ba6ta mi e 53 godi6en teji 118 kg wisok e 184 sm

leko ople6ewql s siwo-bqla kosa , raboti w stroitelstwoto kato maistor predpriema4 ..... wadi pari ...

mn e stranen po harakter .... nikoga ne moje6 da go razbere6 kakwo iska i kato iska ne6to i da go naprawi6 toi pak 6e mrynka ...... nikoga ne mi e otkazal pari ..... kogato mu kaja dai - dawa ! bez zna4enie sumata
mn sa towarim s nego ...... 6tot mu wikam ple6i6ko ....... malko 6kembe ima ...... xixi

hodi kyso podstrigan (to nqa mn oglqm izbor ot pri4eski XHAXHAHXAHXA)
s koveno qke ..... winagi s dynki i obuwki ( ne nosi ancung i maratonki nikoga .... ne e i nosel predi) nqma 6ofiorska knijka , mn e dobyr po matematika ...... hiper mnooo...... 4esno znae powe4e ot daskal w institut po matematika !!! edna zada4a ot 3-ti klas q re6awa s metodi koito ne se u4at ...i ne 4e sa ostareli mi prosto sa slojni
umen e .... ne e 4ak tolkowa grozen ..... ili mojebi 6tot mi e ba6ta ..... nz dosta e harabejen....... a mi e wtori ba6ta BTW ...... pyrwiq ne sym go skiwal 10 godini i tei .... ne moga da kaja ni6to za nego ......

ina4e na ba6ta mi (2-riq) mu wikam 6efe nz 6to tai swiknah .... amm kazwa se Andrei Iwanow Andreew roden na 27.01.1955g :P
i ddz o6te moga da kaja za nego ama ai ........... twa wi stiga

stra6en pi4 e 6efa