- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Опишете бащите си
Пфф шо да кажа .... бивша кука .. държи на редаиначе има моменти ,в които ми е мн приятно с него примерно и двамата обожаваме сладолед от машина и често си зимаме разхождайки се , кефи ме ,когато сме на път с колата надули сме си музиката и прозорците свалени вятара те роши баси кефа
![]()
Много наши моменти не бих забравила (:
Имаме добри и лоши моменти .... По характер съм се метнала на него. Но като цяло е страхотен човек! (:
Моя баща е голяма душица,ама изнерви ли се става много лош...Само ме дразни като започне да пита някви идиотски въпроси..."Майка ти къде отиде,сестра ти кога ще се прибере?..." като че ли аз им ходя по петите...
За цялата ни злоба в сърцето идва ден и всичко се връща... [!]
хах баща ми е много печен човек, но понякога, когато ми се кара за това което правя( в училище и т.н.) не се замисля, че и той е бил на моята възраст и е правил същите грешки като мене. И еее пълен перфекционист и понякога страшно много дразни, иначе се разбираме горе- долу, ама на моменти е някаква война в нас![]()
Тати е суперски , на 45 годиние обаче не пропуска да ходи по дискотеките , той е инструктор и често купонясва с учениците си . Естествено не е перфктен , понякога си умира от кеф да ме дразни и аз нали си падам лигла , веднага почвам да цивря .
obojavam bashta siprosto nqma raven ... toi e nai-to4niq 4ovek koito poznavam. Ponqkoga e i strog ama tova e normalno vse pak e za moe i na sestra mi dobro .. pove4eto 4erti ot haraktera si dulja na nego .. ako trqbva da go opisha s nqkolko dumi tova biha bili :
umen ( super mnogo mi e pomagal za domashni i pro4ie ..)
zabaven ( 4ovek ne moje da sku4ae s nego mnogo puti kogato sum bila tujna imenno toi mi e opravql nastroenieto s nekoq shegi4ka .. )
krasiv- smqtam bashta si za dobre slojen i 4aroven muj kolkoto i naduto da zvu4i dosta hora sa my kazvali 4e izglejda kato 30 godishen ..
grijoven - az i sestra mi ne mojem da se opla4im ot lipsa na vnimanie vinagi se e zanimaval s nas ..
futbolen maniqk -tova ne znam dali e negovo ka4estvo ili negativ oba4e na men mnogo mi dopada .. oshte ot malka sum sviknala da gledam ma4ove s nego ... toi e golqqqmmm CSKAr i oshte ot malka i az po4nah da potdurjam CSKA .. ne moga da izbroq na kolko ma4ove me e vodil a az 4ueh li 4e shte ima ma4 umirah ot kef .. oshte ot 5 godishno hlape az znaeh vsi4ki futbolsiti na CSKA.. moje bi za tova prie tolkova radushno gadjeto mi
![]()
No martini .. no party..
Беше най-добрият на света ! Умен , възпитан , точен ! Но за жалост почина ден след рожденият ми ден по-миналата година !Но винаги ще го помня !
![]()
Какво да го опиша като няма какво да описвам,пълен идиот![]()
Висок,мусколест,черна коса,тъмно кафеви очи,прекрасна усмивка с идеални прави зъби,голям маитапчия,ченге,когато се ядоса вика мн силно,спортно се облича.Винаги ме подкрепя и ми помага,мога да го помоля за всичко и да знам че няма да ми откаже,дали ще става въпрос за домашно по математика или за това да си избера дънки(например
),той е страхотен човек-умен и красив,възпитан и с що годе хубава работа.Баща мечта .... обичам те тати
![]()
ami ba6ta mi e nai-pe4eniq i nai-gotiniq pi4. visok, umen, sus strahotno 4uvstvo za humor(priznavam 4e sum go nasledil) razbira ot vsi4ko i s kakvoto se hvane go pravi perfektno. ne mi spestqva ni6to. za kakvoto go pomolq znam 4e moga da raz4itam na nego. podkrepq me za vsi4ko ii tva e. ne se se6tam drugo da kaja v momenta
![]()
Тате е ненормален,прекрасен,чудес ен,много добър и адски търпелив.
Винаги всичко ми е прощавал,никога не ме е наранявал,просто пич.И въпреки,че не съм го казвала пред него(ахах,сега установих,че не съм му го казвала):I love you,татенцеее!![]()
Пич! С много пропуски, но пич!
Bashta mi e mnogo dobyr chovek... i pomaga navsqkyde i na vseki ako ima nujda... koeto vsyshnost ponqkoga mu vredi zashtoto ako prosto se naloji da otkaje ili ne moje da okaje pomosht se chuvstva guzen... Mnogo umen i inteligenten chovek e... moje da nameri obshta tema na razgovor s vseki... ima mnenie po vseki vypros... znae tolkova neshta che kogato imam nujda ot syvet ili prosto za da mi obqsni neshto ili da mi razkaje se obryshtam pyrvo kym nego... Ponqkoga mnogo mi se iska da prilicham na nego... no e trudno... zashtoto e slojna lichnost i e rabotil mnogo za da stane tova koeto e (a az sym malko myrzeliva po otnoshenie na mnogo neshta)... Liberalen chovek e... opitva se da razbere vseki... empatiata sqkash mu e vrodeno useshtane... Vinagi se opitva da namira pravilnoto reshenie ot koeto nikoi da ne strada i po vyzmojnost vsichki da bydat dovolni... E ne moga da kaja che vinagi uspqva no nqma bezgreshni hora i toi ne e svetec... Dali se razbiram s nego? Ami... moje da se kaje... Imame sporove i karanici no te otshumqvat zashtoto sme edno semeistvo vse pak... i ne moga da mu se syrdq za nishto... Kazvala sym mu i sym pravila dosta kraini neshta... neshta ot koito go e bolqlo.. znam... no sqkash za da porasne edno dete i da se nauchi na nqkoi neshta trqbva da se opari za da razbere che e goreshto.... Obicham go mnogo!
ba6ta mi e 53 godi6en teji 118 kg wisok e 184 sm
leko ople6ewql s siwo-bqla kosa , raboti w stroitelstwoto kato maistor predpriema4 ..... wadi pari ...
mn e stranen po harakter .... nikoga ne moje6 da go razbere6 kakwo iskai kato iska ne6to i da go naprawi6 toi pak 6e mrynka ...... nikoga ne mi e otkazal pari ..... kogato mu kaja dai - dawa ! bez zna4enie sumata
mn sa towarim s nego ...... 6tot mu wikam ple6i6ko .......malko 6kembe ima ...... xixi
hodi kyso podstrigan (to nqa mn oglqm izbor ot pri4eski XHAXHAHXAHXA)
s koveno qke ..... winagi s dynki i obuwki ( ne nosi ancung i maratonki nikoga .... ne e i nosel predi) nqma 6ofiorska knijka , mn e dobyr po matematika ...... hiper mnooo...... 4esno znae powe4e ot daskal w institut po matematika !!! edna zada4a ot 3-ti klas q re6awa s metodi koito ne se u4at ...i ne 4e sa ostareli mi prosto sa slojni![]()
umen e .... ne e 4ak tolkowa grozen ..... ili mojebi 6tot mi e ba6ta ..... nzdosta e harabejen....... a mi e wtori ba6ta BTW ...... pyrwiq ne sym go skiwal 10 godini i tei .... ne moga da kaja ni6to za nego ......
ina4e na ba6ta mi (2-riq) mu wikam 6efenz 6to tai swiknah .... amm kazwa se Andrei Iwanow Andreew
roden na 27.01.1955g :P
i ddz o6te moga da kaja za nego ama ai ........... twa wi stiga![]()
stra6en pi4 e 6efa![]()
Миииии ако е в добро настроение се държи нормално, а ако е в лошо си го изкарва на всичко(включително и на мене). Не ме пуска да излизам кой знае колко, не му харесва да стоя мн на pc-то и такиа неща - абе се има за ко да ми се скара. Чувствам се на 7(в буквалния смисъл!). Иначе като му искам пари за някфи простотии почти винаги ми дава.... Ама зарад беговия тъп вечер час тряя се прибирам 3 часа(че и 4) по рано от моите приятели и затфа ми е мн гадно...
Ехееее моя баща е супер!Пожелавам на всички да имат толкова добри бащи! пристава ми на акъла за всичко и нищо, че съм по - голямата пак съм глезлата в къщи, както и сестра ми. Винаги каквото му поискам го имам.....
Не мисля, че щом баща ти не е свесен има голямо влияние върху теб. Ти знаеш що за човек е, следователно трябва да се стремиш да не приличаш по нищо на него!
Нея целуваш нали и
нея лъжеш ти
както мене лъжеш ти
Щом дo мене той заспи
знам, че искам да си ти
трябва да реша ... трябва да реша...
Обожавам баща си. Никога не ми се е карал, най - много шеговито. Много обичам да му се глезя. Най се кефя, че в колкото и лошо настроение да е и дори на другите да им се зъби с мен винаги е мил и ми се радва. Абе супер печен е.![]()
......Ще кажа само,че нямам търпение да се разведат с мама...Колкото и грубо да звучи е истина
![]()
Бащами е ебати пичакупува ми всичко , защото ме обича много и не е истерик и откачалник като майками
Ако го нямаше нз какво щях да правя
Обичам татеееее !!!
![]()
![]()
![]()
тъи като родителите ми са разведени не живея с баща ми ...рядко се виждаме
понякога наистина няма равен на себе си - много готин много добричък ще ме разбере ще ми помогне ..
а друг път.. направо ме кара да излизам от кожата си от бяс
...
10 години не го бях виждал,доиде миналата купи ми хиляди работи даде пари и пак си отиде пак се мина годинасам си праи изводите!
баща ми е човека с който се разбирам без да си говорим - само с поглед. Приличаме си адски много и по характер и по външен вид (имам неговото носле и очи)Малко е строг понякога но през повечето време се държи адски мило. Майка ми е имала адски късмет с него.. ако си наамеря такъв мъж.. черпя вс