- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Опишете бащите си
И моя е едно чудесно същество.. Малеее как го обичам.. Висок, слаб, много хубав беее.. Пу пу...Много пекан и много забавен.. К'во ли не правиме с моя тати... К'вото знам аз от него го знам.. Ей той мойто човече беейй..
![]()
Бичам таа бее татиии![]()
![]()
![]()
Е и от майка ми... ама тати по - луд от нея.. И аз съм много дива и това имах предвид..![]()
Моя тати е супер![]()
![]()
![]()
![]()
Много е печен много е лигъв и много ме стяга човек.
Можем да се лигавим адски много и в същото време е много строг.За това го уважам защото ми държи връзката около гърлото свободна и в същото време всеки момент може да я дръпне рязко и да ми резне крилцата
![]()
![]()
![]()
Моя тати е СУПЕР
![]()
![]()
айде вее. почти всички имате яки бащи![]()
моя е супер ограничен, мисли ме за 5 год и нямаме почти никви общи интереси. всъщност той нз кви интереси има, егати скучното ежедневие е неговото и иска и мойто да е такова.
аве, дразни ме. говори като някъв с разбирания от преди 100 год. и е супер несправедлив
Най - прекрасния тати.Супер пич, разбираме се чудесно.
Най-добрия бащаМного си го обичам
![]()
И спря да се върти за миг земята..
Баща ми е супер! Нямам думи, всичко ми огажда, разбираме се като по вода и т.нВъпреки, че се виждаме с него 1-2 пъти в седмицата (наще са разведени и живея с майка си) THE BEST
![]()
Who's next!
Ако не ме беше оставил и виждал в последните 3 години веднъж, може би щях да кажа нещо за него. Сега нямам мнение... Предаде ни ужасно много. Не го мразя - нямам нищо към него! Като един непознат човек на улицата ....![]()
♥ There are 365 suns - one for each day .. ♥
++ Никога не ме е удрял или ме е наказвал ..Първоначално написано от xoxi
И винаги ме разбира за всичко
![]()
Първоначално написано от Slashy
СЪЩОТО.
+ това е ужасно несигурен в себе си и постоянно ми досажда - "какво мислиш за мен", "какво мислиш за отношенията ми с майка ти", "мислиш ли че съм еди-какъвси", "за какво говорихте с майка ти преди малко", "а тя какво мисли"
и постоянно е нервен и недоволен, все някой му е виновен че не може да се оправи сам
писна ми!
+1 Дразни ме с почти всяко нещо,което каже.Прави тъпи забележки,иска всичко да е по неговия начин.Имам чувството ,че поставя сестра ми пред мен..за него по важно е мнението на родителите му...Абе ужас...Първоначално написано от Slashy
![]()
Аз съм пълно копие на баща ми, единственото нещо което ни различава е полаНапълно еднакви сме може и затова толкова добре да се разбираме. За всичко ми угажда, както и аз на него.Изключителен човек е и затова толкова много си го обичам и държа на него
![]()
Хаахах най-добрия е! Постоянно само бъзици има с него.Винаги щастлив и усмихнатИ като излезем с компанията му просто е чудо
![]()
![]()
ЕДИТ: Като най-добри приятели сме!!!!![]()
С баща ми сме родени на една и съща дата. И двамата сме деви и по отношение на парите сме много странни. И различни. Аз мога да харча, харча, харча, харча, хрча, докато мога да дишам, пък той е супер пестелив. Не, че е скрънза, просто си пести парите. Харчим ги за коренно различни неща.
Същото така той въобще не е приказлив и мрази да обяснява какво прави. xD
Винаги съм имала чувството, че му е трудно да показва обичта си към мен. И, че не се радва, когато имам успехи .Всички вечно ме убеждават, че ме обича и, че се радва за мен, обаче аз искам да се държи малко по-мило понякога, а не все едно не съм му дъщеря.
Иначе е грижовен. Винаги ми е осигурявал всичко, което ми е нужно, за да ми е добре като на другите, а често и за да ми е по-добре от на тях. Грижеше се до последно за мама и съм сигурна, че ако бяха остарели щеше да е същия като дядо ми към другата баба - нямаше да и липсва нищо.
Ми разбираме се.Нямам кой знае какво мнение не е темерут някакъв мълчалив който ако приказва само че ми бучи ми разбран човек е
"Humanity is overrated."
ex. ChildOfBodom
Аз на моя баща му се възхищавам супер много . Сам родител ни отгледа 3 деца.. много съм му благодарна : ) Иначе е готин човек .. усмихнат.. приятелките ми са като негови деца..смисъл като дойде някой в къщи го посреща супер топло и го предразполага. Гледа да сме усмихнати и щастливи всички и често пренебрегва себе си . . .
Обичам татееее.
„Граници? Никога не съм виждал такива, но съм чувал, че съществували в умовете на повечето хора” - Тур Хейердал
Ba6ta mi e 4ovek koito e iskal da u4i za advokat no zaradi bednite vremena ne e imal pari, rabotil e i se e izxranval samostoqtelno ot 16 godi6en, jeni se s maika mi na 19, ima rabota i jivee dobur jivot dokato ne6to se preebava i gubi rabotata si, kogato sum bil malak ne sum go vijdal po 5 godni za6toto e rabotil v norvegiq, sled tva e uspql da ni dovede cqloto semeistvo, da nameri na vseki rabota na vseki u4ili6te da mi dade na mene i na brat mi bude6te i da use6testvi me4tite na maika mi, da mi dade ku4e i da si skusva zadnika ot rabota seki den za da moje nie da sme dobra - eto tova stava kato pravi6 i sledva6 me4tite si, i bez pari i v ko4inata pak 6te uspee6.
Първоначално написано от nefchi_bs
мии значи моя баща е странен .. както може да направи абсл.. всичко за тебе .. да ти угоди на каквото искаш така и може изобщо да не ти обърне внимание .. тва зависи от настроенията а неговите се менят мн често и то за глупости .... ама като цяло е най-добрия баща .. поне на мойте приятели са мн по спекани от моя ..
![]()
xaxaxax
Баща ми по принцип е готин човек, разбираме се е случва се и да се караме, за каквото го помоля се старае да ми угоди...![]()
"Колкото повече, толкова повече..!"
Непознат натрапник.