Bashta mi e mnogo dobyr chovek... i pomaga navsqkyde i na vseki ako ima nujda... koeto vsyshnost ponqkoga mu vredi zashtoto ako prosto se naloji da otkaje ili ne moje da okaje pomosht se chuvstva guzen... Mnogo umen i inteligenten chovek e... moje da nameri obshta tema na razgovor s vseki... ima mnenie po vseki vypros... znae tolkova neshta che kogato imam nujda ot syvet ili prosto za da mi obqsni neshto ili da mi razkaje se obryshtam pyrvo kym nego... Ponqkoga mnogo mi se iska da prilicham na nego... no e trudno... zashtoto e slojna lichnost i e rabotil mnogo za da stane tova koeto e (a az sym malko myrzeliva po otnoshenie na mnogo neshta)... Liberalen chovek e... opitva se da razbere vseki... empatiata sqkash mu e vrodeno useshtane... Vinagi se opitva da namira pravilnoto reshenie ot koeto nikoi da ne strada i po vyzmojnost vsichki da bydat dovolni... E ne moga da kaja che vinagi uspqva no nqma bezgreshni hora i toi ne e svetec... Dali se razbiram s nego? Ami... moje da se kaje... Imame sporove i karanici no te otshumqvat zashtoto sme edno semeistvo vse pak... i ne moga da mu se syrdq za nishto... Kazvala sym mu i sym pravila dosta kraini neshta... neshta ot koito go e bolqlo.. znam... no sqkash za da porasne edno dete i da se nauchi na nqkoi neshta trqbva da se opari za da razbere che e goreshto.... Obicham go mnogo!