен пич.
: ) ( :
Висок, пухкав (не дебел, а пухкав! ;d) , с гола глава.И се разбираме перфектно![]()
Stay up all night with the stars *
Хехехе,все едно чета за моя бащаПървоначално написано от rosskata
![]()
Sitting on top of the world
Watching the stars
Go by...