.
Отговор в тема
Страница 8 от 9 ПървиПърви ... 456789 ПоследнаПърви
Резултати от 176 до 200 от общо 223
    Супер фен Аватара на lipsvashh_mi
    Най-невероятният и прекрасен човек,който познавам или съм познавала изобщо....супер разбран ,интелигентен,адски забавен....както бях писала в едно есе за училище-баща ми е най-добрият човек,който пазнавам

Баща ми е много сериозен.
    Не умее да се шегува и не носи на майтап.
    Позволява ми доста неща,но и си вре твърде много носа в живота ми.
    Не мога да кажа,че го обичам.Спряла съм и да го мразя,и сега сме на етап "Безразличие" - от моя страна.
    Как се отнася с околните,зависи от настроението му - това ме дразни,адски много.
    Привидно му пука,какво става вкъщи,но не смятам,че е така.
    Обикновено говори разни неща,които нямат нищо,ама нищо общо с реалноста и действията му.
    Има се за много умен и спец във всички области и не може да приеме,че не е ,което си е негов проблем.
    Вечно мрънка за нещо и все другите са виновни за всичко,а той винаги е жертва.
    Общо взето,това е. хДД

Град
    чикаго
    ми.. нормален баща ддз... весел,засмян,понякога се държи грубиянски и селянски и ми иде да го одуша на моменти е.. както си е весел и се лигави ,след 5 минутки почва да ми се кара и имам чуството че ще скочи да ме пребие ама те раците са такива,и баба е така .. никога не ме е лишавал от нищо грижи се мн мн добре за мен,почти всичко което поискам го изпълнява,обаче понякога ме обвинява че не му обръщам достатъчно внимание,обаче съм сигурна че знае че това е щото съм малко по...ддз не си изразявам чуствата на обич попринцип абе накратко.. добряк,понякога грубиян

Супер фен Аватара на Sarafina
    Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от lipsvashh_mi
    Най-невероятният и прекрасен човек,който познавам или съм познавала изобщо....супер разбран ,интелигентен,адски забавен....както бях писала в едно есе за училище-баща ми е най-добрият човек,който пазнавам
    +1
    жалко, че не съм му го казвала... обожавам хумора на тати за всичко можеш да си говориш с него и винаги ще ти даде точния съвет е, случва се да ме дразни понякога

Град
    Шумень
    Моя баща е бащата мечта! Верно, супер разсеян е ( повече от мене даже ), но има такова чувство за хумор... И по скоро начина, по който изговаря нещата..абе тряало е да стане актьор. И е много красив има яко тяло ( е , ся си е пуснал шкембенце, ама то вече годините си казват думата ) . Само ми липсва това, че като по-малка все ме гушкаше и ме лигавеше, а ся от как станах дърта магарица ( откак съм на 10 някъде ) ме е прегрънал веднъж, преди изпита след 7ми клас. С него съм израснала, когато майка ми беше вечно на работа и почти нямаше време за мен. Подарил ми е най-хбавото детство, много го обичам!
    -Къде са хората - попита най-сетне Малкия принц. - Човек се чувства малко самотен тук
    -Човек е самотен и сред хората - отвърна змията.

Грижовен, мил, забавен, умен, съобразителен. Уважавам го изключително много, въпреки, че понякога е нетърпим, но всичко му е простено. Невероятен човек е - толкова искрен. Допада ми като човек и го обичам изключително много.

Ще си бъда нараненото дете,
    чиито думи никой не разбира,
    ще изчакам да поспре да ме боде
    и в прегръдката на нежността ще се завия.

Град
    Бургас
    добър човек е ....
    може вкъщи всичко да е с главата надолу, но ако някой негов приятел му звънне за помощ или услуга веднага ще отиде да му помогне...
    понякога пие много и това му е проблема цигарите също...
    понякога се караме за пари, защото дава много за цигари, а на мен и на сестра ми ни дава по-малко за джобни...
    ако не пиеше толкова щеше да е страхотно...
    обича да говори за това какви неща е правил в миналото си...
    личи си, че обича повече мен, отколкото по-малката ми сестра ...
    искал е син, но сме 2 дъщери, но когато трябва да се боядиса или ремонтира нещо, аз винаги му помагам и той е много щастлив...
    последно сглобихме една секция на една съседка и тя ни даде 20лв 10 за мен и 10 за него...
    голям инат е, и се ядосва за дребни неща...
    понякога се караме много, защото приличам на него и никой не отстъпва...
    имам едно писмо, което съм написала за него, но си седи в шкафа..
    не мога да му кажа всичко, затова го написах.... но все не намирам време да му го дам...
    I gotta feeling that tonight’s gonna be a good night (:

Супер фен Аватара на lipsvashh_mi
    Цитирай Първоначално написано от Sarafina
    Цитирай Първоначално написано от lipsvashh_mi
    +1
    жалко, че не съм му го казвала... обожавам хумора на тати за всичко можеш да си говориш с него и винаги ще ти даде точния съвет е, случва се да ме дразни понякога
    и аз адски много се ядосвам,че не успях да му кажа тези няколко неща....иска ми се да върна времето назад понякога

И баща ми и майка ми са супер!
    Обичам ги много..
    Баща ми - много рядко повишава тон , не ме е удрял .. говори ми и ми обяснява всичко спокойно има чувство за хумор , като малка му се качвах на гърба ,а той ме разкарваше из коридора.. с него си правим майтапи , дори говоря за момчета с него
    И след най-мощната буря изгрява слънце... Дори и след най-тежката раздяла идва нова любов, ново щастие! ☼

Град
    Plovdiv
    Моя баща-гордост за мен
    Професия-бодигард
    Чувство за хумор-никакво
    Пари-обичам го направо ми е любимец

Външен вид
    Коса-няма
    Височина-197 см
    с него от време на време ходим на фитнес ама той ми е скучен не става за разговор също като мен
    kogato re6a da bezdeistvam ni6to ne moje da me spre

Град
    PlD =)
    Цитирай Първоначално написано от Jadzia
    ми.. нормален баща ддз... весел,засмян,понякога се държи грубиянски и селянски и ми иде да го одуша на моменти е.. както си е весел и се лигави ,след 5 минутки почва да ми се кара и имам чуството че ще скочи да ме пребие ама те раците са такива,и баба е така .. никога не ме е лишавал от нищо грижи се мн мн добре за мен,почти всичко което поискам го изпълнява,обаче понякога ме обвинява че не му обръщам достатъчно внимание,обаче съм сигурна че знае че това е щото съм малко по...ддз не си изразявам чуствата на обич попринцип абе накратко.. добряк,понякога грубиян
    Моят е горе-долу същия обаче е зодия лъв. Не мога да кажа, че е лош но понякога е много строг и ме дразни Иначе много обича да ми прави подаръци С две думи добър човек

Баща мии .. просто ПИЧ!
    Супер забавен тип, обича да се лигави /на него съм се метнал ;д/ .. абе нали Ви казвам ПИЧ! ;д
    Патриk Патрисия

Моя е страхотен! Най-якия баща!

Супер фен Аватара на montana6
    Повърхностен, инат, завистлив, с много предразсъдъци, обича да обсъжда хората (най-вече лошото у тях), сприхав, чуждо мнение не приема, ограничен, говори много... И май е това като цяло.
    В щастието не се самозабравяй, в нещастието не се отчайвай.

17 години по голямо мое копие лошите чери са ни че сме рпекалено нервни като викнем с тез дебелите гласове сички са стряскат...за щастие не викаме никога един срещу друг...иначе мн пекан за сичко мога да говоря с него,и можеби това че са разведени с майка ми често ми помага като съм направил някой глупост примерно мога да му кажа и знам че няма да ме издъни.
    никога пред никой на колене!!!
    http://www.impulse.bg/user/yambolov

ХАха баща ми .... Как да го опиша? Никога на нищо не ме научил за 18 години, винаги когато ми е трябвало помощ съм я получавал от някой друг но не и баща ми. Никога не ме разбира, нито е забавен, обича да ми се подиграва пред чужди хора! Само ми се кара, в прав текст ми е казал, че никога няма да ми помогне ако ми трябва помощ. Единствено ми помага с издръжката. Не си говорим даже. Лъжи ме, упражнява писихически тормоз в/у мен. Мисли се за най-великия човек на света, добре че не пие щото тогава. Не приема чуждо мнение, мисли че може всичко и че знае всичко... Единственото нещо за което мога да си говоря с него е компютърни игри, понеже така му минава времето след работа. Пример за Не подръжание

най-добрия, грижовен, мил човек, който познавам.. наистина съм горда, че имам баща като него.. много го обичам.. бих направила всичко за него..
    Не прощавам и за нищо не съжалявам. С високо вдигната глава винаги продължавам. На никой не подражавам и себе си отстоявам. тъпите ку**и не признавам, а големите надувки с надсмешка отминавам!!!

Баща ми ли .. найй - готиния човеккк .. простоо уникаленн :P .. Има страхотно чувство за хумор .. разсмива ме постоянно.. води ме на всякъде .. е може да се поскарва някога както всеки обикновен баща ноо катоо исцялоо е страшноо печенн човекк :P :P

Мега фен Аватара на mimsssssss
    Град
    у нас...
    Цитирай Първоначално написано от better_life
    ne moga da opi6a kolko e otvratitelen prosto ne e istina tormozi men i amika mi vsqka sekunda i mislq 4e e nenormalen
    подобно,но се радвам че сме се оттървали вече,макар че прави опити да ни трови...

Мега фен Аватара на ByK
    Град
    Княжество Кофата.
    нашите са разведени .. иначе не е от най - добрите само ми авиква

Голям фен Аватара на tanchu
    Град
    Пловдив *
    супер е.. почти за всичко ми угажда базикаме се заедно,абе нямам думи >

Татко ли? Ми той е супер (и майка не пада по-долу ) Ходим заедно за риба, по концерти, на разходка, по магазините.Абе върха е. С него дори се засичаме по често, тъй като работи вечер и цял ден си е в нас. Абе добре си живеем
    Your life's an open book,
    don't close it before it's done!

Това е сигурно най-либералният човек, когото познавам. В 99% от случаите, когато вкъщи има семейна кавга (насочена към мен), всички ме хранят, а той ме защитава, и като най-авторитетна личност, нашият отбор печели. Пуска ме винаги и навсякъде, въпреки че и аз внимавам какво искам, миналото лято 1 ден преди да тръгна му казах 'татко, отивам на море за 3 дена с приятели' и той каза 'ами добре, забавлявайте се'. По нощите все той се разкарва да ме прибира от купони и не възразява, абе невероятен човек е. Много ми е забавно с него, често вечер почваме да отваряме някви философски или глобални проблеми, и цялото семейство се изнася от хола, да не ни слуша проникновените разговори, които явно касаят само откачени хора като нас. Страшен пич е.
    I will never bother you,
    I will never promise to,
    I will never follow you,
    I will never bother you.

хах ... ми татее ... еее мн готинн човекк ... и си го обичам мама също ... винаги ми влиза в положението ... ммм кво другоо ... а бе най-добрия баща на Земята е мояя ... винаги ако има спорр вкъщиитой е на моя страна .. пуска ме навсякъдее ... абе всичкооо
    Неприлично Щастлива .. : )

Мега фен Аватара на Rofl4e
    всички момичета много говорите.. ама като се замислите 80% от мъжете искат синове.. ии много повече са щели да се кефят ако сте мочета но тва е без значение

п.с. не искам и да си представям да родя момиче

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си